בטוח נכשלתי מתישהו...
מ מאיושית New member 10/4/03 #35 ../images/Emo45.gif רק באחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
ש שרונה הפורומיסטית New member 10/4/03 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כן נירגלתי, לא אושפזתי\שברתי וכו' אף פעם
ש שרונה הפורומיסטית New member 10/4/03 #17 ועוד ../images/Emo45.gif עדיף לספור את המבחנים שכן עברתי, זה הרבה יותר פשוט...
ש שרונה הפורומיסטית New member 10/4/03 #18 ועוד ../images/Emo45.gif עדיף לספור את המבחנים שכן עברתי, זה הרבה יותר פשוט...
ש שירן בן זאב האחד New member 10/4/03 #23 הנה העשיתי לא עשיתי שלי עישנתי נרגילה פעמיים וזה מגעיל וסיגריה נסיתי בגיל 10 כשאבא נתן לי סיגריה של סבתא שלי הקאתי ישר אחרי זה ומאז אני לא נוגע יותר הייתי מאושפז שלושה ימים כשנקטעה לי האצבע (היחא לא לגמרי קטועה רק הציפורן באגודל) ברור שנכשלתי! יש לי עוד שתיים.
הנה העשיתי לא עשיתי שלי עישנתי נרגילה פעמיים וזה מגעיל וסיגריה נסיתי בגיל 10 כשאבא נתן לי סיגריה של סבתא שלי הקאתי ישר אחרי זה ומאז אני לא נוגע יותר הייתי מאושפז שלושה ימים כשנקטעה לי האצבע (היחא לא לגמרי קטועה רק הציפורן באגודל) ברור שנכשלתי! יש לי עוד שתיים.
נ נ ו ם New member 11/4/03 #44 טוב נו ../images/Emo45.gif אבל לא יכול להיות שאני היחידה בפורום! חן, לא בקטע של להעליב - אולי לא צריך להתבאס ולהתבייש בזה אבל מה יש להיות גאים?
טוב נו ../images/Emo45.gif אבל לא יכול להיות שאני היחידה בפורום! חן, לא בקטע של להעליב - אולי לא צריך להתבאס ולהתבייש בזה אבל מה יש להיות גאים?