News For Ya Baby

Aeroguy

New member
News For Ya Baby

והרי לחדשות: סטיבן טיילר הולך להוציא מאמתחתו שיר סולו ראשון. השיר יהיה בפסקול של סרט הנקרא "The Polar Express", סרט חג-מולד בכיכובו של טום האנקס. השיר של סטיבן נקרא "Rockin' On The Top Of The World", והוא נכתב על-ידי גלן באלארד, שעבד עם אירוסמית' בתחילת ההקלטות של Nine Lives, ואלן סילבסטרי. לא ברור עדיין האם סטיבן טיילר שותף גם בכתיבה, וגם לא ברור אילו נגנים מופיעים בשיר. הסרט ייצא לאקרנים בארה"ב ב- 10.11, אך הפסקול ייצא לחנויות קודם לכן, ב- 2.11. שבועיים לאחר מכן, 16.11, אמור לצאת ה- DVD של אירוסמית', "Aerosmith: You Gotta Move", שאמור להתבסס על שפיישל ששודר בערוץ A&E לפני 3 חודשים בארה"ב וכולל שירים מהופעה ותמונות מאחורי הקלעים. הדיוידי, בכל מקרה, אמור לכלול יותר שירים וצילומים ממה ששודרו.

SaintJohn

New member
חודש נובמבר היקר../images/Emo99.gif

בתקופה כזאת שהלהקה לא עושה הרבה, דברים כאלה הם כל עולמנו. עכשיו אני כבר לא יכול לחכות שחודש נובמבר כבר יגיע...

Hangman Jury 87

New member
תודה על העידכון

לי זה יצא בתיזמון מצויין... עכשיו יש לי סוף סוף די וי די ואני רץ לקחת את making of pump... (שבחיים לא ראיתי) you gotta move יימכר בישראל?

AeroTom

New member
עדיין לא ידוע ב-100%

אבל אני משער שיביאו את זה לפה.לא יודע כמה ולאיפה,אבל יהיה כנראה... בכל מקרה זה DVD שני סוף סוף ללהקה וכמו שנועם אמר-Sweet November מתקרב אלינו כי בתקופה שאנחנו נמצאים עכשיו כל דבר חדש זה יותר ממלהיב בזמן שהלהקה בחופש. ו-DVD חדש שסוף סוף גם יש בו הופעה של הלהקה הוא משהו שחיכינו לו המון זמן. עדיין לא ברור אם באמת ערכו לגמרי את הספיישל של You gotta move ששודר בטלויזיה ולא יהיו למשל דיבורים באמצע ההופעה ברקע וכאלה.בכל מקרה יהיו פה כמובן קטעים שלא היו בשעתיים בטלויזיה וגם את ההופעה השלמה שנערכה ב-3 באפריל בפלורידה (לא שודרה בשלמותה בספיישל). בכל מקרה-יהיה נהדר. ובזמנים כאלה כמובן שגם הפסקול של The Plar Express שיש בו שיר של סטיבן הוא ידיעה מלהיבה וייתכן מאוד שאקנה את הפסקול לאות הרעב לחומר חדש בתקופת החופש... לא חושב שסטיבן היה מעורב בכתיבה,אלו היו באלארד והמפיק של הסרט,אבל בהחלט מעניין איך זה ישמע (גם ייתן הכנה אולי לקראת פרוייקט הסולו של סטיבן). לסטיבן אגב גם אמור להיות תפקיד קטן של Elf בסרט עצמו שהוא סרט עם אנימציה מיוחדת בכיכובו של טום הנקס ובבימוי של רוברט זמקיס (על פי ספר ילדים ידוע). וכמובן שבזמן הקרוב יגיעו עוד פרטים וכמובן שנעדכן כאן. Sweet November,Here we come!

Aero7STyle

New member
אכן חודש מיוחד!!lol

מה שמוזר זה עיניין הסולו שכבר דיברו עליו..בטח יחד עם זה יתחילו לצוץ שמועות זדוניות על הלהקה, שזה סתם מיותר ויכול לגרום לפעולות פזיזות אצל מעריצים עם נטייה התאבדותית..lol למה עיניין הסולו הזה פשוט לא נראה לי..lol lol ;)

Aeroguy

New member
למעשה זאת לא הפעם הראשונה

אין זו הפעם הראשונה שסטיבן עושה שיר סולו בפסקול של סרט ילדים. בשנת 1998 יצא הסרט Elmopalooza בכיכובו של אלמו, אחת הדמויות המרכזיות בגירסה האמריקאית של "רחוב סומסום". השיר של סטיבן נקרא I Love Trash, והוא למעשה ממש שיר נחמד! זהו שיר ברוח הדמות המקבילה באמריקה למויישה אופניק, שיר ממש נחמד למרות שכשמספרים עליו הוא נשמע כמו זוועתון...

Aero7STyle

New member
somebody take out the trash!!lol

אכן..רק שהפעם כל עיניין הסולו הרבה יותר רישמי, וגם היו שמועות על דיסק סולו..lol יש גם גירסה של elmo's got a gun!! משעשע ביותר!! lol ;)

איזה חדשות

כניראה שנובמבר בשבילי לא יהיה עד כידי כך שחור זה יתן כצת אור למרות הגיוס. וחוץ מיזה חבל שהסרט יוצא באותו יום שאני מיתגייס

AeroSlash

New member
נחמד ביותר...

באמת נובמבר הולך להיות חודש טוב, אבל הכי אני מצפה ל-dvd כמובן :)))

Bad Girl 15

New member
טוב לקרוא חדשות מעולות ../images/Emo13.gifאחרי

יום מחורבן אתמול...

למעלה