NEVER

מאיוש33

New member
NEVER

משחק חביב שלקוח מפורום סרטים מצויירים ודיסני [ וכן, זו פרסומת סמוייה
] אז איך זה הולך? במשחק המקורי זה שיש 5\10 אצבעות אבל כיוון שאנחנו בפורום, וקשה לנו קצת להראות את אצבעותינו אחד לשני זה יהיה עם 10 אייקונים! (כל אחד יבחר לעצמו את האייקון שלו). המשחק הוא כזה, כל אחד בתורו אומר משהו שהוא אף פעם לא עשה וכל מי שכן עשה את זה מוריד לעצמו אייקון. ברגע שלמישהו יורדים כל האייקונים שאר הצוות של המשחק נותנים לו משימה [רצוי שהמשימה תהיה קשורה לדיבוב וקריינות אבל זה לא חובה ] ואז הוא יוצא בעיקרון מהמשחק אבל אנחנו לא נסיים כשלאחד יירדו, אלא נשחק עד שיישאר אחד אחרון ככה שלכולם בעצם תיהיה משימה, חוץ מאולי לאחד
עכשיו ככה, חשוב שהמשחק יתקתק, ככה שאני נותנת לכל תור יומיים גג מי שלא יענה תוך יומיים אני מורידה לו אייקון אלא אם כן הוא אומר לי לפני שהוא נוסע לאנשהו, ואז אני אשים אותו בהמתנה או שאם הייתה לו תקלה באינטרנט והוא לא יכל להודיע אני אחזיר לו את האייקון, אבל בעיקרון באמת באמת חשוב לתקתק אותו, ככה שמי שחושב שהוא לא יכול להתמיד שלא ישתתף, כי זה משחק שצריך לקחת מהר.. אל תבחרו את האייקונים של החברים שלכם, כי אז זה סתם מבלבל
טוב, אז כל מי שרוצה להירשם שיירשום "אני!"+ האייקון שבחרתם ואל תשכחו תמיד לכתוב כמה נשאר בהמשך המשחק... ותירשמו עד יום רביעי הבא כדי שנוכל להתחיל את המשחק! מה שמזכיר לי שחר.....מה עם הכה את המדבב?? טוב, אז אני!
חח...סתם אני לא עד כדי כך מגעילה ^____^ אז אני:

porky169

New member
חח שיחקנו את זה במפגש פורום|וללה|

אין לי חשק לשחק בזה בשני פורומים בו זמנית

ellapr41

New member
אני רוצה! ../images/Emo205.gif->זה אייקון שלי..

אוי וי זמיר!! עד שהבנתי מה קורה
ומאיה, איך נדע מתי להעלות שאלה?

מאיוש33

New member
זה יהיה בתורות ע"פ סדר ההשתתפות ../images/Emo13.gif

ומה זה "אוי וי זמיר" ??

tiky2

New member
../images/Emo6.gif

זה כמו "אוי ואבוי" או "אלוהים אדירים" ביידיש...

tiky2

New member
אדיר!!!!

אני בפנים!!! האייקון שלי:
(אף אחד לא גונב, ברור?!) איזה כיף!

Hawkgirl

New member
אני! ../images/Emo15.gif <--חמוד! ^_^

נהניתי מהמשחק במפגש ^_^

mikeys barking

New member
אני ../images/Emo72.gif D:

התלבטתי קשות בין
לבין
לבין
לבין
. ^__________^ איזה משחק נחמד. זה היה גם בפורום א"א אגב.

Orikhay

New member
Hi

I could'nt write in my other user (Okiki-in Hebrew) because there is no Hebrew on this computer... So it's me. HMM...I wanted to pley this game but I really can't be on the internet all the time so I can't. So why am I writing this? I don't know.

porky169

New member
חחחחחח היא יכולה לקרוא עברית../images/Emo134.gif

עובדה שהיא נכנס לתפוז

מאיוש33

New member
אז בנתיים מי שמשתתף:

אני
אלה
תחיה
רותם
תמר