NEMESIS DIVINA.

גל נעים

New member
NEMESIS DIVINA.

הו אלת צחור השלג שלי!, פתיתי הבוהק הלבנים על צווארך נחים, אל צפון מסתורייך אחשוק, ואת חמוקי ירכייך אחמוד. אל זירת המערכה אחגור את כלי זייני, ואצא בצבא רב לכבוש את לבבך, הו אלת צחור השלג שלי! לב מקפיא בלבן,כלתי,מלמלת האור שזורה לראשך, הו אלת מלחמה שלי!, ברומח ובאש אכבוש את דמותך, שפתייך אדומות מדם יעלים, בשרניות כדרורי הבר, חושניות כחשמל הרוטט,העובר,המדבר בגופי, כאש המלהטת את חושי,מת ונאלם... על מיטתך אשכב,צופה אל הבאות, וסדיני משי ותחרה עוטפים את גופך הצחור, משי שערך הארוך כשנות מלכותך ירד במורד צווארך הענוג, ולו קשת זהב עטורה,ובה סימני שני מלכותינו. הכנסי נא אל מבצר חושייך,מלכתי,אלופת הצפון. והפרדי מעונג אשר ידעת עד הלום הכיני עצמך אל ליל מחשקים,משחקי האלים, ונקטר הדם והיין לצד מיטתך אכין. הו! אלת הבוקר שלי, בין ירכיך,כחלקות העור הרי הצפון, אשכב ואתנה אהבים, כשחר המפציע אשבור את חומותייך, ואכבוש בצבא רב את מבצרייך החמושים, ובקולות הנאתך אדע כי נפלת בשבי קסמי. הו! אלת נקם ושילם שלי, זעקת הנאתך נשמעה למרחוק, והינני ניצב מולך בזיעת התשוקה, וטיפה אחר טיפה מלטפת את יגונך העמוק. מלטפת את חושייך,אחד אחד-אל עמק השלהוב. הו! אלת הדם שלי, עבורך את הכוכבים אשיג ואהרוס, כל שחור הליל אצפה בו בנהר הדם, וטיבלי נא את גופך כשנהב הבוהק במימיי האהבה, והרדמי נא על עלי הגפן הענוגים העוטפים את דמותך. ועכשיו אדע,כי השגתי אלה.

שיר השירים אשר לגל

זה משל והנמשל הוא יחסי אלוהים וכנסת ישראל, נכון? אז זה מאד יפה. האמת היא שזה מאד יפה בכל מקרה אבל רק אם זה משל ונמשל, מותר לי להגיד.

גל נעים

New member
בטח כנסת ישראל.

הלוואי וכנסת ישראל היתה ניראית כמו התמונות המצורפות. שהן של אלתי NEMESIS היקרה בנשים. שלה אני סוגד בוקר צהריים וערב+פולחן+תפילות+טבילה במקווה טהרה מיוחד מדם,וכמובן=סעודות מצווה לרוב (או משתה בלע"ז)

טוב שלא בחרת את אאוס

אאוס היא אלת השחר היפה ההודפת מדי יום את תריס הלילה השחור באצבעותיה הורדות והארוכות. מה שכן אאוס אפעס לא אינטליגנטית. פעם היא התאהבה בבן-תמותה והעניקה לו חיי נצח, אך שכחה לתת לו באותה הזדמנות גם נעורי נצח. לאחר שפג חינו החיצוני זרקה אותו אאוס ומאז הוא נמק והולך לנצח נצחים. והנמשל הוא להיזהר מאלות באופן כללי (וגם מאלים כמובן).

גל נעים

New member
תודה,אני באמת זקוק לזה.

אגב מה זה-KARPE DIEM? <בטוח שתדעי-אני לא זוכר> על כול פונים-אני עכשיו הולך להכין קפה אמיתי חזק עם הל, משהו מעורר כזה עם עלי מרווה ודפנה. משהו בדואי עם חוואיג´. משהו גועל נפש כזה.

שמות? אני?

מספרי טלפון? רחובות? כיוונים? ימי הולדת? לא, אני לא זוכרת כלום. בשביל זה יש ספרים, מפות, לקסיקונים וכל היתר

גל נעים

New member
מי כתב את השיר המפגר הזה?

<כאילו,גל מנסה להיות פסאודו-משורר.> בגלל שאני שם את פעמי הראשונים בתחום אני מבקש מכולם לתת ציונים,בלי לתת הנחות. הדירוג הוא בין 1-100 (שיהיה יותר מעניין). כאשר הציון הוא בדיוק כמו במבחן (טוב מאוד,טוב,,עובר,מספיק,בלתי מספיק וכ"ו) מחכה בקוצר רוח. <גל מנסה את כוחו בשטחים חדשים לפני המעבר לבית החדש ששם הוא רוצה להיות אומן אבל אל תספרו לאף´חד-שלא ישמעו>

בן הרב

New member
לא יודע בענין השיר

עוד לא היה לי את המוזה הנכונה לקרוא אותו אבל מי כתב את ההודעה המפגרת הזו ???????? אחי קצת קרדיט לבחור שעבד קשה חשב והשקיע (וגם אם זה אתה במקרה) בא נגיד שיהיו כאלה שיתנו לך ציון -5 אבל את ההשקעה שהכנסת, המחשבה, והנסיון, אף אחד לא יכול לקחת ממך או לזלזל בזה

בן הרב

New member
שלג קר ברררררררר

איפה את כשצריכים אותך קר לי בואי לחמם אותי

avidadon

New member
יש שלג בניו יורק?

איזה כיף לכם! פה אלעק חורף, שמש צהובה מגעילה ו-28 מעלות בצל.

בן הרב

New member
כיף ? אלק מה לא הייתי נותן

בשביל קצת
אני מתכונן לברוח מניו יורק לואגס כדי לתפוש קצת שמש שאתה כ"כ מזלזל בה

למעלה