Nic DRIVER ?

dandin73

New member
Nic DRIVER ?

שלום חבר'ה ! התקנתי רשת בין שני מחשבים. אחד XP עם מודם כבלים USB וכרטיס רשת עם כבל מוצלב למחשב אחר יותר חלש עם WIN98SE. התקנתי ב - 98 את הכרטיס רשת עם דרייבר מהאינטרנט אבל הוא נותן IP דפוק למרות שהוא מזהה את הכרטיס תקין (WIN98 לא נותן להתקין אם הדרייבר לא מתאים) שאלתי בחבר'ה ואמרו שכתובת 169 נקודה משהו זה אומר שהדרייבר לא מתאים. השאלה שלי איפה מוצאים דרייבר לכרטיסים הבאים: DM9102AF RTL8139C IBM MANAGEMENT ETHERJET כל הדרייברים שמצאתי ברשת מתאימים אבל נותנים IP דפוק....מה לעשות ? תודה

Teo Toriatt

New member
אתה לא בפורום הנכון

169 זה ממש לא שהDriver לא בסדר - זה שאתה לא מקבל IP מה DHCP אז Windows משתמש ב APIPA דרייברים תשיג באתה היצרנים. שאר השאלות - נראה לי שפורום רשתות יוכלו לעזור לך יותר

shanis

New member
כמה דברים

קודם כל כתובת 169 לא אומרת שכרטיס הרשת לא תקין (לפחות עד כמה שידוע לי). דבר שני , אם המחשב לא מזהה שרת DHCP הוא אמור לתת לך כתובת 172.0.0.1 . לדעתי יתכנו אחד משני הדברים: 1. ספק האינטרנט שלך מאפשר לך לחבר רק מחשב אחד לאינטרנט או יותר נכון מספק לך רק כתובת IP אחת. סיכויים טובים שזה המצב ואני יודע שלפחות עד לפני כמה זמן זה היה ככה. מציע לך לבדוק עם ספק האינטרנט. במקרה כזה אתה צריך להגדיר רשת עם כתובות קבועות בין המחשבים ולעדכן טבלאות ניתוב ככה שהמחשב השני ידע לנתב את החבילות עד למודם ולהחוצה. 2. המחשב שבין המודם וה-98 חוסם את החבילות כולל ה-DHCP BROADCATS. אולי בגלל FW או מסיבה אחרת. הייתי מציע לך קודם לחבר את שני המחשבים עם כתובות קבועות ולבדוק שהם מדברים אחד עם השני ובמקביל לבדוק את נושא הכתובות מספק האינטרנט. מציע לך בשלב

למעלה