NEKO

Aquara

New member
NEKO

1. איך כותבים "עולם הסודי של החתולים", איך אומרים את זה? ואיך אומרים משפט שנוגע לחתולים? דוגמאות.. בבקשה? ועכשיו משהו לא קשור: מישהו בבקשה יודע איפה אני יכולה למצוא תמונות של חתולים באנימה?

שרית(^_^)

New member

"העולם הסודי של החתולים": 猫の秘密の世界 neko no himitsu no sekai דוגמא למשפט שנוגע לחתולים: 猫は9つの命を持っている neko ha kokono tsu no inochi wo motteiru לחתול יש תשע נשמות ומצרפת כמה קישורים לתמונות של חתולים באנימה.

GnomeBubble

New member
גם היפנים מאמינים בזה?

לתשע הנשמות, אני מתכוון. או שהם כבר התפכחו והבינו שלחתול ממוצע יש תשעים?
ובנוגע לשאלה האחרונה של Aquara: זאת לא ממש בעיה... פשוט תצפי בכל אנימה שהיא במחשב (אני יודע שכל מי שרואה כאן אנימה עושה את זה) ותעשי Screenshot. חתול זה כמו קמיע אצל היפנים - מופיע כמעט בכל מקום.

Obake

New member
טוב, קודם כל יש את קיו-קון D:

מהאנימה פרוטס באסקט שמשתנה לחתול... הינה החתול פה והינה קיו המקורי. יש גם את החתולים מסיילור מון... אני לא מבינה גדולה בסדרה... אבל מצאתי אחד לבן ואחד שחור.. השחוק בהודעה הבאה :p

Obake

New member
השחור* ><

והינה :p נראה לי שקוראים לו לונה... הינה תמונה חמודה שלו ושל הלבן ביחד ^^ ויש גם את יורואיצ'י, האישה שמשתנה לחתול מבליץ'... הינה תמודה של החתול - הכי טוב שמצאתי.. =/

Obake

New member
:S

הקישור של החתול השחור לא טוב.... אחרי שנפתח העמוד צריך ללחוץ על הלינק במרכז.. והתמונה של יורואיצ'י - הינה ^^" והינה יורואיצ'י בתור אישה :p מקווה שזה עזר.. :p

GnomeBubble

New member
אני פשוט אתן לך שני סרטים

שכמות החתולים בהם תספיק לך לכל החיים: 猫の恩返し גמולו של החתול イーハトーブ幻想 ~ KENJIの春 חלומות איהטוב - הקיץ של קנג'י הסרט הראשון הוא סרט ילדים קלאסי מבית היוצר של ג'יבלי (לא מן הטובים שלהם, אבל בהחלט עמוס בחתולים). הסרט השני מביא (בצורה מאוד לירית) את סיפור חייו של קנג'י מיאזאווה, אולי המפורסם מבין המשוררים היפנים המודרנים. כל הדמויות בסרט מוצגות בתור חתולים. הסרט הזה מאוד מומלץ למי שבא לו משהו קצת שונה, ומתעניין בקנג'י מיאזאווה.

למעלה