Netmeeting - expolite

Doberman

New member
Netmeeting - expolite

היי אני עוקב אחרי ההודעת בפורום זה כשבועיים ואני חייב לומר שלמעט מספר חברה מקצוענים (mmmm, s-g-t ,no מקווה שלא שכחתי מישהו חשוב
)יש כאן הרבה קשקשנים ועכשיו לתכלס יש לי הרגשה שמיהו מתחבר לי ל - netmeeting ומצליח לצפות בי כשהצלמה מופעלת. האם זה אפשרי - כיצד הוא עושה את זה ואיך אני יכול לחסום אותו ?

antidot

New member
הםםם... בוא נראה...

אחרי שקיבצתי את כל הלינקים האלה אני חייב לציין שהקשקשן פה זה אתה... אם אתה אכן מבין ויודע, האם זה כ"כ קשה לעשות netstat -n ? תעיף מבט על פורטים הבאים: Port Purpose ------------------------------------- 389 Internet Locator Server [Transmission Control Protocol (TCP)] 522 User Location Server (TCP) 1503 T.120 (TCP) 1720 H.323 call setup (TCP) 1731 Audio call control (TCP) לסיכום.. קשקשן זה אחד שמדבר על משהו בלי לדעת... לבוא ולשאול אם אתה לא יודע משהו זה מעשה מבורך. תנסה להפנים. ברכות ANTIDOT

antidot

New member
אגב

אני בספק רב אם אפשר לחטוף CONNECTION מהסוג של NETMEETING אלא אם כן אתה יושב אם PACKETSNIFFER על המכונה ויודע להפוך את הSTREAM של NETMEETING למשהו הגיוני... אבל זאת רק דעתי. תקנו אותי אם אני טועה. ברכות ANTIDOT

Doberman

New member
התנצלות

ראשית לרגע לא התיימרתי לומר שאני מבין משהו בתחום וזאת בדיוק הסיבה שפניתי לפורום לבקשת עזרה וכשאמרתי קשקשנים התכוונתי לאלה שלא מפסיקים לשאול על נטבאס וכו´ שמנסים בעיקר להזיק מן הסתם לא התכוונתי למקצוענים שבחבורה שלצערי אני מעט מידי זמן פה כדי להכיר את כולם. בכל מקרה תודה על ההשקעה ומן הסתם אתה לא חלק מקטגוריית הקשקשנים......
תודה.

S-G-T

New member
:)))))

עזוב אותך מ antidot - הוא פשוט לא אהב את זה שלא סמת אותו ב"מכובדים" :) - לא סתם - אני צוחק - אגב יש גם את עוזי ואנטידוט ... ו - בקשר לנטמיטינג - כמובן שסופר (או לא ממש) מתכנת יכל לתכנת תוכנה שלוקלית תטפוס ותשכפל(או משהו כזה) את הנטמיטינג (אתה יודע - את הוידאו והאודיאו) ושטל לך סוס - ואח"כ את התוכנה שלו .....אבל זה די דמיוני ....כי הוא יצטרך שיהיה לך קו ממש חזק ...(זה החלק הפחות דמיוני)...אבל סה"כ ממש לא ניראלי ....

למעלה