NEW BLOND IN THE BLOCK

dor307

New member
NEW BLOND IN THE BLOCK

BUT WAIT A MUNITE ISN'T IT? YES,YES IT IS BUT I THONG AMY WAS BRONET

Dana Mi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק היום בגיא פינס איזה מגזין אמר עליה שהיא נראית כמו מלצרית בדיינר מוזנח של שנות ה-50.... התמונה הזאת מעבירה אותה לתפקיד המנקה.

Dana Mi

New member
אני דווקא מאוד תומכת

בניגוד לריאליטי בלאי שיש לנו בארץ, הריאליטי הבריטייפם דווקא משקמים כוכבי עבר.. כמו ג'ו אומרה שנכנסה לכותרת בכל העולם בגלל ההודית מביג בראד'ר, כמו מאט וויליס המלך שזכה ב-I'm a celebrity.... get me out of here והצליח לחזורקצת לכותרות (ובאותה תוכנית נעזרו גם רייצ'ל סטיבנס ופיטר אנדרה), כמו קנזי מבלייזינג סקווד שהצליח קצת לעזור לפריידי היל (אוקיי, כרגע נזכרתי שיכול להיות שאתם לא מכירים את הלהקות האלה) בגלל שהוא זכה בביג בראד'ר.. וכמובן שלא נשכח שאם כבר מדברים על big brither אז כמובן שבעונה השניה של הגרסה הסלבריטית של התכנית (נו דור, יש לך ניחוש על מי א ני הולכת לדבר עכשיו... נכון מאוד--->) מארק אואן זכה!! ובערבות הזכיה גם חתם חוזה הקלטות והוציא את האלבום הכי טוב שקיים. אז לשאלתך, כן, שמעתי על הקריירה החדשה של גארת' גייטס והלוואי שאני אוכל לראות את זה

dor307

New member
תני לי יותר קרדיט

אני יודע מי הם בליזינג סקווד,הם היו לרגע להקת הבנים המובילה בבריטניה. בכל מקרה כל קאמבק שמגיע מתוכנית ריאלטי הוא זמני בלבד,אמרת בעצמך,פיטר אנדרה קיבל נאמבר וואן עם מסטיריס גירל אחרי התוכנית,אבל מה אחר כך? האלבום שלו נכשל ומה שנשאר לו זה לחדש את אלאדין עם ג'ורדון,לא ממש משהו שכל אחד שואף. ליסה לי סקוט עוד דוגמא,כן היא הגיע למקום 13,אבל עדיין..זה לא זינק לא את הקריריה וצריך להזכיר את אפר סטריט? כן,זה מחזיר לכותרות לא,זה לא מחזיר קריירה. וריצ'ל לא השתתפה בריאלטי-היה לה יותר מידי כבוד עצמי לזה (וזה מפתיע כי כבוד עצמי זה לא משהו שמתאים כדי לתאר אותה)

ofirshai

New member
תגיד דור

לך ולדנה יש שפה סודית שאתם מדברים בה ולא משתפים אותנו? אני לא מבין כלום ממה שאתם כותבים אחד לשני!!!

