New Avengers חדשים, מלח"ע 3 ב-DC.

spidey 82

New member
New Avengers חדשים, מלח"ע 3 ב-DC.

* באתר ניוזראמה החלו בחשיפה יומית של 8 חברי ה-New Avengers שיהוו את הקבוצה לאחר סיום Civil War, דמות אחת מדי יום. עד כה נחשפו 3 דמויות (אזהרת ספוילרים): Echo Ronin (...) Dr. Strange * כפי שנראה ב-Justice Society of America #1 ונרמז במהלך הסדרה שבועית 52, לקראת סיום אותה סדרה תתרחש "מלחמת עולם שלישית". עקב כך בחברת DC הכריזו על 4 וואן-שוטים שיתפרסמו במהלך השבוע ה-50 (בו תחל המלחמה): WWIII Part One: Call to Arms WWIII Part Two: The Valiant WWIII Part Three: Hell is for Heroes WWIII Part Four: United We Stand בנוסף לכך, כתוצאה מאירועי WWIII תתפרסם מיני סדרת Suicide Squad שיכתוב גון אוסטרנדר.

Evil Beast

New member
והרביעי:

וולברין. מפתיע-משהו.
. האמת שהCIVIL WAR יהרוס קצת את מארוול לבסוף, כי לא יצליחו לסדר את זה שאיירון מן והקפטן יעבדו שוב ביחד. לטווח הארוך זה רע
.

Evil Beast

New member
פורסמו כל החברים באוונג'רס החדשים.

אקו רונין(אקו הייתה רונין, אבל עכשיו מישהו יקח את הדמות של רונין עליו) ד"ר סטריינג' וולברין לוק קייג' איירון פיסט ספיידרוומן ספיידרמן לי זה נשמע ממש ממש טוב. השילוב של סטריינג' ואיירון פיסט באוונג'רס מסקרן. במיוחד כאשר בנדיס כותב ויו אחראי על האומנות(מי שלא מכיר את יו, שיקרא את אולטימייט וולברין נגד האלק. אני אוהב את הסגנון שלו)

spidey 82

New member
אלא אם הם מגלים קונסיפרציה

מאחורי חוק הרישום/המלחמה. (למה ממשיכים להתעלם מהמידע שגילה וולברין?) כשהעשן ישכח והרוחות ירגעו (מצטער על הקלישאות) הם יבינו שהאיום האמיתי הוא זה שהם תמיד נלחמו בו ויחזרו לשתף פעולה בדרך כזו או אחרת. ואני אפילו לא מדבר כל השמועות וההשערות - רובן מגוחכות עד אימה - שרצות ברשת.

למעלה