Nice one

itaipee

New member
nice indeed

אני חושב שמי שיצר את זה הוא דמוקראט - סתם תחושת בטן

CallMeCavanaugh

New member
למה, כי השוו את בוש להודור?

thisisme4

New member
חחחח

יפה. הדמוקרטים שולטים.

מעניין אותי לעשות את ההשוואה אל משחקי השליטה על כס ראש הממשלה שלנו - ביבי, ליברמן, מופז והגברת שלי יחימוביץ' ובל נשכח את יאיר לפיד...
הולך להיות אקשן אצלנו בכנסת גם... מי מתנדב?

הכנתי טקסט קורע למועמדים מישראל

צריך מתנדב מוכשר שיחבר את התמונות של הישראלים והטקסט

thisisme4

New member
לא צריך תמונות

אני רוצה לראות את הטקסט זה הכל, תראה לי

thisisme4

New member
טוב אז תעלו היום אני רוצה לראות

היום בלילה מצפה לזה!

thisisme4

New member
ראיתי ששלחת מעולה!!

צחקתי בקול רם...

תעלו לפה עם תמונות..

לא כבר נהיה שחוק לצחוק על ג'ורג' בוש?

כי זה מאוד מוזר, בחיים לא קראתי שהודור ביצע פעולות נקם על מותם של אלפי אנשים תמימים, ואז מואשם על זה.

thisisme4

New member
בוש כבר לא בשלטון ארבע שנים

ועדיין צוחקים עליו, אפילו בסדרה הומלנד הפכו את סגן הנשיא לרפובליקני אטום ודוחה שרצח בעם חף מפשע בבגדד ולא מעניין אותו כלום חוץ מהכסא שלו

boby25

New member
אני אומר הכל לטובה

קצת פוליטיקה

נכון אפגניסטן זה נקם מצד הממשל אבל מבחינתי הרג אזרחים חפים מפשע מצדיקה את השינוי הממשל (טליבן) שהיה שם.
כי עכשיו מאות אלפי בנות יכולות ללמוד ולא חייבות ללבוש כיסוי ואין סקילה או הרג באיצטדיונים קיצר מאחורי הרע יש טוב.

thisisme4

New member
לגביי התקשורת

משהו ששמתי לב ומפריע לי ביותר - אין מספיק ביקורת על התקשורת בארץ. אין מספיק ביקורת עצמית של עיתונאים, ואין מספיק בקרה על התקשורת. קחו לדוגמא את משדרי החדשות בכל הערוצים המסחריים. קחו לדוגמא עיתונים גדולים. יש שם דברים שמונעים אך ורק מרצון למשוך רייטינג, להשיג עוד אייטם, לחדור לפרטיות של אנשים....
אלו דברים ממש מגעילים שהתקשורת בארץ עושה, גם תוכניות סאטירה למיניהם - לא נזכיר שמות.
לפעמים התקשורת יורדת נמוך מדיי ולמשל בשביל עוד כותרת שווה בחדשות מוכרים לך סיפורים שאחר כך מתבררים כשונים לחלוטין תוך כדי שהם מכפישים לעיתים אנשים שזה לא מגיע להם.
החטטנות של ה"עיתונאים" האלה שלפעמים פשוט רוצים עוד צהוב ועוד לכלוך ועוד זוועות כדי שיספרו עליהם בחדשות, גובלת בהטרדת הציבור לפעמים.

חבל שיש רק תוכנית אחת שעושה את זה ומבקרת את התקשורת במדינה וקוראים לה תיק תקשורת, ולא מספיק אנשים רואים אותה לטעמי.

חבל שאין מספיק מאמרי ביקורת וחבל שאין כמעט זרם כזה שדורש לצדק והוגנות בכל התחום הזה שנראה לי די מלוכלך.

למעלה