NEWS

FIRE GODDESS

New member
NEWS ../images/Emo26.gif

הלהקה הלכה לבקר ילד חולה
Daniel is 15 and suffers from an incurable cerebral tumor. In context of the charity misson "Make a wish" (www.worldwish.org) he wished to meet Joel, Benji, Paul and Billy. Sure that the band made his wish come true and visited Daniel in London. In the end, charity projects for GC have a high value. Joel: "These kids are so cool! They never complain of their illnesses, are simply happy to meet us. Only for this it is worthwhile to be in Good Charlotte: You can treat someone with such an easy thing!".​

noa131

New member
זה ממש יפה מצידם..!

יש להם לוח זמנים צפוף נורא וכל זה ועדין יש להם זמן להיות חמודים..!

FIRE GODDESS

New member
ראיון עם ג'ואל (מתוגם)../images/Emo26.gif

פוסטאר:איפה אתה מרגיש הכי בבית? ג'ואל:אני אני לא בבית אז בחדר במלון, אני אני הכי מבזבז הכי הרבה זמן לבד בחדר במלון. פוסטאר:האם החלפת כריס במתוףף אחר היה משבר קשה בשבילכם? ג'ואל:זה משתפר אבל זה עדיין קשה ואנחנו רק מנסים להסתדר עם זה בצורה הכי בוגרת שאפשר ולתמוך בו ואחד עם השני, אני גאה בחברי הלהקה שלי. פוסטאר:אתה גאה בתמיכת המעריצים שלכם? ג'ואל:אני כ"כ גאה במעריצים שלנו לא רק שהם הסתדרו עם המצב של כריס, הם תמכו בנו בזמן שהיה נראה ממש קשה למוזיקת רוק להתנגן ברדיו. אנחנו שייכים להם. האם אתה יכול לספר לנו קצת על השירים שאתה ובנג'י עשיתם לדיסק החדש של הילארי -"Most Wantd"? ג'ואל:לי, לאח שלי ולחבר שלנו ג'ון פלדמן יש צוות כתיבת שירים/הפקה שקוראים לה "Dead Executives" ואנחנו עבדנו על כמה דברים בדיסקים של גווד שארלוט, גולדפינגר ואשלי סימפסון והילארי אהבה את העבודה שעשינו עם כל האחרים פלוס אני והיא ממש קרובים, אז היא שאלה "אתם יכולים לעבוד איתי?" שאלתי את החבר'ה בגלל שרק בגלל שאני רוצה לעשות משו, כל החבר'ה צריכים להסכים עם זה ולהרגיש את זה, שאלתי את החבר'ה והם אמרו "כן, בטח!" כולם אוהבים את איך שהילארי שרה ואני מעריץ גדול של הילארי אז התאספנו והתחלנו לעבוד ועשינו כמה דברים והיא אהבה את זה, היא שמה לב הפעם למוזיקה שלה ובעבר אני לא חושב שביא הייתה שמה לב לזה ממש. זה היה נורא מגניב לעבוד עם הילארי ולדעת איזה טעם יש לה היא נורא בקטע של של שנות ה-80 עכשיו, אז אנחנו באמת הכלנו על סגנון רטרו, צלילי ריקודים כזה של שנות ה-80 כמו The Cure, The Smiths and Depeche Mode. היא ממש רצתה משו כזה כייפי, דאנס ושנות ה-80 וזה היה כ"כ מגניב כי זה היה ממש לא מה שאנחנו עושים מוזיקלית עם GC, זה היה אתגר נחמד וזה יצא נהדר, זה יותר בוגר ממה שהיא עשתה בעבר. פוסטאר:יש לך עבודות יותר מדי מחוץ לגווד שארלוט-למה אתה עושה הרבה עבודות חוץ? ג'ואל:אתה רק עושה מה שאתה רוצה לעשות בחיים כדי להיות שמח בחייך. די בקרוב, נראה לי שאנחנו נעבוד אולי בתוכניות טי וי און משו כזה. פוסטאר:אז איזה סוג של תוכניות אתה רואה את עצמך עושה? תוכנית ריאלטי? ג'ואל:לא, לא ריאלטי, אני חושב שהרבה מ...לא יודע... אני לא הייתי אומר קומדיות, אבל משו מצחיק אולי?....לא יודע. אנחנו כזה התחלנו לדבר אני ובנג'י על זה שאולי נעשה תוכנית טי וי, אנחנו אוהבים טי וי ואנחנו אוהבים לצפות בטי וי אז אמרנו "היי! למה שלא ננסה להביא את מה שאנחנו עושים לטי וי?" מה אנחנו עושים? אני לא יודע, אנחנו צריכים לחשוב על זה. פוסטאר:אתה חושב על לעשות עוד כמה סרטים? ג'ואל:אני עובד על סרט עכשיו, אנחנו רק בהתחלה, אוספים את הכסף, זה הולך להיות סרט עצמאי, אני מניח שאנחנו הולכים לצלם את זה בחורף. זה סרט מגניב, אפל ועצבני כמו הצלפת תרבות נעורים, יהיה לזה פסקול ממש יפה, אני פשוט חושב שהתסריט מדהים. אחרי זה אני רוצה להקדיש את כל החורף שלי לדיסק חדש. פוסטאר:מה אתה יכול לחשוף על הדיסק החדש? ג'ואל: זה די כמו -הדיסק הראשון שלנו שפוגש את הדיסק השלישי שלנו, זה קצת יותר שמח, אבל המוזיקה לא כזאת קלה כמו שזה היה קל בדיסק הראשון. It's further down the Good Charlotte road-we're finding our sound even more. פוסטאר:לפעמים נמאס לך מהפפראצי? ג'ואל:זה שונה אם זה מעריץ עם מצלמה קטנה והם רוצים תמונה איתך, אבל הדבר העיקרי זה שאנשים מרוויחים כסף מהפלישה לחיים שלך. בשבילי, לא איכפת לי מי אתה, אם אתה פולש למרחב הפרטי שלי ואתה מאיים עליי, לא איכפת לי מה החוק אומר-אני אגן על עצמי. באחד לילות לפבי כמה ימים נתקלנו בהם והייתי צריך להפחיד אותם כדי שילכו. זה היה נורא שהייתי צריך לעשות את זה-סצינה בציבור וזה-אבל הם נכנסים לפרטיות, זה נורא מתסכל, אני יכול לדבר בשם הלהקה, אני יכול לדבר בשם הילארי ואני יכול לדבר בשם חברים שלי, אני לא רוצה את התמונה שלי במגזין אלא אם כן זה בשביל האומנות שלנו או משו שאנחנו ריכים לקדם. פוסטאר:יש לך מסר למעריצים? ג'ואל:לכל הילדים שיש להם חלומות על מוזיקה, סרטים, כתיבה או שיהיה להם עסק משלהם-זה אפשרי בהחלט. אתם צריכים לעבוד קשה, להתמיד, זה אפשרי. יש ילדים בעולם שאולי רוצים לכתוב לעיתון שלכם. הם יכולים לעשות זאת.

