NEWS

FIRE GODDESS

New member
NEWS../images/Emo26.gif

אשלי הודתה לבנג'י וג'ואל בדיסק שלה http://img396.imageshack.us/my.php?image=17lv1.png
American Music Awards Performance ג'ואל יושב ליד אחת שטוענים שהיא אחותה של הילארי -לדעתי היא בכלל לא נראית כמו אחותה http://img324.imageshack.us/full.php?image=1677cx.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=1685ky.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=1697zx.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=1702yh.jpg http://img178.imageshack.us/my.php?image=1716aa.jpg

FIRE GODDESS

New member
אה...חחח חשבתי את מדברת על משו אחר

אממ תעשי זום לתמונה תגדילי אותה

EleVaTioN

New member
ואיי להילרי ולאחותה..../images/Emo129.gif

יש שמות כל כך דומים, אני תמידמ תבלבלת! ><

FIRE GODDESS

New member
כתבה על הילארי וג'ואל (מתורגם)|שמאל

"אני כן רוצה להקים משפחה בעשר השנים הקרובות", אומרת הילארי מגזין תפס את הילארי לשיחה על ג'ואל ןאם נישואים זה משו שיקרה בקרוב. "זה דבר מוזר לחשוב עלו", משיבה דאף, "אני לא רוצה להתחתן בגיל צעיר במיוחד אבל אני כן רוצה להקים משפחה בעשר השנים הקרובות, אבל מי יודע מה יקרה, אני אוהבת את החבר שלי אבל אנחנו אפילו לא גרים ביחד, הוא גר עשר דקות ממני אז זה לא שווה את זה".
ג'ואל והילארי בראיון למגזין שוודי הילארי על הבעיה בלהיות החברה של ג'ואל מאדן:-שונאים אותי-המעריצים זורקים עליי מטבעות. הילארי כולה בת 18 אבל יש לה עבר ארוך במשחק גם בטי וי וגם בקולנוע. היא הקליטה כמה אלבומי פופ ונעשתה לסיפור הצלחה גדול. היא יוצאת עם ג'ואל מאדן מלהקת גווד שארלוט והוציאה עכשיו אלבום רוק אמיתי. OKEJ פגש אותה (ואת ג'ואל) בלונדון,כבר בדלת בבית המלון שבו אמורה הילארי לפגוש אותי, הייתי חייב למחוק שאלה אחת מהשאלות שהתכוונתי לשאול, שאלה בקשר לאם זה נכון שהיא יוצאת עם ג'ואל מאד. למה?-בגלל שזה היה ג'ואל שפתח לי את הדלק כשנקשתי, הוא לא היה מוכן לראות אותי עומד שם, למשך שניה הוא היה נראה כמו UFO (אין לי מושג מה זה) עד שהבין למה הוא מזהה אותי ואז פניו האירו. היי לך הוא אומר בחיוך ומושיט את ידו, לא ידעתי שאתה הולך לראיין את הילארי. מה המצב?, הילארי יושבת בספה הגדולה ומסתכלת עלינו, היא נראית כאילו היא ממש אוהבת את הג'ואל הזה שפגשתי בעבר ושמסתבר שהוא ממש מחבב אותי-שובב קטן,צחקתי. כשפגשתי אותך ושאלתי אותך אם אתה יוצא עם הילארי אמרת שלא, במילים אחרות, זה היה שקר, אחי!, אמממ אומר ג'ואל, ובכן, אתה יודע..אהה..זה היה סתם דברים שאאמרתי...הילארי מסתכלת על ג'ואל בצחוק ואמרת: היי, אתה מתבייש בי, או מה? אבל כמובן שהוא לא. מי היה מתבייש בילארי החמודה כחברה?, כשהקרח נשבר הוא מתגנב החוצה כדי שהראיון יגמר בשלום ובשקט. -"אז אתה מכיר את ג'ואל", היא צוחקת, "כמה חביב- אני למעשה מכירה אקס שלך גם. העובדה היא שנתתי לארון קרטר את שיעור הנהיגה הראשון בפלורידה כשהוא היה בן 11, הוא ישב על הברכיים שלי וניווט. -את צוחקת!! לא יאמן. הילארי בת 18 אבל נראית קצת גדולה לגילה, "כן, זה השוני בגילאים שגורם לאנשים להתאכזב כמובן", היא נאנחת. זה כמעט 9 שנים ביני לבין ג'ואל, אבל למי איכפת? איך מצפים ממני לצאת עם מישו בגילי? ג'ואל עוד מעט בן 27 והוא ממש ילדותי חח". מצד שני, אנחנו הופלנו, כי אפחד מאיתנו לא רצה לחשוף את היחסים בנינו-זה פרטי-אתה לא תראה איזה תוכנית ריאלטי מטומטמת עלינו, שמרנו על היחסים שלנו בסוד, אבל אחרי כמה זמן זה נעשה גם טיפשי, כשאתה מאוהב אתה רוצה להראות את זה, לא להסתיר". הרבה בנות שצועקות לג'ואל את אהבתן לג'ואל, לא בהרבה גדולות מהילארי, זה חייב להיות קשה-"לא, בכלל לא, אני לא טיפוס שמקנא, אבל כמובן שבנות הם יותר משוגעות מבנים, לפני כמה ימים נערה באה לעבר ג'ואל ונתנה לו פתק אפילו שהייתי שם איתו, היה כתוב שם:'ג'ואל אתה אורגזמה מהלכת!', הייתי בהלם כשקראתי את זה-אני יודעת חלק מהבנות שונאות אותי בגלל שאי חברה שלו. בהופעה של הלהקה עמדתי בצד וקבוצת בנות זרקה עליי מטבעות". הילארי מקדמת את האלבום החדש של- Most Wanted-זה למעשה לא ממש חדש-זה אוסף של שירים קודמים וכמה שירים חדשים שכתבו בנג'י וג'ואל. -"ישבתי במכונית כשג'ואל שם דמו של כמה שירים שהם עשו, הייתי מעריצה של גווד שארלוט לפני שפגשתי את ג'ואל, ואהבתי את השירים ורציתי להקליט אותם, אבל לא היה מתוכנן אלבום חדש, לא אמרנו כלום לחברת התקליטים שלי והקלטנו אותם בעצמנו לבד, אח"כ אני הצגתי את השירים בפני חברת התקליטים שלי, עמדתי בדיוק לצאת לסיבוב הופעות ברחבי ארה"ב וממש רציתי לעשות כמה שירים בהופעה חיה כדי שהמעריצים ישמעו לפני שנוציא את הדיסק, זה לא היה מספיק כדי להוציא אלבום שלם אז הוספתי כמה שירים ישנים שמאוד אהבתי".

