Never in a milion years - ברטניה02

גלעד#

New member
Never in a milion years - ברטניה02

הסנונית הראשונה לאירוויזיון - אחד מבין 8 השירים שיתמודדו בקדם האירוויזיון הבריטי כבר ניתן להורדה מכל חור אפשרי באינטרנט. המבצעת מישהי בשם ZEE שאומרים שהיא דיווה. השיר בסגנון הקצב דומה ל- NO DREAM IMPOSIBLLE (אך הרבה פחות טוב ממנו). כרגע הגרסה הנוכחית היא גרסה של 3.40 דקות אז אני מניח שהשיר יקוצץ כדי להתאים לחוק 3 הדקות. להורדה מ AUDIO GALAXY או WWW.PEOPLESOUND.COM (להקליד ZEE בחיפוש של האמן).

טליה ג

New member
No Dream Impossible טוב???

אולי אני הגעתי מכוכב אחר, כי משום מה אני כמעט היחידה בכל הפורומים שחושבת שהשיר הזה היה ממש עלוב: שיר שכביכול מתיימר להיות מודרני, אבל חסר כל מבנה. היו כאלה שעוד השוו אותו ל-Where are you now המצויין. מה יש בכלל להשוות??? אבל כנראה יש עוד הרבה אנשים בעולם שנחתו מכוכב אחר בדיוק כמוני, כי עובדה שהשיר הגיע למקום 15 המאכזב- כמעט גרוע כמו טל סונדק! חוץ מזה, לפני האירוויזיון שמעתי הרבה ביקורות שליליות על השיר דווקא מאנגלים. כנראה שבמעצמת הפופ השניה בגודלה בעולם יודעים להבחין בין שיר פופ טוב לבין שיר סתמי שמתיימר להיות כזה. אני מאוד מאוד מקווה שהבריטים ישלחו השנה שיר יותר טוב מ-No Dream Impossible.

איליה.

New member
זה שיר ענק!

כשעושים בטלוויזיה מסך שחור ומגבירים לפול-ווליום, זאת פשוט יצירת אמנות! חבל שההופעה עשתה רושם כזה גרוע.

Euromix - Avi

New member
צודקת!!!

את צודקת. באמת איך אפשר להשוות את "No Dream Impossible" עם "Where Are You"... ואם כבר משווים אז "Where Are You" זוכה מכל הבחינות!!!

איליה.

New member
אין מה להשוות.

No Dream Impossible היה שיר יפהפה. ו- Never In A Million Years סתם שיר סתמי, אין בו מנגינה, אין בו כלום.

למעלה