../images/Emo101.gifדעתי על הפרק../images/Emo27.gif
אחד הפרקים המשעשעים ביותר שהיו עד עכשיו בעונה, אך לא מבין הנחשקים ביותר ברשימה שלי.
בהחלט הפרק הזה היה מתאים לאחר הפרק הקודם, זה פרק קליל ומצחיק. אין לי כל כך הפעם מה לנתח, אך רק אומר שהשיחה בשירותים בין האוס לג'ימי היתה מאוד מעניינת. ג'ימי: "אנשים הגיוניים לא מתווכחים על היתרונות היחסיים של נכותם" האוס: "אנשים הגיוניים קובעים חוקים על סמך ראיות." ..... ג'ימי: "בפעם האחרונה שבדקתי עקשנות לא נחשבת תכונה עילאית" האוס:
"אני עקשן רק אם אני טעה. אם אני צודק, מדובר בדבקות בעקרונות" לדעתי, המשפט הזה נכון לגבי האנושות כולה, אך מי אני שאכניס מילים לפה לאנשים...פורמן? לא.
(והמבין,יבין) השיחה הזו היתה מעניינת כי זו לא פעם ראשונה שאנחנו רואים את האוס "מתערב"/"משחק" עם קאדי, כל פעם מחדש, אף פעם אני לא מרגישה שהאוס מתערב כי הוא רוצה להוכיח משהו למישהו אחר, אלא לעצמו, ולהשיג את מטרתו, וכמובן, ה אוס גם הוסיף וניצל את הרגע לנתח את קאדי, והצליח
האוס לקאדי: "כשאת רוצה ללמד אותי לקח, אל תתחייבי למשהו שאינך מתכוונת לקיים". את האמת, בקטע הזה, כשהאוס וקאדי עמדו קרוב קרוב, היה לו מבט שרמנטי מפתה, אני לא יכולתי לעמוד בה, חשבתי שבעוד כמה שניות הוא יאכל לה את הפנים בנשיקה...(התבאסתי, למרות שידעתי שזה לא יקרה, ולמרות שאני זו שהייתי רוצה ש...אהמ אהמ...שיהיה...
) הקייס היה מעניין, מסקרן, הזוי (בגגל הקיסם), וכמובן שהעקרונות המשפחתיים (לא רק) שלהם יעצבנו אותנו, כי הם לא שלנו ואנחנו לא מאמינים בהם. כיצד אפשר לשכנע אותם שעקרונותיהם לא נכונים? בדיוק כפי שאי אפשר לשכנע את האוס. וזו ההקבלה שראיתי בפרק, וכמובן שיש עוד, אבל זה פרק קליל ונחמד, אין ברצוני לעייף אותכם.
"באתי, כבשתי, ניצחתי"
האוס תירמן בצורה הכי טובה שהוא יכול, כמו תמיד
אוי, אני יודעת שזה לא קשור, ואני יודעת שיש כאלה שיחלקו עליי, אבל יו היה כל כך חמוד וסקסי עם הכובע הזה! עבורי, הכל מתאים ויפה לו!
מי שרוצה תמונות סקריקאפס שאני צילמתי בפעם הראשונה שראיתי, יכול
להיכנס לשרשור 3X13 הראשון.