new bugme version

qwertyx

New member
new bugme version

here: (oh, and a friend of mine told me europa is a nice place to visit)

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif יש לך מושג אם הם תקנו את הבאג..

עליו כתבתי כאן רבות??? אם התקנת אותו אנא עשה בדיקה קטנה רשום 3 הודעות הודעה אחת: נסיון אחד ובקש שיצלצל נגיד ב17:25 הודעה שניה: נסיון שתיים ובקש שיצלצל דקה אחת אחרי 17:26 הודעה שלוש: נסיון שלוש ובקש שיצלצל ב 17:27 עכשיו בדוק כך: אחרי שיגיע הצלצול הראשון עם ההודעה הראשונה אל תגע בפאלם כלומר אל תלחץ על אוקיי ואל תגע בו בכלל עכשיו תראה אם ההודעות הבאות מצלצלות בזמנן חכה איזה 4 דקות אם לא צלצלו עדיין לא תקנו את הבאג שבגרסאות 3 עד 3.6 אנא דווח
תודה מראש

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif מה זאת אומרת??.......

אי אפשר לבדוק על האמולטור? אין לפיסי צלצול מתאים? תודה מראש

qwertyx

New member
תתקין אמולטור ונסה

אם אין לך אמולטור, ואתה זקוק ללינקים או להסברים בהפעלה, אנא ידע אותי. -הועדה לקידום POSE בשיתוף עם הועד המגן לעידוד ניסוי, טעיה והצלחה בהמשך

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif אודה לך מאוד על הסברים.........

וכו´ בנושא התקנת האמולטור ונספחיו

qwertyx

New member
ok, here we go

האמולטור הינו למעשה תוכנה למחשב שמדמה מכשיר פאלם לכול דבר. כדי להפעיל את האמולטור צריך 2 דברים: 1) תוכנת האמולטור 2) רום הרום הינו למעשה קובץ ש"מוטען" לתוך האמולטור ומהווה את מערכת ההפעלה. יש רום שונה לכול מערכת הפעלה. (505, IIIc, וכו´). את הרום אתה אמור להוריד בצורה חוקית מאתר פאלם לאחר שנרשמת ומסרת פרטים כמפתח, או לם רוב המשתמשים שאני מכיר הורידו רומים בצורה פחות מייגעת מארים לא לא רשמיים. לאחר התקנת האמולטור והעמסת הרום, אתה תראה את הפאלם על מסך המחשב. כדי להתקין עליו תוכנות עליך פשוט לגרור לתוכו את התוכנה המבוקשת. (וודא שהפאלם דלוק), מחיקה מתבצעת כמו פאלם רגיל. אתה יכול להתקין על האמולטור 99.9% מהתוכנות כולל העברית, לאונצרים וכו´ יש דבר שנקרא skin. זו מעין תלבושת לאמולטור שגורם לו להראות כמו פאלם מדגם ספציפי (לדוגמה 505 או VX). הסקינים אינם נחוצים להפעלת האמולטור, זה קוסמטי לחלוטין. לחיצה על הכפתור הימני של העכבר כשאתה על האמולטור יפתח לך תפריט מרשים משמשש גם לריסט (בין ביתר). חשוב שבתפריט תלך ל settings->debugging ותוריד משם את כל הסימונים, זה יאפשר לך עבודה חלקה יותר עם האמולטור. ועכשיו הלינקים. דף האמולטור של פאלם (לפרטים נוספים) http://www.palmos.com/dev/tech/tools/emulator/

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif עוד שאלונת................

תגיד, גם את הרום כמו התוכנות גוררים לאמולטור? תודה מראש

qwertyx

New member
לא. את הרום לא גוררים

בהפעלה הראשונה של האמולטור תהיה לך אפשרות להתטעין את הרום. ההתחלה די אינטואיטיבית, פשוט עקוב אחר ההוראות על המסך

פששש.... שיחקת אותה !!!

כל הכבוד !!! אמנם לא לי לחלק ציונים לחברי הפורום, אבל .... שיחקת אותה, פשוט סקירה ממצה וכולל כל הקבצים ! פשוט פורום שאני גאה להיות בין משתתפיו ועוד יותר גאה שיש משתפפים כמוך ! חזק ואמץ !
טוב... נראה לי שזה מספיק מחמאות ליום אחד ... אני הולך לישון ....
The Colonel

למעלה