NG ארוחת פיצוי

אייבורי

New member
NG ארוחת פיצוי

אחרי שבפעם הקודמת נהנו מהאוכל אך סלבנו קשות מיחס המלצרים. אף כתבתנו ביקורת על השירות המזעזע. יצרו עמנו קשר בעלי המסעדה, התנצלו והזמינו אותנו לארוחת פיצוי. אני חייב לציין שהפעם נהנו הנאה מושלמת. השירות היה ללא דופי, אדיב נעים ומסור כיאה למסעדה אמיתית. התחלנו במנות ראשונות, סלט ירוק היה נעים וכיפי ונאכל בשמחה עם הלחם אגוזים שהיה טרי טעים, מומלץ בהחלט מנת הפטה כבדים הייתה נחמדה אך לא מדהימה, לא יודע אם הייתי מזמין אותה בתשלום. למנה עיקרית המשכנו עם סטייק האנטריקוט שהיה משובח ונעשה קצת מדיום ריר מידי, ביקשנו לעשותו קצת יותר ואכן חזר מושלם. קינחנו בגלידות חביבות שהיו סבירות בהחלט. ללא ספק המסעדה הינה מקדש בשרים, ממליץ להתמקד בבשרים. מומלצים במיוחד הם ה NG MAX - אנטריקוט 800 ג"ר של עונג עילאי. וכן מנת הפורטר האוס שהפעם הגיע בדיוק כמו שהוזמנה נקיה מתבלינים ועשויה מדיום. מחירים, מנת ה נג'י מקס עולה בסביבות 180 ש"ח מנת הפורטר אהוס של 1.2 ק"ג עולה בסביבות 240 ש"ח המנות יכולות לשמש מנות זוגיות. בקיצור, בהחלט נהנו ומקווים לשוב לסיבוב נוסף.

מיצמיצ69

New member
יפה שפיצו אתכם אבל מה שאותי מעניין

הוא האם תלכו לשם שוב ???? כלומר האם ניתן למחוק רושם רע של מסעדה באמצעות ארוחת פיצוי? האם הפיצוי מתקן את נזקי העבר באמת או לא ממש? באמת מעניין אותי..

אייבורי

New member
כן

האוכל במקום בהחלט משובח. כמו כל גוף שנותן שירות יש גם תקלות, הפיצוי נועד בעיני להראות שהמקום מתנצל על התקלה מבחינתו, בעיני זה מספיק. בכל מקרה האוכל בהחלט שווה חזרה למקום.

ננה f

New member
מאושרת לשמוע אייבורי,

למסעדות בסד"ג ואיכות גם כדוגמת NG מגיע צ'אנס נוסף. כל הכבוד לבעל הבית, ותודה שחזרת לספר לנו.

meravbr

New member
מה זאת אומרת?

פה כמובן

למעלה