New Poll

Mrs Brightside

New member
New Poll../images/Emo127.gif

תוצאות הסקר הקודם מצורפות לפה
והסקר החדש מושפע מדיון שנפתח בפורום הרשמי,והוא ממש כאן. אם אתם רוצים,אפשר [אפילו רצוי] להרחיב את הדיון מעבר לסקר
.

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifמצוין../images/Emo123.gif

אחלה אחלה אחלה דיון
, נמ אני אגיב באריכות כי כולכם כבר יישנים(נקבות
) ומשעמם לי...... אוקע, אז כמו שאפשר לראות, הסקר עכשיו על מאה אחוז,כי חה אני היחידה שהצבעתי!
. אז אני חושבת שהאפשרות הראשונה זה שזה רק יוסיף לאבלום(ואם אנחנו כבר כנים, ג'סי יוסיף הרבה יותר מריאן). מצד שני האפשרות הראשונה שבחרו את אדם כסולן זה בגלל משהו, היא כל כך נכונה!, אפשר להבין מהDVD, שבחרו בהתחלה את האדם כסולן, בגלל שום סיבה ברורה
(הווידאו
). אבל נמ אדם הגיע והשתכלל עם הקול שלו למקום נורא נורא גבוהה. אז האידיאלי בשבילי:שג'סי יצטרף קצת בסולו, אבל אין אין כמו הקול של אדם
. בכל מקרה אני בטוחה שזה יוסיף לאלבום! אה, לא כל כך ארוך אבל לא נורא

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif הצבעתי

אני חושבת שאין בעיה בזה שגם ראיין וג'סי ישירו שירים לבד אבל יש שירים שאני חושבת שאדם צריך לשיר לבד

cohenet91

New member
הצבעתי ../images/Emo127.gif

אמנם הקול של אדם משתפר לאט ובטוח, אבל לא דעתי הוא... לא משהו :/ מצטערת, זו דעתי. לדעתי הקול של ג'סי במיוחד יכול להוסיף הרבה. אבל נו, שיוציאו כבר ת'דיסק הזה!

SuperKeren

New member
הקול של אדם משתפר?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקול של אדם נמצא במיומנות מאוד מאוד מאוד גבוהה!!!!מאוד!

yuval moyal

New member
אפשרות מספר אחת, וזה.

קודם כל, לא אוהב את הקול של ריאן. תרצחו אותי אם בא לכן
דבר שני, נחמד לי שאדם שר, לא צריך לנסות דברים חדשים בשירה. לא שמעתי עדיין את ג'סי שר, אבל זה פשוט יוריד את הייחוד שיש למארון.

SuperKeren

New member
אדם צריך לשיר..

למרות שג'סי וריאן שרים מעולה, רק אדם יכול לשאת שיר שלם על כתפיו ולבצע אותו בצורה כזאת לאורך אלבום שלום. אם כל אחד יתחיל לעשות סולואים זה יפצל את הלהקה (פסיכולוגית) למרות שהם מאוד מגובשים. וחוץ מזה, הסולן הוא הסולן וזהו-.- ליד סינגרס ^^

למעלה