new york

nircusi

New member
new york

הי אני מתכנן טיול לניו יורק באפריל. רציתי לקבל המלצות מאנשים שגרים שם או שבקרו בזמן האחרון לגבי מקומות מפגש ומועדונים לגייז, חוץ מיזה עם מישהו מעוניין להפגש גם יהיה נחמד. תודה מראש ניר

thinkstr8bgay

New member
הייתי בא בכייף......

היי כדאי לך מאוד לבדוק את ה-xl שזה דאנסבר מעוצב מלא באנשים יפים www.jblair.com/xlhome.htm תבדוק את הכתובת באתר הזה רוב אטרקציות היומיום נמצאות באזור הוילג', צ'לסי ורח' כריסטופר בעיקר כשתגיע כדאי לך לאסוף ברחוב את העותק השבועי של ה-hx ושם תוכל לבדוק את כל האירועים השבועיים יש גם את ה - next שהוא נמצא יותר בבתי קפה שניהם מחולקים בחינם יש המון מקומות שאפשר ללכת אליהם ותמיד יש מסיבה מעולה ואחריה אפטר מהמם בתי קפה מגניבים ואתה גם מגיע באפריל שזה כמעט מאי וכמעט אביב שזו העונה (חוץ מהכריסטמס ) הכי כייפית בעיר תהנה ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח להשתדל כמעט שכחתי יש גם את stonewall וגם את monster שניהם מוסדות ותיקים אבל אבני דרך קהילתיים ויש עוד מלא דברים אבל יש לך עוד הרבה זמן ......

nircusi

New member
תודה, ועוד שאלה

מישהו מכיר במקרה צ'אטים באתרים אמריקים שבהם יש הרבה חברה מאיזור ניו יורק?

cooksNY

New member
i'm in new york.

if you don't mind gettin advice from a dyke
there is a website: http://newyork.craigslist.org/ you can post a message in the personal section of men seek men - it might help. feel free yo ask more question... have fun

Yaniv-DC

New member
היי ניר

צ'ט אמריקאי - www.gay.com, בחר באופציית "chat", בחלון שנפתח בחר ב-northeast, ושם בחר ב-new york, ושם תוכל לבחור את האיזור - מנהטן, ברוקלין, ברונקס וכו'. SPNY חביב, XL מצויין, ואם יוצא לך להיות שם ביום ראשון - אבאלון נעים בהחלט. בשבת - רוקסי כמובן. הצטייד בהרבה כסף, מחיר האלכוהול בניו יורק שערורייתי עד מופלץ.

למעלה