EleVaTioN

New member
הוא גר 10 דקות ממנה?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

מה לא שווה בזה?! :S והילרי לא נראת קצת גדולה לגילה או שהיא נראת פחות או שהיא נראה ב20 יותר

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifכתבה על האלבום הבא (מתורגם)

כותרת:TBA (EPIC/DAYLIGHT) יציאת האלבוםיולי 2006 סולן להקת גווד שארלוט מצטט השפעה יוצאת דופן לדיסק החדש של הלהקה:מדינת יפן!. "מעריצי מוזיקה ביפן חיים, ישנים, אוכלים ונושמים מוזיקה", אומר מאדן, "זה נורא מטורף ההקפדה שלהם על הסטייל, לתרבות היפנית הייתה השפעה רבה על הלהקה שלנו, אז עשינו על זה סרט". הלהקה מקווה שהסרט שלהם "Fast Futere Generation" יופיע הופעת בכורה ב-Sundance Film Festival וישוחרר ב-DVD בקיץ הבא, בדיוק בזמן שהם יגמרו להקליט את האלבום הבא. Most Anticipated Albums of 2006 - Alternative Press, January 2006 אז, בקיץ הקרוב, האם גווד שארלוט יפציצו את המעריצים עם ברעש סטייל-יפני? "לעע", אומר מאדן, "מעריצים לא יהיו בשוק, המעריצים יאהבו את מה שכתבנו", הוא אומר, "זה מלודי וחשוף, בשבילי, זה נשמע כמו אואזיס או The clash או The police, אבל", הוא בא לציין, "בנתיים רק עבדתי עם בנג'י, כשבילי ופול יבואו אז הם בטח יביאו משו חדש וישדרו על גל אחר, זה דמוקרטי:מי יודע מה הם הולכים להביא"

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifכתבה על האלבום הבא (מתורגם)

כותרת:TBA (EPIC/DAYLIGHT) יציאת האלבוםיולי 2006 סולן להקת גווד שארלוט מצטט השפעה יוצאת דופן לדיסק החדש של הלהקה:מדינת יפן!. "מעריצי מוזיקה ביפן חיים, ישנים, אוכלים ונושמים מוזיקה", אומר מאדן, "זה נורא מטורף ההקפדה שלהם על הסטייל, לתרבות היפנית הייתה השפעה רבה על הלהקה שלנו, אז עשינו על זה סרט". הלהקה מקווה שהסרט שלהם "Fast Futere Generation" יופיע הופעת בכורה ב-Sundance Film Festival וישוחרר ב-DVD בקיץ הבא, בדיוק בזמן שהם יגמרו להקליט את האלבום הבא. אז, בקיץ הקרוב, האם גווד שארלוט יפציצו את המעריצים עם ברעש סטייל-יפני? "לעע", אומר מאדן, "מעריצים לא יהיו בשוק, המעריצים יאהבו את מה שכתבנו", הוא אומר, "זה מלודי וחשוף, בשבילי, זה נשמע כמו אואזיס או The clash או The police, אבל", הוא בא לציין, "בנתיים רק עבדתי עם בנג'י, כשבילי ופול יבואו אז הם בטח יביאו משו חדש וישדרו על גל אחר, זה דמוקרטי:מי יודע מה הם הולכים להביא" Most Anticipated Albums of 2006 - Alternative Press, January 2006

למעלה