ncis.s04e12 suspicion

שיריק2

New member
ncis.s04e12 suspicion ../images/Emo58.gif

פרק חזק! עוד גי'נג'ית אחת יוסיפו לסדרה ואני אקיא! נשבעת לכם לדונלד בליסריו יש איזה אישיו עם ג'ינג'יות! ג'ינג'יפוב!! זיוה בונבונית אמיתית ממש תפסה את התפקיד חזק במקום קייט! גיבס ממשיך להתעלם מההפצרות שלה לגבי החשדות והדאגות שלה כלפי טוני- באופן תמוה ביותר- אולי הוא יודע???? עוקבים אחרי טוני!!!!! ושנייה לפני זה היא קיבלה ביפר! אולי סימן שעליה להתחפף?? כי רצו לחסל אותו? או אולי לחטוף אותה אם היא לא משת"פית? איזה חמוד טוני- אלתר ארוחת ערב איטלקית בחנייה- למות עליו! מקווה שדונד לא מתכוון להרוג אותו בסוף העונה...

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אכן פרק מעולה

לדעתי החברה של טוני לא קשורה למשימה שלו, לא במודע בכל אופן - היא אולי פתיון למישהו אחר, קרוב משפחה אולי אבל לא נראה לי שהיא יודעת מי הוא טוני באמת והיא חושבת שהוא רק עוד סתם אדם רגיל שמאוהב בה. לדעתי מה שיהיה זה שטוני יתפוס בסוף את מי שהם מחפשים (אולי ה"לאגרון ווי" הזה שהם הזכירו בעבר, אולי מישהו שקשור אליו) ואז הזהות האמיתית של טוני תתגלה בפני החברה שלו והיא תעזוב אותו. 99 אחוז שזה הסיפור לדעתי.

gromp

New member
למה תמיד להיות אנטי....../images/Emo58.gif

זו הייתה זיווה צילמה אותו בחלק האחרון וזהו... אולי יהיה לנו משהו כמו קיט וspring brake? נו אתם לא צתחילים לאהוב את זיוה? אולי היא תעוף בסוף העונה בחזרה למוסד? סך הכול פרק נחמד.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

ממה שקראתי בספוליירים באחד הפרקים הבאים הצוות יעלה על הארגון הזה- לה גרנוויל (או משהו כזה) ולחברה שלו יש דיי מראה אדריאטי או רוסי כזה לא? לא נראה לי שטוני הוא מסוג הגברים שיפול בפח כל כך בקלות הוא יצא עם כ"כ הרבה שהוא יודע ומבין בזה....או שהוא כ"כ צמא לזוגיות ואהבת אמת שהפעם תפיל אותו- בכל אופן לא אהבתי שהוא לא לקח חלק במשימה - את זיוה אני אוהבת מאד והלוואי שיהיה משהו אמיתי דווקא ביניהם . גם גיבס נותן לה יותר חופש פעולה לדעתי

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אין סיכוי שזו זיוה שצילמה

היא אולי הייתה עוקבת אחריו אבל אין לה סיבה לצלם.

למעלה