NEVER

THE sky angel

New member
../images/Emo31.gif גם אני לא.. אני לא ממש אוהבת

קפה... אני יותר טיפוס של שוקו\ קולה!

קשתונה

New member
כמו שנאמר:

שתי כפיות קפה ואחת סוכר!?!?!?!? את בטוחה שלא התבלבלת?!?!? לא! ככה אני מתעוררת ל-20 דקות...

הנה עוד אחד

בסוף אני אפיל את כולכם (כמו בקטע עם המבחנים). אף פעם לא עשו לי סתימה, כתר, גשר, שתל, שן זהב, פלטה, עקירה, שיניים תותבות, ישור, וכו'. קיצר, אף פעם לא היו בעיות בשיניים, ואף פעם לא תיקנו לי אותם.

fresh mishmesh

New member
אמממ... ../images/Emo45.gif

פלטה וישור זה בדרך כל אותו דבר.. ז"א- שמים פלטה כדי לישר, לא?.. אז כן, עקרו לי 6 שיניים, עברתי ישור, וסתימה אחת

THE sky angel

New member
חצוף!! ../images/Emo45.gif עד לא מזמן גשר...

ועכשיו פלטה מיוחדת... אבל הייתי אצל רופא שיניים אחרי 13 שנה (בגיל 13) פעם ראשונה בחיים שלי אצל רופא שיניים ולא הייתי צריכה אפילו סתימה אחת! עם כ-ל הקולה שאני שותה.. :)

זורקה

New member
../images/Emo45.gif

7 סתימות.... חלק כבר נפלו... במסגרת האורטודנט- עקרו לי ארבע שיניים, היה לי דבר כזה להרחבת הפה, טבעות ופלטה...

זורקה

New member
../images/Emo45.gif הרגתי... ממממ זה נשמע מפחיד...

אפיו שכשיש את הגדולים החומים האלה אני קוראת למישהו אחר...

נ ו ם

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

כשאני רואה מקק כזה חום שמתרוצץ על הרצפה? זה לא כמו חיפושית שנכנסה ואפשר להעביר אותו החוצה חזרה... אז מה אני אמורה לעשות??? להסתכל עליו ולחכות שהוא יתפס עלי ויאכל אותי? כן?!

THE sky angel

New member
איכס אני לא מסוגלת!!

אני גם לא אוכלת ציפס (החטיף) כי זה אותו רעש..!! זה עושה לי צמרמורת !! כשיש לי ג'וק אני א כל צורחת למישו ואז סותמת את האוזניים ובורחת למקום אחר שאני לא יראה ולא ישמע...

למעלה