NEWS

אבא של אנג'לינה אוהב את בראד../images/Emo45.gif

BRAD PITT has done a good job of buttering up his future father-in-law. Actor Jon Voight is proud of daughter Angelina Jolie, who has two adopted children, but hopes she will have her own kids with 42-year-old Brad, right. He said: "I'm not sure why she hasn't had her own children. Maybe she hasn't found the right father. I like the look of Brad though, I've got a good feeling about him." Could we be hearing the Pitt-er patter of tiny feet soon?

EinavBIUS

New member
יופי שאבא שלה אוהב אותו

עכשיו רק היא צריכה לאהוב את אבא שלה והם יהיו משפחה מאושרת

Im The Sun

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

באמת לא הבנתי למי אכפת שאבא שלה אוהב את בראד

מה הקטע עם אבא שלה?

הוא לא אוהב אותה? אם ככה אז זו באמת התבטאות מוזרה מצידו... והשם "ג'ולי" הוא מאמא שלה? (כי באמת מעניין למה לא קוראים לה "אנג'לינה וויט")

Im The Sun

New member
אז ככה..../images/Emo42.gif

השם של אנג'לינה הוא: אנג'לינה ג'ולי וויט. היא החליטה ללכת עם השם השני שלה כי היא לא רצתה לקבל יחס מועדף בגלל אבא שלה (שהוא שחקן מצליח בעל אוסקר בהוליווד). היחסים בין ה-2 תמיד היו לא משהו, אבל זה החריף כשג'ון דיבר על אנג'י ועל מדוקס ואמר שהיא לא כשירה להיות אמא וזה התפרסם בעיתונות. אנג'י ממש התעצבנה למיטב הבנתי ומאז היחסים לא משהו. זה היה לפני או אחרי טומב ריידר הראשון? כי הוא הופיע בו! (נומי?).

הם השלימו קלות כאשר שיחקו יחד

אב ובת בסרט "טומב ריידר" ה-1 ואחרי הסרט הזה היא אימצה את מאדוקס. כידוע גם היא התגרשה בהמשך מבילי בוב ואחרי הגירושים הקשים, אבא של אנג'לינה יצא באיזושהי הצהרה שהיא לא נראתה לו מספיק יציבה נפשית באותה התקופה ושהיא צריכה עזרה. אנג'לינה שכמובן ממש ממש לא הסכימה עם ההצהרה הזו של ווייט שבמשך שנים לא היה ממש מעורב בחיים שלה בכל מקרה(ומכיוון שההצהרה הזו שלו גם יכלה להרוס לה את האימוץ של מדוקס) החליטה לנתק עמו את הקשר וגם הסירה את השם ווייט אחת ולתמיד מתעודת הזהות שלה.

EinavBIUS

New member
הוא גם גילה לעיתונות

שהיא אימצה את מדוקס והיא התעצבנה כי היא לא היתה מוכנה שעכשיו ידחפו לה מצלמות לאן שהיא תלך כדי להשיג תמונות שלו והכל... הוא גם שלח לה מכתב שהיא טענה שפגע בה נורא, משהו שהוא אמר שהוא מודאג מאיך שהיא בוחרת את החברים שלה ומה שהיא עושה בחיים שלה בכלל. בקיצור, שום דבר טוב הוא לא עושה הבנאדם
חוץ מזה, מסיפורי הוליווד אמרו גם שהוא ניסה לתקשר איתה מלא פעמים אבל היא לא מוכנה בשום אופן והיא אומרת שזה לא בריא לה במיוחד עכשיו שהיא עם מדוקס. אבל הוא לא כזה גרוע, הוא לפחות למד לדבר עליה בלי לעצבן אותה והוא דווקא אומר דברים חיוביים עליה
אולי אם הוא ימשיך ככה היא תהיה מוכנה לדבר איתו לפחות לפני שהוא ימות או משהו... (מוגזם מדי?)

חחח עינב למה להסחף...אני כבר מתחילה

לרחם על הבנאדם... אני בטוחה שהוא לא עשה דברים מרוע והוא למד להשתפר אני בטוחה שהם יסתדרו פחות או יותר, הם לא חייבים לרוץ בהתלהבות ולנחות זה בזרועותיו של זו כל פעם שהם מתראים, אבל אני בטוחה שלאט לאט הם יגיעו לקשר סביר.

בסך הכל נראה לי שאיפשהו הדאגה

שלו היתה כנה... אבל הוא ממש לא היה צריך לעשות מזה סיפור תקשורתי. כרגע הוא מראה גישה קצת יותר טובה (ע"ע התמיכה שלו בקשר שלה עם בראד), ובפעם הבאה שהוא מרגיש צורך לתת לאנג'לינה עצה, לפחות מעכשיו הלאה אני חושבת שהוא אמור להתחיל לקלוט, שהוא צריך לעשות את זה בלי להשתלט לה על החיים ובפרטיות של המשפחה.

EinavBIUS

New member
בסדר, אולי הכוונות שלו היו טובות

ואני בטוחה שהוא סיפר על מדוקס כי הוא התגאה בזה והכל אבל איכשהו הכל יוצא לו עקום
ותראי, בטח שהוא מסכן, מי לא היה אומלל אם אנג'לינה לא היתה מוכנה לדבר איתו

וכדי לתרגם בקצרה../images/Emo88.gif:

אבא של אנג'לינה, השחקן ג'ון ווייט, אומר כי הוא מקווה שבנוסף לילדיה המאומצים תביא אנג'לינה לעולם גם ילדים משלה עם בראד. ווייט אומר כי הוא לא ממש בטוח למה היא לא הביאה ילדים משלה, אבל יכול להיות שאולי היא לא מצאה את האב הנכון לילדיה. הוא מוסיף גם כי יש לו תחושה טובה לגבי בראד. שיהיה בהצלחה

אם זה יהיה נכון אז סבבה ../images/Emo45.gif שיהיה

במזל.. עכשיו נחכה ונראה מה יקרה עם זה בהמשך

ואי באמת גרסאות שלא יצא לראות פה

חח איזה מגניב היא מלבישה את מדוקס
זה תיק אוכל של ספיידר מן לא? אחח גם כשאני הייתי קטנה עוד היה את הקטע של תיקי אוכל. גם לילדים היום יש אתזה? או שזה רק אצלם? חח טוב.. הוידאו עם שימיצו לא עולה... לא נורא

למעלה