NG או קוקה?

NG או קוקה?

כהמשך להודעתי הנואשת מלפני שבועיים, אני מחפשת מסעדה לארוחת יום הולדת לחבר שאוהב בשרים טובים ואווירה גזעית. האם עליי ללכת על ה-NG בנווה צדק (צלעות טלה ברוטב תפוזים ונענע), או שמא לבחור בקוקה ביד חרוצים, שיש אומרים שהיא ריקה יחסית? מה אתם אומרים?

meravbr

New member
מתבאסת ממסעדות ריקות ../images/Emo4.gif

זה בד"כ סימן עבורי שמשהו שם לא עובד כמו שצריך...

או שזה אומר שהם לא אופנתיוית

מספיקות, במיקום רע ובלי יחסי ציבור.. לדעתי, לא בהכרח מצביע על טיב האוכל או השירות.. ישבנו לפניי כשבועיים ברוז-בר בפלורנטין והיה שם ריק וטעים מאוד. אנחנו עם שמתנהג כמו "עדר" בהרבה תחומים, ולצערי, גם בתחום הזה.

S i g u r R o s

New member
אחו הכבשים של תל אביב..מ-ה.מ-ה..מ-ה

לציבור התל אביבי יש תכונות כבשיות פועות. כל בר ומסעדה חדשים עם אמירה אלטר-קיטשית-אורדינר והשקעה של כמה מרשרשים ירוקים ביחסי ציבור רעשניים מושכים אליהם כל מיני ישבנים מיוחסים וציצים מסולקנים בחודש וחצי הראשונים. אלו, כמובן, מושכים אחריהם את "שאר" האנשים שרוצים להתחכך בחבורת הפלסטיקים המצועצעים. מששכחה ההתלהבות , המקום מתרוקן. הכבשים ממשיכות לרעות במקום אחר. אני מסכים שמקומות עתירי אנשים לאורך זמן וודאי מחזיקים בנוסחא שובה וכנראה מנצחת [ע"ע ,איך לא, ה"קופי בר"]. מצד שני, גם מקום יחסית ריק כמו קוקה- שזו תהייה בפני עצמה למה ומדוע [ע"ע ביקורות טובות אינספור בעיתונות המקומית], יש וישמור על איכות בלתי מתפשרת. עם זאת סביר שבמידה וגרעון האנשים במחוזותיה של קוקה יימשך, לא ירחק היום והיא תסגר. בפעם האחרונה שישבתי שם ניסיתי להבין מה לכל הרוחות חסר בה. נעדר מבינתי. היא קטנה ולא מדי. חמודה. אינטימית במידה. צבועה בצבעים נעימים. מחזיקה מבחר יין מרשים. אוכל טעים. [ כן..כן...לא א-ד-י-ר ו-מ-פ-י-ל ובכל זאת..טעים!] מחירים רגילים לסוג מסעדותיה. יחס נהדר ללקוח. מוסיקת רקע פנטסטית. שירותים שעושים חשק להנעל שם ו...
מיקום מעולה [יד חרוצים המתהולל, ליד מקדש הקופי בר]. ביקורות חיוביות. יש פקטורים נסתרים. כאלה מופשטים ובלתי מובנים. קטונתי.

ננה f

New member
אהמ...100נקודות סיגור, פחות שתיים.

יח"צנות ממורפקת ואגרסיבית לא היתה ברשימה שלך וגם לא סקסאפיל (של מסעדות..נו...)

meravbr

New member
יש לא מעט מסעדות שמצליחות בלי

יחצנות וסקסאפיל ע"ע קימל למשל או פסטה מיה ברח' וילסון ויש עוד לא מעט דוגמאות. מסעדה כנראה צריכה יותר מזה.

ננה f

New member
ועוד אחד, שאיש אחד חכם הוסיף: THEME

כמה מהאנשים יודעים מהי קוקה? איטלקית? אמריקאית? מטבח שף? אז זהו שקוקה היא בר יין...כמעט כמו ההגדרה של יועזר רק שליועזר יש את אברון, והוא מקושר, מה מקושר -הוא המציא את הקשר. אז זהו... יש ביקורות אבל אין פרסום (כמעט), אולי יש יח"צנים אבל מי מרגיש אותם. צריך הרבה אוויר לנשימה בשוק המסעדות הפרוע וקצר הרוח בארץ, אוויר שעולה ים כסף. אה.. הקופי בר גדל לאט מאוד אי אפשר להשוות לפתיחה של מקום בסד"ג של קוקה. וכמה זמן קיימת פסטה מיה(ברמת החייל זה בכלל עניין של הייטק,סיפור אחר לגמרי)? כמה איטלקיות היו בשוק כשפתחו אותה? וקימל - עולה ויורדת בביקורת כמו יויו. אין להם מספיק נוכחות.

sadira

New member
los mirasoles

(אבן גבירול 23) האוכל מצויין, תמיד ריקים (לא ממש ברור לי איך וממה הם עדיין חיים...)

sadira

New member
הייתי בקוקה לפני מספר חודשים...

הייתי לבד, אז לא יכולתי לטעום מבחר יותר מדי גדול, אבל הכל היה בסדר גמור, אבל מצד שני שום דבר לא היה מזהיר. הם בעיקר איטלקי (פסטות, פוקצות, וכו'). יש גם עוף ובשר, אבל זו בפירוש לא מסעדת בשרים בהגדרה. ואכן היה ריק, אולי עקב היום והשעה (אמצע השבוע בשעות הערב המוקדמות). נ.ב. לבשרים תמיד יש את פאפאגאיו. וגם ג'ונתן גונזלס לא רעים בכיוון של בשרים.

noamm

New member
בינתיים מצאתי בשר טוב

סטייקים רגילים יש בהרבה מקומות טובים אבל בלאק סטייר ממש מצא חן בעיניי

למעלה