מקרא
IM A CELBRTY GET ME OUT OF HERE-הישרדות,רק שהמשתתפים כולם מפורסמים ביג בראדר-פרויקט Y,רק כמו שבכוכב נולד לא רצו לשלם לאידול כסף,ככה גם פה לא רצו לשלם ליוצרי ביג בראדר כסף,כמוןב שאני מדבר על המונח בהקשר הפופ של המילה ולא בהקשר המקורי ג'ו אמורה-הבלונדנית הבוצ'ית מ S CLUB & שגם היא חידשה את WHAT HURTS THE MOST אך ללא הצלחה. מאט ווליאמס-האיש והגבמות שהיה חבר הבאסטד,מקפלי הדור המקורי,אחר כך יצא לקרירית סולו שלא הצליחה,קיבל עוד נסיון לאחר זכיה ב"אני מפורסם...." אך נכשל גם בה. פיטר אנדרה-זמר שהצליח בשנות ה90,אבל אז נעלם ובעקבות השתתפות ב"אני מפורסם..." חזר לכותרות והויצא מחדש את "מסטיריס גירל" ששיפר את מקומו במקום אחד ונכנס למקום ה1 בבריטניה,בעקבות זה הוא הוציא עוד אלבום שלא הצליח,ואחר כך חבר לג'ורדון (דוגמנית שיצא עם בקהאם לפני ויקטוריה) והוציאו דואט שחידש את "ALL NEW WORLD” מאלדין,שלא הצליח גם. קנזי-חבר בבליזינג סקווד ובפרדי היל בליזינגג סקווד-להקת בנים בריטית מתחילת העשור,המשיכו את הראפ-פופ של פייב,איסט 17,ניו קידס ועוד...)היו להם להיטים כמו פליפ ריסרב,קרוסוורדס ועוד... פרדי היל-כמה חברים מבליזינג סקווד הקימו את הלהקה הזאת אחרי שלהקת המקור מתה (נדמה לי שבסקווד היו 6 חברים ובפרדי היל היו 4) מארק אואן-הסולן העיקרי של טאק טאט ואויבו\אהובו של רובי בנינטיז,למרות הכחשות של שני הצדדים. גארטס גייט-הגיע מקום שני בעונה הראשונה של פופ אידול (וויל יאנג זכה,בקיצר הוא שירי מימון של האנגלים) היתה לו הצלחה גדולה עם האלבום הראשון (ANYONE OF US,חידוש ל SPIRT IN THE SKY ודואט קיצ'י עם וויל ALL I NEED IS MY FRIEND) הלאבום השני נכשל,נזרק מחברת התקליטים שלו ועכשיו הוא מחליק על הקרח. ליסה לי סקוט-חברה בלהקה שלקחה את הקיצ' פופ לגבהים חדשים,אחרי שהלהקה התפרקה היא נכשלה בנסיון הראשון בקרירת סולו,אחר כך עשתה תוכנית ריאלטי בMTV ששיאה היה הוצאת הסינכל "אלקטריק",הסינגל היה צריך להכנס לטופ 10 הבירטי כדי שהיא תקליט אלבום סולו,אך השיר נכנס למקום 13 וכך גמרה הקרירה שלה אפר סטריט-עוד סדרת ריאלטי של MTV,הפעם לקחו חברים מלהקות בנים שונות (ניו קידס,אס קלאב,911,סטפס ועוד להקה ששחכתי) וניסו לעשות להקה חדשה,הם הוצאיו את THE ONE שנכשל לחלוטין וכך גם הקרירות שלהן נגמרו. ריצ'ל סטינבס-אגדה חיה