Nevermind - האלבום הטוב ביותר

Pickle Weasle

New member
Nevermind - האלבום הטוב ביותר

ערוץ MTV2 בחר את נוורמיינד כאלבום הטוב ביותר! בהתחלה הופתעתי, אבל אז הנבתי שזה רק מאז שMTV עלה לשידור שזה אומר שנות השמונים ומעלה, ובגלל זה אין ביטלס [כל כך שמחתי. עשה לי להקיא הדירוג של רולינג סטון עם היבטלס בכל פינה] או פינק פלויד [אפילו את דיביז'ן בל אין]... אז זה באמת יותר להקות של שנות המשונים והתשעים. גאנז אנד רוזס [אפטייט] מקום שלישי מוחעחעחע ורדיוהד [בסדר מחשב] מקום שני. תמיד ידעתי שנירוונה להקת פולחן ושאוהבים אותה אבל חשבתי שבטח ייבחרו מטאליקה וכאלה... אז ממש שמחתי D: חשבתי ששווה להקדיש לזה הודעה

MilkShack

New member
אבל כן יש פינק פלויד

ביטלס.. רולינג סטונס וכו'. כל הענתיקות כן נמצאות שם. MTV אומנם עלה בתקופה מאוחרת (יחסית) אבל העלו הרבה קטעי וידאו משנות ה60 ה70 ותחילת ה80... בכל מקרה שלושת הראשונים שלי היו דה וואל של הפלויד, סרג'נט פפר של הביטלס ואז אולי הייתי שם עוד אלבום של פינק פלויד, אבל כדי לפנק אני אלך על אוקיי קומפיוטר (כמה שאני חושב שהוא טוב, יש הרבה ברמה שלו... אבל הפלויד זה משהו אחר)

Pickle Weasle

New member
כנראה זה רק מה שיצא בשנים האלה

אף פעם לא אהבתי את הביטלס, אבל פינק פלויד גדולים. ביקשתי דיסק שלהם ליום הולדת, וקנו לי אוסף. מצד אחד באוסף יש את השירים הכי טובים שלהם, ואני נהנה ממנו בשעות הפנאי, אבל הכי שווה זה לרכוש אלבום אחד מלא עם קונספט ולשמוע את היצירה השלמה... אתה ממליץ על דה וואל?

MilkShack

New member
The Wall האהוב עליי ביותר

Dark Side of the moon ו wish you were here נחשבים יותר טובים... אם אתה שואל אותי The Wall.

למעלה