../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ווטאבר - התשובות... ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
נתחיל בסוף - הקטע הראשון קרה במציאות...
חלק מהפרטים חסויים למניעת איחצון
כשהתקבלתי לעבודה, המשימה הייתה לעצב אתר באינטרנט ל"מרכז ..." שאותו ניהל מיכה (אם אני זוכר) שהוא גם מנהל בחיפה. התראיינתי בחברה שבה עבדתי, הראיון די עבר בשלום, ומשם הלכתי לראיון אצל מיכה. הראיון היה אצלו במשרד, דיברנו על נושאים מקצועיים, הוא ביקש ממני להראות אתרים שהכנתי, הראיתי לו שהכנתי אתר לזמן הוורוד (באחד מגלגוליו) ולנוער 2000 (עמותה שהתפרקה...) וגם את האתר שלי. באתר היה סיפור שכתבתי בהשראת חלום שחלמתי וסיפורים אירוטיים ושמו ג'יימס. (כעבור כמה זמן שיכתבתי את הסיפור וכך הוא מופיע כיום) הסיפור גירה אותו, והוא התחיל לשאול אותי שאלות יותר אישיות... ולבסוף השתרענו על השטיח והתחלנו להתגפף... הרגשתי קצת לא נעים, והוא שכנע אותי שזה בסדר... בכל אופן, כשהוא ביקר במקום העבודה היינו יושבים על עמדת המחשב ומחפשים גם תמונות אירוטיות... כעבור זמן מה נודע לי שהוא נשוי. ואגב, האתר כבר לא אונליין... כמו רוב האתרים אחרי שעזבתי את החברה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לגבי גרמניה... הייתי בטיול במסגרת העבודה, כעוזר מדריך לקבוצת בני נוער. היינו במחנה ליד תערוכת Expo 2000. בטיול הייתי פחות או יותר במסווה של סטרייט, ולא הרגשתי כל כך נוח להיחשף ממש. סיפרתי לכמה אנשים בקבוצה, והיו סיטואציות מוזרות גם. היה בחור גרמני חמוד שנדלקתי עליו, עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות וחיוך מקסים
באחד הערבים התכוננתי להתקלח, וכשהייתי עירום אז כמו מתוך הזמנה הופיע הבחור שבא לצחצח שיניים. הייתי עירום ודיברנו (באנגלית כמובן) באיזה שלב התחיל לעמוד לי, והייתי די נבוך, הסתרתי את איברי... רציתי לדבר איתו מאוחר יותר, והוא קלט כנראה שאני נבוך או יותר מזה... ויצא... ואחר כך קלטתי את הסיטואציה, והצטערתי... (אגב, ממש לא מפריע לי אם בחור חתוך או ערל
) למחרת כבר היינו צריכים לעזוב אז נפרדתי ממנו לשלום... צילמתי כל מיני תמונות אבל דווקא התמונות המעניינות לא יצאו - נשרפו או שהייתה בעיה עם הפילם... בהמשך הטיול ניסיתי להכיר בחור ישראלי שטייל איתנו ואז כבר כולם ידעו עלי... ניסיתי להתיידד גם עם המדריכים הגרמנים
אבל הבנתי שהם סטרייטים...