NEPTUNES, CLIPSE ועוד

jay z

New member
בטח שיש קשר

NEPTUNES = N.E.R.D נרד זה כשהם שרים ונפטונס כשהם מפיקים (נראה לי...) וקליפס זה "להקה" (שתי ראפרים) שחתומים (גם קליס) בלייבל של הנפטונס - אריסטה

Loony K

New member
לפי מה שאני יודע

אריסטה זאת חברת תקליטים ענקית ולא לייבל...

NuckBunnies

New member
יש קשר

פארל הינו חצי מצמד מפיקי העל הנפטונס. הנפטונס הם חצי מנרד, הרכב מוסיקלי שהוציא את האלבום N.E.R.D - In Search Of... קליפס הם צמד ראפרים, חברי ילדות של הנפטונס, שכעת יוצאים תחת חסותם והפקותיהם (שהופכות אצלהם ליותר הארדקוררר9 לעולם. הם הופיעו בסינגל הראשון של ג'אסטין בקטע באמת באמת טוב, הוציאו סינגל אחד נחמד כזה ( Clipse - Grindin ), ויוצא להם אלבום. השיר שאני הכי אהבתי ממה ששמעתי מהם הוא: Clipse - When's The Last Time כל אלו ועוד (ביניהם קליס המעולה) מאוגדים תחת הלייבל Star Trek. ותורידו סתם בגלל שאתם אוהבים אותי כל כך את: The Clash - Rock The Casbah וחג שמייח לכולנו NuckBunnies

אז

פארל ועוד אחד מNERD הלכו ודפקו את השניים האחרים, קראו לעצמם נפטונס והלכו להרוויח עוד כסף בין השאר ע"י קליפס אם הבנתי נכון

Super - Girl

New member
כנראה שלא הבנת נכון ...

למרות שהאנשים כאן הסבירו לך בצורה די ברורה . פארל וצ'אד הם הנפטונז פארל צ'אד ושי הם N.E.R.D הנפטונז הם מפיקים ו N.E.R.D זאת להקה. הנפטונז היו קיימים לפני N.E.R.D שהנפטונז החליטו להוציא דיסק הם צירפו אליהם את שי וביחד הוציאו אלבום. הם עדיין מפיקים בדיוק כמו שהם היו לפני שהם הוציאו את האלבום. ועל זה שהם מרווחים כסף - מה רע ? :) מקווה שהבנת.

למעלה