אני ממש ממש ממש ממש מכבדת את הטעם שלך! פשוט, אני לא מבינה למה זה היה טוב... אבל חפיף! בוא נמשיך הלאה... : ) ואגב, חוץ ממטאליקה, ומטאל בכלל, אני שומעת גם מוזיקה קלאסית... *נסקלת* (שאף אחד לא יעלה עליי במכות! פליז!)
מבין מה הקשר בין אנשין מטאל למוזיקה קלאסית. אני אישית שומע מטאל, ולא שומע קלאסית. אין לי איתה שום בעיה, ויש אפילו כמה יצירות שאני מחבב למדי. קשה לי קצת לקבל את זה שיש אנשים שאוהבים ת´חומר ה´חדש´ של מטאליקה. ומיד משום מה הם מעוררים אצלי אסוציאציות של פריקים משום מה. לא שזה תמיד נכון. שוב, כל אחד וטעמו.
אני ממש מבינה אותך... תמיד יש את ה"פריקים" בני ה-13 שמתלהבים מכל הסיפור... ותמיד יש את אלה שבאמת מעריצים... אני לא מבינה למה דווקא הדיסקים החדשים מזכירים לך את המתלהבונים... אבל סבבה! ואגב, כאחת ששומעת קלאסית... כדאי לך לנסות! זה באמת שווה...
אני לא אוהב את זה יותר מדי. הדיסקים החדשים הם ללא שום ספק מסריחים. ורוב (כמעט) מי ששומע מטאל זמן מה חושב ככה. זה פשוט לא מתחבר הטראש המצויין שהם עשו בשנות השמונים, והחרא העלוב שהם עושים היום.. את מבינה? השינוי יותר מדי קיצוני. בגלל זה לרוב האנשים קשה לאהוב את החומר שלהם היום.
אתה צודק לגמרי...אבל אתה צריך להבין שמטאליקה פשוט התפתחו לכיוון שונה גם מהסיבה ש-או קיי...עברנו את שנות השמונים... והם בעצמם התבגרו...והם החליטו לפתח כיוון חדש... הם מעדיפים לעשות את המוזיקה ה"חדשה"...כי בנאדם מעדיף להרוויח ממשהו שהוא אוהב...ולא ממשהו שימכור כי אחרים אוהבים, והאומן עצמו לא...