Nemesis - שאלת סקר

Bones McCoy

New member
Nemesis - שאלת סקר../images/Emo35.gif

לפני שיצא הסרט היו שיחות רבות וספקולציות לגבי מותו של פיקארד עקב רצונו של פטריק סטיוארט להתמקד בתפקידו באקס-מן..... אז מישהו יכול להסביר לי מדוע לעזעזל הרגו את הדמות הכי מעניינת בסטאר טרק מאז ספוק??????? שלא לומר אחד השחקנים היותר מוכשרים ששיחקו בסדרה על כל גילגוליה????? יש עוד שחושבים כמוני?

android

New member
ספויילר למעלה!!!!!!!!איש נחמד כנס..

בפורום זה לא כולם ראו את הסרט במיוחד לאור העובדה שהוא לא יצא לאקרנים בארץ.. לכן מה שאמרת זה מה שנקרא ספויילר (בא מהמילה spoil לקלקל.. ) בד"כ הודעות כאלו נמחקות אך.. בכל מקרה בבקשה תנסה להיות זהיר יותר ולכתוב על כל דבר שלאשודר בארץ (ולא וויאג'ר לא נחשבת!) להודיע פרק+עונה בבקשה.. נ.ב. לכל המעוניינים בפורום באפ יש שם מאמר שנקרא "חוקי הספויילרים" שלפי דעתי צריכים להיות מאומצים עם קצת שינויים ע"י הפורום הזה..

dankner

New member
מחזק ידיך

עוד לא קראתי את החוקים בפורום באפי. אבל, אני מזמן חושב שיש לקבוע חוקים נוקשים וכתובים בנושא ספויילרים פה בפורום.

Bones McCoy

New member
אופסססס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo52.gif

כנראה שאין סוף לתמימות - אני לתומי חשבתי שחובבי הסדרה לא יפספסו אפילו שהסרט לא הוקרן בארץ...... בהחלט אזהר לפעם הבאה...לא שיש עוד משהו חדש בתחום... אלף אלפי

dankner

New member
../images/Emo58.gifספויילר מעליי !! ../images/Emo58.gif

אני יודע שאתה חדש כאן וזה זמן לומר לך ברוך הבא !! אני רוצה להוסיף ולומר לך, אם תאמין או לא, שיש חברה כאן שעוד לא ראו את הסרט המשובח הזה. כאשר אנו רוצים לכתוב משהו שיכול להרוס למשהו שעוד לא ראה (זה כולל פרקים) אנו מוסיפים את הסימן שאני הוספתי בכותרת (סימן ספויילר) וכותבים באיזה נושא (בכללי) ההודעה שלנו פורסמה. זה פחות או יותר מה שיצא לך רק בלי הסימן המוסכם. ושוב, Welcome

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הוא לאו דווקא מת ממש בסוף הסרט אנחנו זוכים לראות בבירור שיש תקווה שדאטה האהוב והטוב עוד יחזור (הורדת הזיכרון לתוך B4) אני דווקא מאוד מרוצה שסוף סוף מת מישהו מהצוות הבכיר זה כבר התחיל לעצבן הקטע הזה של להרוג רק פושטים(Red Shirts) . חוץ מזה שבמקרה של דאטה -מוות מאוד קירב אותו לשאיפה שלו להיות אנושי אני ממש ציני בשעות האלה

Bones McCoy

New member
|ספויילר| אתה אופטימיסט

לצערנו כלל לא בטוח שיהיה עוד סרט לאור כשלון הקופות של נמסיס. לנו, המעריצים בישראל, אין הרבה השפעה, אבל למעריצים בארה"ב יש אז אני מקווה שאכן יהיה המשך.... רק שמישהו לא יחליט שוב לזנוח את העתיד ולחזור לעבר... נ.ב. למה האנטרפרייז בפיקודו של ג'ונתן ארצר ניראית הרבה יותר "משוכללת" מ- ncc-1701 מחדל.....

למעלה