.net 3.0 מישהו כבר שיחק עם זה? יש רשמים? לינקים למדריכים טובים?
א איפכא מיoתברא New member 31/12/06 #1 .net 3.0 ../images/Emo190.gif מישהו כבר שיחק עם זה? יש רשמים? לינקים למדריכים טובים?
I IdleThought New member 31/12/06 #2 רושם אישי לא חיובי במיוחד לאחר ההתקנה של זה שום אפליקציה של .NET על גרסאותיה השונות בשרת שלי לא תפקדה יותר עד שבנקודה מסויימת ויתרתי ופירמטתי את השרת
רושם אישי לא חיובי במיוחד לאחר ההתקנה של זה שום אפליקציה של .NET על גרסאותיה השונות בשרת שלי לא תפקדה יותר עד שבנקודה מסויימת ויתרתי ופירמטתי את השרת
א איפכא מיoתברא New member 31/12/06 #3 OMFG אני התקנתי את זה בינתיים רק על המחשב הביתי של (XP PRO) ושיחקתי קצת עם הWPF. אני חייב לציין שזה לא גרם נזק לאפליקציות אחרות. בכל מקרה לקחתי לתשומת ליבי - למרות שבאופן כללי אני לא עושה ניסויים על שרתים
OMFG אני התקנתי את זה בינתיים רק על המחשב הביתי של (XP PRO) ושיחקתי קצת עם הWPF. אני חייב לציין שזה לא גרם נזק לאפליקציות אחרות. בכל מקרה לקחתי לתשומת ליבי - למרות שבאופן כללי אני לא עושה ניסויים על שרתים
I IdleThought New member 31/12/06 #4 אין צורך להלחץ ה "שרת" המהולל הוא בסך הכל K7 1.6Ghz עם חצי גיגה שהמטרה שלו בחיים היא לעבור התאבדות סדרתית לפני שמשהו פוגע לי במחשב
אין צורך להלחץ ה "שרת" המהולל הוא בסך הכל K7 1.6Ghz עם חצי גיגה שהמטרה שלו בחיים היא לעבור התאבדות סדרתית לפני שמשהו פוגע לי במחשב