NCIS עונה 4 פרק 8

Dark Storm

New member
NCIS עונה 4 פרק 8 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק! יצא לנו לראות קצת יותר מהסוכנת החדשה, לי - מסתבר שהיא כן שווה משהו בשטח
עדיין משונה קצת הקטע עם החברה של טוני, בטוח זה קשור לחקירה שלו אבל השאלה היא איך ואם יגרמו לנו לחכות עד סוף העונה כדי לגלות... אנחנו רק בפרק 8 מתוך 24

gromp

New member
SEMPER FIDELIS../images/Emo58.gif

די די זה היה ברור כל כך שהוא לא רצח\אנס! זה היה ברור! עדיין יש רומנטיקה באוויר...
הפרק הזה מוכיח שהטרוריסט מהפרק הקודם יחזור לסוף עונה מפתיע ומענין. היה הומר נחמד בפרק-אהבתי במיוחד איך שטוני אומר שבבנין יש את כולם ה:CIA FBI וכל שאר האלף-בת. שמתם לב שמגי עבד בM-Tec?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

זה לא חדש שמקגי היה ב MTAC - הוא כבר סייע להם לנהל מבצעים משם בעבר... אני לא בטוח אם הייתי רוצה שיקרה משהו בין טוני וזיוה - הם לא נראים לי מתאימים כ"כ, בכלל הדמות שלה כזו.. "לא נשית", לא היה מפריע לי אם היו מחליפים אותה בדמות אחרת בעונה הבאה.

harmless

New member
או לשם שינוי אני מסכימה איתך

לא ראיתי את הפרקים של העונה החדשה, אבל מה שכן ראיתי, זה נראה כאילו שהם מנסים "לדחוף" את העניין אבל זה בכלל לא אמין. לדעתי אין ביניהם בכלל כימיה, וכל ניסיון ליצור כימיה לא יצליח. או שיש את זה או שאין את זה. ולהם בהחלט אין את זה.

רינת4

New member
ספוילר|508 - פרק מצוין

אוף...הפרקים בסדרה הזו מסתיימים כל כך מהר!! יש לי הרגשה גם - שהחברה של טוני קשורה לחקירה שלו. הוסיפה לחשדות שלי העובדה שיש לו פלאפון נוסף שאליו היא מתקשרת ולעובדה שהוא כל כך עייף. קרעו אותי כל הקטעים עם פלמר ומה שמה. האמת היא שאני ממש מחבבת אותו ועד עכשיו הוא לא קיבל מספיק זמן מסך אז אני שמחה שמצליחים ככה להכניס אותו בין לבין בלי שנרגיש שויתרו על משהו בשביל זה. מתה על אבי - כמו תמיד. מקגי חמוד. טוני חתיך. וזיוה כבר לא כך כך מעצבנת, חחח אה ודאקי מנסה להבין לאיפה לעזאזל נעלם פאמר זה מצחיק ברמות. "הדלתות נפתחו עכשיו..?"
ענק

רינת4

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שיש סיכוי לטוני וזיוה. זה כמו עם קייט - שדווקא איתה כן הייתי שמחה אם היה קורה משהו. אבל אני לא חושבת שכדאי ללכת לכיוון הזה בכלל. זה מאוד נחמד שיש ביניהם רגעים כאלה של "כימיה" אבל זה צריך להישאר ככה. דברים כאלה תמיד הורסים סדרות. אסור לשתי דמויות ראשיות שבתכ'לס הרי זו לא סדרה עליהם, להיות יחד. זה לא "לויס וקלארק" או "ג'ק וג'יל" (נראה לי ככה קראו לסדרה הזו). זה NCIS. אולי גיבס והדירקטור...אבל זה רק בגלל שיש להם עבר יחד - ועדיין הכותבים לא הולכים לכיוון הזה. אבל טוני וזיוה? אין סיכוי. לדעתי הוא גם התאהב בבחורה הזו - שאין לנו מושג כרגע אם היא קשורה לעבודה או לא . לי יש הרגשה שלטוני מחכה תקופה קשה, אולי אפילו לב שבור בגלל הבחורה הזו. הוא בטח יצטרך לבחור בעבודה על פניה (בהנחה שהוא עוקב אחריה או משהו כזה) או שאולי הוא עוקב אחרי מישהו שקשור אליה והוא נאלץ להתקרב אליה כדי לגלות פרטים. ואז, כשהיא תגלה את זה היא לא תסלח לו. או משהו כזה...

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

גם לי נראה שהוא מתקרב אליה קצת יותר מדי בשביל "רק עבודה"... נחכה ונראה אני מניח - רק שלא יתברר שהיא גבר בסוף כמו הפעם הקודמת שהוא התקרב לבחורה בשביל העבודה...

שיריק2

New member
סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif

קודם כל - פרק מצויין! 25 דקות אחרונות הייתי על קצה הכסא! מקגיי מתחיל להיות יותר דומיננטני ובמיוחד בפרק הבא נדמה לי שזה סביב אחותו אז בכלל הוא מקבל במה יותר מהרגיל. החברה של טוני- פשוט פצצה! יפייפיה אמיתית כראוי לטוני. לא סתם בימבו! אין לה מושג בכלל מה העבודה שלו. נרא לי דווקא שטוי מנסה להיות דיי מאופק סביבה ולא ממש נמרח עליה- הוא מכבד אותה או שומר דיסטנס בגלל שהוא במסווה. נראה לי שטוני יפצע באחת המשימות היא תהיה במשמרת בביה"ח כמתמחה ואז היא תטפל בו והוא יצטרך לגלות לה מה הוא עושה... יש לי תחושה שהסירה של גיבס לא ,תחיה " עד סוף העונה. לא יודעת למה יש לי הרגשה שהיא תתפוצץ או תיהרס ... דאקי עדיין לא קולט מה הולך אצלו מתחת לאף למרות שהוא חושד..... נראה לי שהוא בכוונה נותן לפלמר להמציא תירוצים ....

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif4.10

אני ראיתי באתר אחד שטוני יקבל משימה משלו מהמנהלת בפרק העשירי לעונה, אני חושבת שאולי זאת המשימה שאתם מדברים עלייה, ולכן לא חייב להיות שזאת שהוא יוצא איתה קשורה למשימה.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שטוני יצא סוף סוף למשימה שעליה הוא עובד מתחילת העונה - הוא כבר קיבל אותה ....

למעלה