|Neal Morse - Live in Berlin(14/07)

dannysan

New member
|Neal Morse - Live in Berlin(14/07)

שלום רב, יצא לי להיות בברלין השבוע ובצירוף מקרים לאף אחד אחר אך Neal Morse הופיע שם. הופעה היתה מאוד מאוד טובה, למרות שסאונד היה לא הכי טוב שאפשר ,הסטליסט היה גם מציון וה שהפתיע אותי הכי הרבה זה המתופף שהצליח יפה מאוד לשחזר את התיפוף המדהים של Mike Portnoy. לפי כמות האנשים באולם ( כ-200 איש) נראה שגרמנים לא הכי אוהבים את Neal Morse וחבל, כי בן אדם פשוט גאון. כמובן, שאחרי ההופעה לא היתה שום בעיה להיפגש עם הכבודו ולהחתים אותו על ערימות הדיסקים :) כאשר שמע שאני ושותף לעבודה שלי (שגם מאוד אוהב את המוסיקה של מורס) הגענו מישראל, בן אדם פשוט השתגע. התחיל לחבק ולנשק אותנו תוך כדי צעקות: "You are from ISrael, I don't believe. the piple of Holly Land are coming to my shows.... e.t.c ) בנוסף נתן לנו במתנה את הפוסטרים של הסיבוב הופעות הנוכחי עם חתימתו וחתימות של כל חברי להקתו ושני חולצות. לכולם הוא סיפר שמיד אחרי הסיבוב הוא הולך להיפגש עם Mike Portnoy ו- Randy George ובחודש נובמבר צפוי לצאת אלבומו החדש. הקיצור, חויתי חוויה מצוינת ומחכה לאלבום החדש של הגורו. :) Set List: Entire "question mark" album. The Creation The man's Gone. The Cradle To the Grave( Featuring neal morse son on vocals) Help me. King Jesus Father of forgiveness Reunion _____________________ Bridge Across Forever We all need some light Open Wide a Watergate Solitary soul Love beyond Words Wind in my Back.

RamiSun

New member
מדהים,

נשמע כייף, רק בשביל Entire "question mark" album זה כבר שווה. ו....: I don't believe. the piple of Holly Land are coming to my shows פשוט ציטוט גדול. כמעט כמו "מה נשתנה הלילה הזה..." והמבין יבין....

Rudess

New member
רמי

שום דבר לא משתווה ל"מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות"

pinnacle

New member
../images/Emo49.gifאני מקנא בך

ספר לנו עוד' על התרשמותך מההופעה, מאילו אלבומים לקוחים השירים והאם ניל יבוא להופיע בישראל

dannysan

New member
אלבומים

השירים נלקחו מאלבומים הבאים: The Creation (Neal Morse - one) The man's Gone. ( Neal Morse - one) The Cradle To the Grave( Featuring neal morse son on vocals) ( Neal Morse - One) Help me.(one) King Jesus (Neal Morse - One Limited edition bonus) Father of forgiveness(Neal Morse - One) Reunion(Neal Morse - one) _____________________ Bridge Across Forever ( Transatlantic- Bridges across forever) We all need some light (Transatlantic - SMTPe) Open Wide a Watergate (Spock's Beard - Snow) Solitary soul(Spock's Beard - Snow) Love beyond Words(Spock's Beard - Snow) Wind in my Back (Spock's Beard - Snow) לא חושב שבזמן הקרוב וגם רחוק ניל יבוא להופיע בארץ גם בגלל אותן סיבות שאף אחד לא מגיע ו גם מהסיבה שהוא מופע בעלת אופי נוצרי מסיונרי מובהק. הוא מתפלל על הבמה, מספר סיפורים מהכנסיה שלו בנשוויל, ובקטע ה דרמטי ביותר ב-"Question mark" מתפרץ בבכי על הבמה ובכלל הוא נרא כנוצרי מאוד הדוק ואפילו פאנאטי.

מורנא007

New member
אין בעיה

אפשר לבקש ממנו בעדינות שיתמקד בתפילה אל אבינו מלכינו
ולהמעיט בהזכרת הצלוב מנצרת
. הקיצר, אני לא חושב שיש בעיה פרט לעיניי ביטחון.

מורנא007

New member
...

אדם ששם את תמונת המשכן במדבר ככותרת באתרו לא ירצה להופיע בארץ הקודש?

cut2

New member
תראה את השמות של השירים שלו

King Jesus, Father of forgiveness? הרי ברור שהבנאדם נוצרי אדוק... אם כי הייתי מתנדב לומר לו זאת בעצמי

cut2

New member
אבל בטרנסאטלנטיק הוא מעולה

ואני חושב שהוא אחלה זמר.

The Cabana Boy

New member
נכון שזה יותר נורמלי מדברים אחרים

שהוא עשה, אבל אני בכל זאת לא אוהב את טרנסאטלנטיק.

Rudess

New member
הוא מעולה גם שם וגם בספוקס בירד

וגם באלבומי הסולו שלו. סקירות על שני האחרונים אפשר למצוא כאן: http://tal.ytsejammersisrael.com/albums/neal-morse-one.php http://tal.ytsejammersisrael.com/albums/neal-morse-question-mark.php

RamiSun

New member
הוא מאוד מוכשר

עושה פרוג סימפוני עם גוון נוצרי אולי "פרוגרסיב כריסטיין רוק" זה הגדרה שיכולה הכי להתאים. לדעתי הוא מעולה ומוכשר ו.....קיטשי אבל למרות הקיטש, הוא מוזיקאי מעולה. מבחינת המלצות האלבום האחרון שלו מומלץ question mark כל האלבומים של ספוקס כשהוא עוד היה שם מעולים, במיוחד: The Light V A Kindness of a strangers וכמובן 2 האלבומים של להקת טראנסאטלנטיק בקיצור, כלי כלי.

למעלה