NEED HELP NOW

NEED HELP NOW

טוב דבר ראשון אני בן 17 והיום הייתי עם ידידה רוסיה וניסיתי לחרמן אותה אבל היא לא נתנה בסוף שהיא נתנה לי אור ירוק לזיון אמרתי שאני הולך על זה אבל כאן התחילה הבעיות: 1. היא חושבת שאני לא בתול ואני בתול - ולא ממש ידעתי מה לעשות. 2. היא לא משכה אותי כל כך והז**ן לי לא עמד - אולי בגלל הלחץ של הפעם הראשונה ואולי בגלל שהיא לא ממש משכה אותי - שלא תבינו לא נכון הרבה אנשים היו רוצים לזיין אותה אבל בשבילי זה היה יותר נקמה בחברה שלה... למזלי שהיא שאלה אותי אם אני כבר עם הקונדום אז אמרתי לה שאני לא ושאני קצת בלחץ ואחרי כמה דקות אני החלטתי ללכת לשירותים לעשות ביד קצת בשביל להעמיד אותו כי התביישתי שהוא לא עמד אבל לצערי (או למזלי) ההורים שלי חזרו ואני והיא היינו שנינו ערומים (רק עם תחתונים), התלבשנו והצלחתי להוציא אותה מהבית בלי שישימו לב... אני ממש בדיכאון ולא יודע איך להסתכל לה בעיניים אחרי היום והכי נורא הוא שהיא שכנה שלי!!!!!!!!!!!!!!!.........

adam33

New member
לחץ לחץ לחץ

הית צריך לקחת אותה לסרט..לעשות כאילו שאתה לא חושב על המיטה הטעות שלך שהכנסת את עצמך ללחץ מיותר ואז הבעיות התחילו אצלך תזרום איתה...תצחקו..תבלו...תגעו אחד בשני...ברגע שזה יגיע ממנה וממך אז גם הגוף שלך יגיב בהתאם קוראים לזה רומנטיות..במצב שלך אתה חייב קצת רומנטיות כי זה מה שמוציא אותך מהלחץ.. תחשוב על כך ...אתה עד למיטה חשבת עם הזין...וברגע שהגעת לרגע המתאים הראש התחיל לחשוב ואז איבדת עניין... אוליי תחשוב ההפך?

למעלה