Ncis 3-23

שיריק2

New member
Ncis 3-23 ../images/Emo58.gif

מי שצפה בטח קלט את היציאה של טוני(מייקל ווטארלי) על ג'סיקה אלבה- גרם לי לגחך (הוא היה ארוס שלה במציאות) פרק מרגש, חשוף פרטים מעברו של גיבס. זהו פרק ראשון מתוך שניים שיהוו את סיום העונה.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif ללא ספק

הפרק הכי טוב עד עכשיו של הסידרה. איך אני שונאת קליפהאנגרים...ג'יז.

Dark Storm

New member
באמת? ../images/Emo58.gif

לא יודע, הפרק היה טוב אבל לדעתי זה על אבי היה הרבה יותר טוב ברמות. זה פרק דיי איטי כזה, מזכיר את הפרקים של פתיחת העונה אבל עדיין, פרק טוב

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא את הפרק על

אבי לא הכי אהבתי. לא יודעת לא עשה לי את זה. אבל אולי זה לווה בעובדה שזה היה מול אחד הפרקים היותר טובים של האוס אז זה השפיע עליו...הפרק השבוע היה מול פרק לא מי יודע מה. בכל מקרה אהבתי את זה הרבה יותר...

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif גם לדעתי לא משהו

הפריע לי לראות את גיבס כזה לא יודעת לא משכנע-ופתאום נראה חנון כזה אפילו שהוא פצוע... אני לא סובלת את צורת הדיבור של ג'ן- כאילו היא מנסה לדבר ולטא כל מילה - מעצבנת רצח ולדעתי היא לבשה שוב את אותה שמלה שלבשה כבר באחד הפרקים הראשונים של העונה. טוב ראיתי את הטריילר- לגיבס יש באמת בעיית זכרון - הוא חיי את הקופה של אבדן אשתו וביתו ....מעניין איך זה יתפתח עם מוסווי הטרוריסט..

Hieros Gamos

New member
אני אגיד לכם מה ההבדל בין שניכם לבי

*לביני- אתם אוהבים יותר את החלק הפרוסידורלי... אני מעדיפה מבחינתי הרבה מהחלק שמבוסס על הדמויות...שזאת הסיבה העיקרית שאני נהנית מסדרות כמו האנטומיה של גריי (חוצמזה שחותכים שם אנשים ויש מקדרימי וכריס אודונול
) ובנות גילמור
*מרביצה לעצמה בראש על זה שקראה/שמעה/ראתה יותר מדי ראיונות עם הקאסט של האוס*

שיריק2

New member
את- את חמודה את

אולי הפרש הגילאים עושה גם הבדל חחחחחחחחח סתאאאאאאאאם

Dark Storm

New member
אין לי בעיה עם פרקים על דמויות

אבל לא צריך להקדיש פרקים שלמים לזה, לדעתי היה צריך קצת יותר אקשן בפרק ופחות פקה פקה חח

Hieros Gamos

New member
בדיוק- אתה אוהב יותר את הקטע

הפרוסידורלי מאשר את זה שמבוסס על דמויות. זה מובן בהחלט....אני אוהבת פרקים שהם רק על דמויות מדי פעם...(three stories? מי אמר three stories?!
)

למעלה