need help

manic_subsidal

New member
need help

לאחרונה סיידו את הבית והחדר שלי עבר שינוי מרענן בנוסף אני רוצה לקנות לחדר פוסטר גדול ... ממש גדול כמטר על שתי מטר או משהו בסגנון הזה שייתפוס את הקיר מה שאני מחפש לפוסטר זה דברים כמו עבודות של רוי ליכטנשטיין ודברים אחרים בסגנון אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא גלריה טובה של רוי ליכטנשטיין( לא חיפוש תמונות בגוגל כי שם יש מעט מאוד דברים שחוזרים על עצמם) ואם למישהו יש מושג איפה אינ יכול לעשות את ההדפסה אני אודה לכם מאוד

manic_subsidal

New member
בגלל שהיה לזה הרבה ביקוש...

ניסיתי להכין גרסה להדפסה על חולצה של החזיר המעופף שלי שלמרות שאחרי שקראתי לאחרונה את חוות החיות והחלטתי לא לגעת יותר בחזירים בתקופה האחרונה נעניתי לבקשה... מה אתם אומרים? הצעות ? שיפורים? בכל מקרה הופסתי למטרה גם ווריאציות של צבעים כי עם רקע לבן זה לא עובד בטוח

manic_subsidal

New member
צבעים

אני לא חושב שצריך כיתוב בכל מקרה חשבתי בינתיים על רעיונות לשיפור כמו להוסיף איזה כתובת יפנית בפונט שמן כזה לצד החזיר או להוסיף סימן קריאה מנגה- אי כזה בצמוד לראש החזיר בצד ימין או שלושה קווים / | \ מעל ראש החזיר ... למרות שבעצם זה סימן לזה שהוא מופתע... טוב זהו בינתיים

manic_subsidal

New member
הסבירי בבקשה

דרך אגב למי שיש ספק אין לי כוונה להוריד מהאינטרנט תמונה של רוי ליכטנשטייין ולתלות בחדר אני מחפש גלריה טובה כדי למצוא שם תמוהנ שאני מספיק יאהב כדי להשקיע בה את הכסף בלקנות פוסטר כזה גדול יותר מאשר לבחור ממבחר בטח מצומצם של דברים בגודל הזה שאני מחפש

למעלה