New guy on the block?

pumiki25

New member
New guy on the block? ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שחדש, אבל לפי דעתי לא שמענו ממנו יותר מדי - וחבל שכך! א-ב-ל - מהיום - אם אני לא טועה, ואכן מדובר בצפניה - נשמע ממנו הרבה יותר
במהלך החופשונת שלקחתי לעצמי, יחליף אותי צפניה, וינהל את הפורום. צפניה - ברגע שתכתוב ותציג עצמך, אדאג לשלוח לך מסר! אני נותנת לך את ברכתי (
), מאמינה בך וסומכת עלייך במאת האחוזים! Hold the fort for me
המון בהצלחה, צפניה!

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

ממש כמו שילה, גם אני נמצא על קו לוס אנג'לס-ג'נואה סיטי
אני צופה בצח"מ עוד מימי קסנדרה העליזים והטראגיים ועוקב באדיקות אחרי הפורום. חשוב לי להבהיר שבאתי על מנת לשמור על הגחלת עד שמיקי תחזור מהחופשה. חבל לתת לפורום טוב ואיכותי לגווע. שיהיה לנו המון בהצלחה ובעיקר חוסר מנוחה

splashy

New member
שלום צפניה, נעים להכיר ו../images/Emo50.gif!

אני גלי, די חדשה פה בפורום. גם אני כמוך צופה בצח"מ מימים ימימה. בטוחה שתתרום הרבה לפורום ותשמור עליו טוב

pumiki25

New member
אה-הא! *בסגנון פנינה-מריאנו* ../images/Emo3.gif

אכן - ניחשתי נכונה! טוב, אתה חייב להודות - לא כל יום אתה פוגש "צפניה"...
וכמו שכבר אמרתי - רק מהצצה חטופה בכרטיס שלך, אני יכולה לראות שלא רק שאין לי סיבה לדאגה - הפורום נתון בידיים טובות, מעולות אפילו
רק מה - תצטרך לבחור לך משלל כינויי החיבה שחשבתי עליהם עד כה: צפי (הייתה לי מורה קטנה ורשעית למלאכה בשם "צפי" ביסודי - אוי, הפלשבאקים מכים!
), צפ-צפ, צפצפה, ציפצוף, צפצפי, צפוני... (אתה כבר מתחיל להתחרט, הא?
) ...או שפשוט אפשר להסתפק ב"צפניה"
על כל פנים -
מתקרב!

../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo13.gif

אני אכן מנהל גם את הפורום השכן "היפים והאמיצים". אני בטוח שנכייף ביחד ונהנה להכפיש את אוליביה

pumiki25

New member
צפניה, אממ...

כשדיברתי עם בתיה, היא הציגה אותך פעמיים (
) כ - "מנהל פורום צעירים חסרי מנוח". לא הייתי בטוחה למה התכוונה - עכשיו אני מבינה שהתכוונה, בעצם, לפורום היפים והאמיצים - מה שמעמיד את הצעת העזרה שלי במסר אלייך באור קצת פאתטי. אני בטוחה שתוכל אתה ללמד אותי

SoldieRonit

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif גם פה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני בורחת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .סתם
בטח נהייה לך רע בעיניים שהכפלתי אות

taish

New member
המון בהצלחה! ../images/Emo24.gif

ואתה קצת מוכר לי... לא ניהלת בעבר את פורום "היפים והאמיצים"?

למעלה