...never ever - עכשיו תורי...

hatul

New member
...never ever - עכשיו תורי...

1. הייתי בראיון עבודה על פרוייקט באינטרנט, והראיתי למראיין את האתר שלי לשם התרשמות. אחד מהסיפורים גירה אותו עד כדי כך ששכבנו אחר כך על השטיח מקיר לקיר אצלו במשרד...
2. במהלך טיול מאורגן בגרמניה, הייתי באכסניה ולנו באוהלים. באחד הלילות כשאני במקלחת הגיע בחור גרמני שמצא חן בעיני עוד קודם. הייתי עירום והוא קלט שאני מגורה ומשם המשכנו לנו בכיף...

hatul

New member
שתי הערות...

א. אני חושב שאתה אמור לרשום את מה שלדעתך נכון, או שלא הבנתי את מה שרשמת... ב. גלעד ולירון שולחים הודעות למי שאמור לרשום.

NUSH23

New member
../images/Emo45.gifב' נשמע יותר אמיתי

הגרמני - נשמע יותר אמין.

2 שקר

מצטער, אבל היית באכסניה ולנת באוהלים? איזו מן אכסניה מוזרה זו? אני אומר שהראשון הוא אמת והשני הוא שקר. זורט!

hatul

New member
לא הגדרתי טוב

זה היה חניון או משהו בכיוון, עם מקלחות משותפות ישנו באוהלים, היו שם גם קרוואנים ששם ישנו הצוות היה שם גם מתחם עם בריכת שחיה וכמה מבנים... יותר ברור?

neshamma

New member
לפי דעתי

המשפט הראשון הוא הנכון השני סתם מצוץ (.... מהאצבע???)

לירונר

New member
1 נכון.

רק בגלל שאני לא מאמין ששכבת עם ערל
(משום מה אני בטוח שאני היחיד שלא יעשה את זה)

2../images/Emo45.gif

הראשון נשמע לקוח מתוך פנטזיה כלשהי... לעומת זאת לגבי השני נתת כבר כל מיני פרטים כך שנראה לי שזה אמיתי.

hatul

New member
על השני בפירוש ביקשו פרטים

לגבי הראשון, הייתי צריך לעשות אתר עבור מרכז (חסוי) וריאיין אותי מנכ"ל (חסוי). פרטים נוספים בהמשך...

גלעד יא

New member
רק 10 אנשים ניחשו היום...

היום בחצות תסגר האפשרות להצביע עבור השאלה השלישית של hatul. אני מזכיר שבסוף המשחק נכריז על גלאי השקר האנושי של הפורום, ואולי אפילו נחלק פרסים לזוכים. בהצלחה

o O Y O o

New member
number 1../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השני נשמע כמו עלילה לסרט פורנו.. האמת, גם הראשון נשמע כזה, למרות שזה יהיה סרט פורנו עם עלילה
how twisted

hatul

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ווטאבר - התשובות... ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נתחיל בסוף - הקטע הראשון קרה במציאות...
חלק מהפרטים חסויים למניעת איחצון
כשהתקבלתי לעבודה, המשימה הייתה לעצב אתר באינטרנט ל"מרכז ..." שאותו ניהל מיכה (אם אני זוכר) שהוא גם מנהל בחיפה. התראיינתי בחברה שבה עבדתי, הראיון די עבר בשלום, ומשם הלכתי לראיון אצל מיכה. הראיון היה אצלו במשרד, דיברנו על נושאים מקצועיים, הוא ביקש ממני להראות אתרים שהכנתי, הראיתי לו שהכנתי אתר לזמן הוורוד (באחד מגלגוליו) ולנוער 2000 (עמותה שהתפרקה...) וגם את האתר שלי. באתר היה סיפור שכתבתי בהשראת חלום שחלמתי וסיפורים אירוטיים ושמו ג'יימס. (כעבור כמה זמן שיכתבתי את הסיפור וכך הוא מופיע כיום) הסיפור גירה אותו, והוא התחיל לשאול אותי שאלות יותר אישיות... ולבסוף השתרענו על השטיח והתחלנו להתגפף... הרגשתי קצת לא נעים, והוא שכנע אותי שזה בסדר... בכל אופן, כשהוא ביקר במקום העבודה היינו יושבים על עמדת המחשב ומחפשים גם תמונות אירוטיות... כעבור זמן מה נודע לי שהוא נשוי. ואגב, האתר כבר לא אונליין... כמו רוב האתרים אחרי שעזבתי את החברה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לגבי גרמניה... הייתי בטיול במסגרת העבודה, כעוזר מדריך לקבוצת בני נוער. היינו במחנה ליד תערוכת Expo 2000. בטיול הייתי פחות או יותר במסווה של סטרייט, ולא הרגשתי כל כך נוח להיחשף ממש. סיפרתי לכמה אנשים בקבוצה, והיו סיטואציות מוזרות גם. היה בחור גרמני חמוד שנדלקתי עליו, עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות וחיוך מקסים
באחד הערבים התכוננתי להתקלח, וכשהייתי עירום אז כמו מתוך הזמנה הופיע הבחור שבא לצחצח שיניים. הייתי עירום ודיברנו (באנגלית כמובן) באיזה שלב התחיל לעמוד לי, והייתי די נבוך, הסתרתי את איברי... רציתי לדבר איתו מאוחר יותר, והוא קלט כנראה שאני נבוך או יותר מזה... ויצא... ואחר כך קלטתי את הסיטואציה, והצטערתי... (אגב, ממש לא מפריע לי אם בחור חתוך או ערל
) למחרת כבר היינו צריכים לעזוב אז נפרדתי ממנו לשלום... צילמתי כל מיני תמונות אבל דווקא התמונות המעניינות לא יצאו - נשרפו או שהייתה בעיה עם הפילם... בהמשך הטיול ניסיתי להכיר בחור ישראלי שטייל איתנו ואז כבר כולם ידעו עלי... ניסיתי להתיידד גם עם המדריכים הגרמנים
אבל הבנתי שהם סטרייטים...

למעלה