FIRE GODDESS

New member
לכל אלה שמתעניינים

ורוצים לדעת מה החבר'ה יעשו בימים או חודשים הקרובים ואיפה יופיעו:
09.22.2005 | Sports Palace, Bogota Colombia 09.24.2005 | Poliedro, Caracas Venezuela 10.21.2005 | Sports Palace, Mexico City Mexico 10.22.2005 | La Concha Acustica, Guadalajara Mexico 10.23.2005 | Fundidora, Monterrey Mexico 11.26.2005 | Claro Rock Festival, Brazil 11.27.2005 | Claro Rock Festival, Brazil​
ועוד- ג'ואל עדכן את הבלוג http://www.goodcharlotte.com/life/index.php?page=MTB31 וכרגיל בנג'י סנוב-לא רוצה לכתוב לנו? לא צריך! lol

Riot girl69

New member
אה איזה יופי..

עוד כמה ימים אני בקולומביה אז זה יוצא מעולה.. :|

thebaby

New member
דווקא שנאי פה אין הופעות.../images/Emo101.gif

אבל אני כנראה הולך להופעה של אואזיס.

®NuLy®

New member
החולצה של בילי שולטת../images/Emo9.gif

אולי הוא נחמד ויביא לי אותה?!?

EleVaTioN

New member
בילי נראה מוזר..../images/Emo129.gif

לאדעת למה אולי בגלל הכובע

הוי! מיי בילינה איז הוט!!!

אני שוב מאוהבת !!!!!!!!!!!! בילי תעשה לי עדר בילינים/נות!!!

FIRE GODDESS

New member
NEWS ../images/Emo26.gif

Here's a few articles from mtv.com: little news snippet http://www.mtv.com/news/articles/1507285/20050809/good_charlotte.jhtml?headlines=true Benjamin talks about cd http://www.mtv.com/news/articles/1507054/20050805/good_charlotte.jhtml
Some videos from a Japanese site: a clip of them thanking the fans http://www.barks.jp/watch/?id=1000006499 a video interview with Billy http://www.barks.jp/watch/?id=1000006508&wpl=real&wbw=56k
you can listen to the latest Joel interview with Jackie and Bender http://www.kiss1061.com/extra_02.shtml
GC will be guests on TRL Germany on August 23rd
GC have been nominated for a Kerrang! award (best video) for The Chronicles of Life and Death.

lollipop1

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןןן

ב 23 לחודש בגרמניה?!?!?! ואני הייתי אמורה לטוס לגרמניה אתמול דרך המשלחת של הבית ספר. ובגלל החתונה של אחותי שהיא באותם תאריכים לא נסעתי :( לאאאאאאאאאא

noa131

New member
בנג'י עידכן את הבלוג..!!

אז הוא אפעם לא מעדכן ועכשיו הוא החליט שבא לו..!! אז כנסו!!

noa131

New member
אני יודעת..!

אבל כל הפוסט זה- תשמעו את הלהקה הזאת הם טובים.. בלע בלע בלע... גם הם טובים וגם הם והם לא אבל גוד שארלוט הכי הרבה..

למעלה