newsblaster - בלוג אוטומטי

• פותח הנושא naatz
  • פורסם בתאריך

איה@

New member
נעץ ../images/Emo51.gif

תוכל לפרט יותר?
איה.

naatz

New member
אני אנסה.

מדובר על מנוע שעובר על אתרים ספציפיים ברשת (הרשימה נמצאת מצד ימין למעלה) ומסנן את התוכן שלהם. מה סתומרת? הוא לוקח את התוכן, בוחר ממנו רק את המשפטים החשובים (לדעתו) ואותם הוא הופך לידיעה קצרה יותר. כרגע המנוע הזה עובד רק על פריטי חדשות, אך אין שום הגבלה להרחיב את הפעולה שלו לתוכן כללי יותר. ברור שיש פה הישג תכנותי גדול - המחשב מסנן את המידע - לוקח רק את הקטעים החשובים ממאמרים - היתרונות לבינה מלאכותית שכזו ברורים. מה גם שמערכת שמעדכנת את התכנים בצורה אוטומטית מורידה את הצורך בכתבים או מעדכני 24/7 - שזה יתרון לכשעצמו. וכדי לראות את זה בפעולה? הלינק בהודעה הקודמת שלי
naatz

איה@

New member
ועדיין לא הבנתי ../images/Emo26.gif

איך זה מתחבר/מתקשר לבלוג? סורי
אולי בגלל השעה המאוחרת.......
איה.

naatz

New member
זאת שאלה של תפיסה כנראה.

בבלוג יש בד"כ אדם או כמה אנשים שמסננים מידע מהסביבה שלהם ומרכזים אותו באתר שלהם. פה במקום האדם יש מערכת שמבצעת את הפעולה. -אם את זוכרת את הלינק שאורן הביא פעם לבלוג של יש"ע - יש פה את אותו הדבר בעצם - רק בלי המתנחלים (או כל אדם אחר, לצורך העניין). (וכן כן, אני הראשון שהתווכחתי שבלוג ו-"weblog" הם דברים שונים - ועדיין חושב כך, ואולי הנה ההוכחה לזה. בweblog אין את המגע האישי (תוכנה מבצעת את הפעולה באותה הצורה והאיכות). בלוג - נכון לעכשיו, לא ניתן ליצור באופן סינטטי. naatz

למעלה