need helppppppp!!!

shooshale

New member
need helppppppp!!!

פירמטו לי את המחשב וככה נמחקה לי התיקיית הורדות. בניתי תיקיה חדשה בתוך המשחקים ואליה הורדתי את הקבצים שאני נכנסת למשחק הוא נותן לי חלון הודעה כזה שמסביר שנכנסה תיקיה והוא אומר לי לסמן enable או disable אני מסמנת לאשר את התיקיה ובכל זאת אין הורדות במשחק מישהוא יכול לעזור???

פלורי2

New member
אתה צריך ללחוץ על enable../images/Emo19.gif.

ואז יכנסו כל ההורדות
. מקווה שעזרתי
.

Rey Mysterio13

New member
את בטוחה שמה שהורדת זה מאשים

ולא צבעים חדשים? וחילצת את הקבצים מתוך הקבצי זיפ\ראר?

shooshale

New member
../images/Emo26.gif

sorry about the english - now i see that only objects and houses are in the game skins, makeup and stuf - not there!! what should i do???

Sweet SiMsIt

New member
אה כנסי....

זה בסדר רובנו יודעים טוב אנגלית. את "כיווצת" את החפצים,האיפור והבגדים לשם
אגב למה את כותבת באנגלית

shooshale

New member
--->

הייתה לי בעיה במחשב עם העברית - עכשיו התסתדר! בכל מקרה... שמתי את כל הקבצים באותו מקום גם חפצים וגם סקינים והוא מראה לי רק חפצים במשחק

shooshale

New member
../images/Emo4.gif

i have downloaded skins and objects to a new folor that icreated; but i can see only the objects when im playing the skins arent there! and again - sorry about the english

Rey Mysterio13

New member
לסקינים היה איפור כלשהו?

סקינים בדרך כלל נמצאים (אם התקנת אותם נכון) בתוך היצירת סקינים, ליד הקוביה שעושה שהמחשב ייצור לך סים מוכן יש שלושה אנשים קטנים אחד ליד השני, שם הסקינים הלאים שהורדת.

shooshale

New member
אבל -

כל הסקינים והשיער נמצאים בדרך כלל בתוך הכוכסית הזאת...

shooshale

New member
אוף אני באמת כבר מיואשת../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:(

לא כיף לי לשחק בלי בגדים ושיער ואיפור!!!! והבתים והחפצים כן נמצאים במשחק!!! רק כל הדברים של הבודי לא... =((( מישהוא חייב לעזור לי =((

למעלה