dor307

New member
מקרא

IM A CELBRTY GET ME OUT OF HERE-הישרדות,רק שהמשתתפים כולם מפורסמים ביג בראדר-פרויקט Y,רק כמו שבכוכב נולד לא רצו לשלם לאידול כסף,ככה גם פה לא רצו לשלם ליוצרי ביג בראדר כסף,כמוןב שאני מדבר על המונח בהקשר הפופ של המילה ולא בהקשר המקורי ג'ו אמורה-הבלונדנית הבוצ'ית מ S CLUB & שגם היא חידשה את WHAT HURTS THE MOST אך ללא הצלחה. מאט ווליאמס-האיש והגבמות שהיה חבר הבאסטד,מקפלי הדור המקורי,אחר כך יצא לקרירית סולו שלא הצליחה,קיבל עוד נסיון לאחר זכיה ב"אני מפורסם...." אך נכשל גם בה. פיטר אנדרה-זמר שהצליח בשנות ה90,אבל אז נעלם ובעקבות השתתפות ב"אני מפורסם..." חזר לכותרות והויצא מחדש את "מסטיריס גירל" ששיפר את מקומו במקום אחד ונכנס למקום ה1 בבריטניה,בעקבות זה הוא הוציא עוד אלבום שלא הצליח,ואחר כך חבר לג'ורדון (דוגמנית שיצא עם בקהאם לפני ויקטוריה) והוציאו דואט שחידש את "ALL NEW WORLD” מאלדין,שלא הצליח גם. קנזי-חבר בבליזינג סקווד ובפרדי היל בליזינגג סקווד-להקת בנים בריטית מתחילת העשור,המשיכו את הראפ-פופ של פייב,איסט 17,ניו קידס ועוד...)היו להם להיטים כמו פליפ ריסרב,קרוסוורדס ועוד... פרדי היל-כמה חברים מבליזינג סקווד הקימו את הלהקה הזאת אחרי שלהקת המקור מתה (נדמה לי שבסקווד היו 6 חברים ובפרדי היל היו 4) מארק אואן-הסולן העיקרי של טאק טאט ואויבו\אהובו של רובי בנינטיז,למרות הכחשות של שני הצדדים. גארטס גייט-הגיע מקום שני בעונה הראשונה של פופ אידול (וויל יאנג זכה,בקיצר הוא שירי מימון של האנגלים) היתה לו הצלחה גדולה עם האלבום הראשון (ANYONE OF US,חידוש ל SPIRT IN THE SKY ודואט קיצ'י עם וויל ALL I NEED IS MY FRIEND) הלאבום השני נכשל,נזרק מחברת התקליטים שלו ועכשיו הוא מחליק על הקרח. ליסה לי סקוט-חברה בלהקה שלקחה את הקיצ' פופ לגבהים חדשים,אחרי שהלהקה התפרקה היא נכשלה בנסיון הראשון בקרירת סולו,אחר כך עשתה תוכנית ריאלטי בMTV ששיאה היה הוצאת הסינכל "אלקטריק",הסינגל היה צריך להכנס לטופ 10 הבירטי כדי שהיא תקליט אלבום סולו,אך השיר נכנס למקום 13 וכך גמרה הקרירה שלה אפר סטריט-עוד סדרת ריאלטי של MTV,הפעם לקחו חברים מלהקות בנים שונות (ניו קידס,אס קלאב,911,סטפס ועוד להקה ששחכתי) וניסו לעשות להקה חדשה,הם הוצאיו את THE ONE שנכשל לחלוטין וכך גם הקרירות שלהן נגמרו. ריצ'ל סטינבס-אגדה חיה

Dana Mi

New member
חחחח אין, אתה גאון!

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב.. רק כמה תיקונים קטנים: - זה מאט וויליס, לא מאט וויליאמס, והוא לא היה החבר בבאזטד שהתפרסם בזכות הגבות - זה היה צ'ארלי סימפסון. - בלייזינג סקוואד הייתה במקור עשרה חברים (ובגלל שאנחנו מתעסקים בלהקות שלא נגעתי בהם כבר כמה שנים, יש לי דחף עז להגיד איך קוראים לכולם אז סלחו לי.... בלייזינג סקוואד (ואני חייבת לכתוב את זה באנגלית כי זה נראה מזעזע בעברית!): Kenzie, Reepa, Rocky-B (Plat-Num), Strider, Tommy-B, Flava, Spike-E, Melo-D, Freek, ו- Krazy המלך..... מצטערת, הייתי חייבת להוציא את זה. - פריידי היל הייתה מורכבת משלושה סקוואדים לשעבר - קנזי, סטריידר ופלייבה שהשניים האחרונים שינו את השמות שלהם למוס וג'יימס. ארבעה מבלייזינג סקוואד המשיכו עם הלהקה המקורית והשאר הלכו לחפש את עצמם. - הלהקה הנשכחת באפר סטריט - Another Level שמתוכה הגיע לאפר סטריט דיין באוארס.. היה להם שיר די מוכר שנקרא Freak Me והוא די סוטה. - כמה שאני וזכרת הדואט של גארת' ווויל היה The Long And Wwinding Road אבל יכול להיות שלא שמעתי על האחר. מצטערת על החפירה, זה פשוט אנשים ודברים שכבר שנים לא שמעתי מהם.

