גם אני שתיתי אייס קפה וטעמתי מזמן קפה. אבל לא אוהבת
M miaBaby New member 15/6/07 #21 תורידו לי בננה ../images/Emo94.gif ואין אני יודעת מתי תורי לשאול??? ומי אחראי על להוריד לנו את הסימנים... ואיך אני יודעת כמה נשאר לי??? ומה קורה כשהבננות נגמרות לי (חח מצחיק לשאול כ''כ הרבה שאלות על בננה)
תורידו לי בננה ../images/Emo94.gif ואין אני יודעת מתי תורי לשאול??? ומי אחראי על להוריד לנו את הסימנים... ואיך אני יודעת כמה נשאר לי??? ומה קורה כשהבננות נגמרות לי (חח מצחיק לשאול כ''כ הרבה שאלות על בננה)
מ מאיוש33 New member 15/6/07 #22 ../images/Emo13.gif 1. לפי סדר הרשימה 2. אני ^__^ 3. בכל פעם אני ירשום ליד או ישים כמה בננות שנשארו לך 4. את מקבלת משימה [ מואההאההאהה!!]
../images/Emo13.gif 1. לפי סדר הרשימה 2. אני ^__^ 3. בכל פעם אני ירשום ליד או ישים כמה בננות שנשארו לך 4. את מקבלת משימה [ מואההאההאהה!!]
א אחינועם7 New member 15/6/07 #24 מה?! אני חולה על אייס קפה..במיוחד של ארומה..נשארתי עם 9 (יש לי בעיה עם האייקונים..) לא הייתי פה שבועעע...האינטרנט שלי מת ועכשיו תיקנו אותו..=)
מה?! אני חולה על אייס קפה..במיוחד של ארומה..נשארתי עם 9 (יש לי בעיה עם האייקונים..) לא הייתי פה שבועעע...האינטרנט שלי מת ועכשיו תיקנו אותו..=)
M mikeys barking New member 17/6/07 #26 מאיה O: תמשיכי את המשחק. אמרת שתחכי לכל סיבוב מקסימום יומיים ועברו כבר חמישה. נוו באלי לקבל משימה P=
מ מאיוש33 New member 18/6/07 #27 אמרתי שאני אפתח כל יום רביעי או יום אחר.. שבוע שעבר פתחתי בשלישי אז גם השבוע " סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות סבלנות ילדים... זה מפתח הקסמים!" [ מושפעת מקלטות של אחותי ]
אמרתי שאני אפתח כל יום רביעי או יום אחר.. שבוע שעבר פתחתי בשלישי אז גם השבוע " סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות סבלנות ילדים... זה מפתח הקסמים!" [ מושפעת מקלטות של אחותי ]
M mikeys barking New member 19/6/07 #28 את לא אמרת שזה יהיה על יומיים? ככה אמרת בהודעה הראשית של המשחק.. אני חושבת שכדאי שתפתחי אותו לעיתים קרובות יותר כי אז זה מאבד את הטעם..
את לא אמרת שזה יהיה על יומיים? ככה אמרת בהודעה הראשית של המשחק.. אני חושבת שכדאי שתפתחי אותו לעיתים קרובות יותר כי אז זה מאבד את הטעם..