need an advıce for atractıon )אטרקצ

l i r a n n

New member
need an advıce for atractıon )אטרקצ

HEY me and my friends are now in turkey. Topkapy hotel, near anatalya. we are 21 yo today we did Rafting tour but it was trought the company and it was a little expansive we want to travel a little in the area (and see some lakes, forestes, river and other nature views) but the trips trought the company are a little expansive do you think renting a motobike or Traktoron are good idea ? do you know where we can find here something like that ? or maybe its better and safer to pay more and go with the company ?

l i r a n n

New member
b.t.w

עצות נוספות לאטרקציות \ אזורים לטיל יתקבלו בשמחה. פוט אנחנו כן רוצים לצאת ולטייל ולראות את האזור אבל דרך הסוכנות זה קצת יקר.. וראיתי שרשור בפורום על WOW kirish resort hotel, אז אנחנו נסענו דרך השטיח המעופף והינו אמורים להגיע אליו אבל כשנחתנו הודיעו לנו שהרבה אורחם התלונו ויש בעיות עם המלון אז העבירו אותנו ל Topkapy שזה יפה כי המלון הזה נחשב יותר יקר ויותר טוב

שיריק2

New member
היה לך מזל גדול שהחליפו לך מלון

חזרתי שם וזה המלון הכי חרא שיש שם לדעתי קחו נהג מונית (יש כאן המלצה שלי לגבי זה בשירשורים קודמים) שילווה אתכם לכל היום וייקח אתכם למס' שמורות ואתרים יפים- הכניסות הם גרושים אז זה לא נורא, יותר משתלם מאשר לקחת מאורגנים לכל דבר בנפרד

טליה ג

New member
יש לי הצעה יותר טובה

למה שלא תבררו בסוכנויות נסיעות שונות באנטליה לגבי טיולי ג'יפים, טרקטורונים וכד' שחברות מקומיות מציעות? יש המון סוכנויות נסיעות באנטליה, בעיקר במרכז העיר אבל אולי אפילו באיזור המלון שלכם, שמציעות טיולי יום מכל הסוגים, ורובם יותר זולים מהטיולים שמציעה סוכנות הנסיעות הישראלית. ברור שאתם יכולים לשכור אופנועים ואולי טרקטורונים באחת מסוכנויות השכרת הרכב, אבל תקחו בחשבון שלטייל באופן עצמאי בשטח ללא ניסיון והכרת האיזור עלול להיות מסוכן. עדיף לנסוע במסגרת טיול עם אנשים שמתמצאים בשטח ויובילו אתכם ליעדים האטרקטיביים.

l i r a n n

New member
סבבה תודה ../images/Emo45.gif

זאת אפשרות לא רעה בכלל מחר נראה לי נלך לבדוק 10x

למעלה