אין שם את אן סינק אם אני לא טועה אבל בקליפ הראשון הוא מזיין בנות.צודק. אבל ככה הקליפ של השיר אמור להיות כי הוא אומר להוריד את הבגדים ושמורידים ת´בגדים אז זה נקרא כבר לזיין אז למה לעזאזל יש עוד קליפ.
בלק או ... היינו לא הבנת ... אף אחד לא ענה לו אז ... נזכרתי כזה בקליפ של אן סינק עם נלי ... קליפ שאני שונא מוות !!! אני טוען שנלי יורד לג´סטין וג´סטין מביא ביד לעוד מישהו וככה יש שם מעגל !!!
או שהראשון מתבלבל עם הקליפ של נלי עם אן ´סינק שהוא "girlfriand" (לקליפ הזה יש שתי גירסאות כשהמקורית היא זו בלי נלי והרמיקס הוא זה עם נלי), או שהשני חושב מסיבה לא מובנת לחלוטין, ש- "hot in here" ו- "girlfriand" זה אותו הקליפ....
אני לא מתכוון לגירלפרנד רמיקס!!!! אני מתכוון לעוד קליפ שהוא עשה להוט אין איר. בקליפ הישן יש מלא חושך והוא כזה לא מושקע בכלל ויש קליפ עם אור ויותר מושקע ובחורה אחרת שהוא רוקד איתה . תסתכלו באם טי וי בבוקר בטוח יהיה את זה מחר
אכן כן כבר מזמן שמתי לב שיש 2 קליפים לשיר. אבל לא צילמו במיוחד 2 קליפים - פשוט שמצלמים קליפ בימנו בחו"ל אז בדר"כ מצלמים במספר אתרי צילום ועורכים וכדומה ורק חלק ממה שמצלמים נראה בקליפ. אז אחרי שעשו קליפ אחד עשו עריכה חוזרת ועשו עוד קליפ בעריכה שונה והוסיפו באמצע את הקטע שהקהל צועק "הגג נשרף"
זאת התשובה. לא הבנתי למה אתה שואל אותנו למה - הרי לא נראה לי שיש פה מישהו שקשור לצוות ההפקה של נלי או משהו כזה
כנראה עקב הצלחת השיר (מקום ראשון במצעד הסינגלים של הבילבורד) החליטו לעשות קליפ נוסף בשביל יחסי ציבור נוספים. got it? kodman