הנה לכם אחד! אף פעם לא ראיתי טיטניק
K kedeman New member 16/4/03 #162 ../images/Emo45.gif שיקרו לי אמרו לי סרט טוב אתה חייב לראות אז ראיתי בסדר.. לא יותר מזה...
ע עמריבליו New member 16/4/03 #117 זה שהמשלחת שלך עוד לא נסעה לא אומר שאת לא היית במשלחת. עד כמה שאני הבנתי התקבלת למשלחת (לאנגליה), את חלק ממנה, ולכן המשפט הזה לא נכון. אלא אם כן אני טועה, ולא התקבלת. אם אני צודק, אני לא אענה למשפט הזה.
זה שהמשלחת שלך עוד לא נסעה לא אומר שאת לא היית במשלחת. עד כמה שאני הבנתי התקבלת למשלחת (לאנגליה), את חלק ממנה, ולכן המשפט הזה לא נכון. אלא אם כן אני טועה, ולא התקבלת. אם אני צודק, אני לא אענה למשפט הזה.
T THE sky angel New member 16/4/03 #119 התכוונתי שעוד לא יצאתי למשלחת... או במסגרת משלחת.. במסגרת משו... אני לא מדברת על ההכנות... אלא על היציאה...
התכוונתי שעוד לא יצאתי למשלחת... או במסגרת משלחת.. במסגרת משו... אני לא מדברת על ההכנות... אלא על היציאה...
ע עמריבליו New member 16/4/03 #120 למען האמת גם אני ../images/Emo31.gif אני באופן כללי לא ישן אצל אחרים.
T THE sky angel New member 16/4/03 #148 יש לי! יש לי! יש לי! יש לי! אף פעם לא קמתי אחרי 11:30!!!! (עמרי- עד שאני אביס אותך!!)