dor307

New member
עם כבר להקות בנים נשכחות

בתקופה של בלייזינד סקווד (מה עשינו מהם) ובשיא של בלו,היתה עוד להקת בנים "קשוחה" כזא,ובגלל שאת זכ"כ טובה בלזהות לפי קליפים,אז בקליפ הם יצאו מכלובים ונכנסו לתוך משאיות ואז הגיעו לאיזה שהוא מקום שיצאו מלא בנות והתחיל לרדת עליהם גשם,הוא הגיע לדעתי למקום ה3 בבריטניה,אני זוכר שזה שהגיש את המצעד הבירטי בMTV צחק עליהם (זה שהיה אחרי שתי הבנות,גם לו שחכתי איך קוראים) זה וואן היט לפי מה שאני זוכר

Dana Mi

New member
יש שתי אפשרויות

או Phixx או Triple 8.. אה, או D-Side למרות שאני זוכרת את הקליפים שלהם ולא היה להם קליפ כזה.. אני יכולה לברר את זה אחרי שתי דקות ביוטיוב, אבל אני אתן לך את העונג להזכיר לי..

dor307

New member
זה לא זה ולא זה

ואפילו לא V (חה חה שחכת אותם!) די-סייד הם יותר מידי רכרוכים (הם וקלי איקון חידשו אותו שיר...) פאיקסקס חשבתי שזה זה אבל,לא...

Dana Mi

New member
נראה לך ששכחתי את V???????

הם פשוט לא קשוחים.... וגם לא היה להם ממש להיט בבריטניה, אז... אתה יודע את זה ומחכה לראות אם אני יודעת, או שגם אתה לא יודע?? כי אם אתה לא יודע אני אשתגע עד שאני אגיע לזה.. אתה מערער את הידע שלי.

dor307

New member
באמת שאני לא יודע

אבל הם היו באותה תקופה,באמת שכבר חשבתי שזה פאנקסקס כי הקליפים שלהם ניראם דומים שהם קושרים..אבל זה לא. אני זוכר בבירור שהמגיש השווה אותה לבקסטריט בויז כי בסוף הקליפ ירד גשם והם התפשטו,והם גם בתקופה הזאת הל כל הלקהות האלו או קצת לפני ונירא לי שהם גם עשו קצת ראפ,אין איזה אתר של רשימות של הטופ 10 בבירטניה מלאות?

Dana Mi

New member
הצלחנו למצוא להקת בנים שאני לא מכירה

יש שתי אפשרויות: - זאת להקת בנים אמריקאית - היא התפרסמה בתחילת-אמצע 2002 (למרות שאם זה במקביל לבלייזינג סקוואד ובשיא של בלו זאת התקופה שהיטס היה מחובר לי כמו באינפוזיה) אחרת זה מוזר שלא שמעתי עליה! אתה חייב לגלות איזה להקה זו....

dor307

New member
אתם בהחלט מכירה אותם

תכפילי 8 ב3,מה יצא לך? נכון מאד טירפל 8!!!!! נוקאוט!!!! וזה לא שידעתי שאלתי בFLOPPOP וענו לי שם

Dana Mi

New member
ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!

ואתה עוד גרמת לי לחשוב שלא..... נשבעת לך שכשמרת גשם חשבתי עליהם.... זה הדבר העיקרי שאני זוכרת מהקליפ.. ולא היה שם משאית! סתם מישהו שוכב בטנדר... בהחלט היו זמנים טובים בהיטס.... היום יש את ריהאנה.

dor307

New member
אופס

עכשיו הסתכלתי שוב בהודעות וריאתי שכתבת את זה בהודעה הראשונה. ראיתי רק את פאנקסקס ואת די סייד (נו טוב גם רציתי להזכיר את V) שלא ראיתי,סליחה שיר ממש טוב! במיוחד היום שהסגנון הזה נעלם אז זה נשמע יותר טוב! אני הולך לשמוע את זה כל היום. את מכירה את BBMAK? בחיים לא שמעתי עליהם

Dana Mi

New member
כן, שמעתי עליהם

אבל אני מכירה רק שיר אחד שהוא דווקא טוב. Back Here באמת דור, איפה היית שהיטס היו עושים כל סופ"ש שעתיים של להקות בנים??

למעלה