NCIS עונה 4 פרק 11- DRIVEN

Dark Storm

New member
NCIS עונה 4 פרק 11- DRIVEN ../images/Emo58.gif

אחלה פרק! ההומור לבד עשה את הפרק מצויין - יופי של פיצוי על ה - 2,3 פרקים בתחילת העונה שהיו נטולי הומור
אהבתי את ההקשר ל SWAK בסוף הפרק, כמובן שזה לא מה שזיוה חושבת בקשר לדבר אב עדיין היה רעיון נחמד לעשות את ההקשר הזה... מעניין אם יזכירו את קייט שוב
אוף עכשיו לחכות חודש עד הפרק הבא
לפחות יש ש.ח בנתיים.

gromp

New member
../images/Emo58.gifאחלה פרק!

זוכרים איך שעונות הקודמות הם כל הזמן חיפשו חקירות כדי להימנע מהקורס הזה? אפילו אכשיו הם הצליחו להימלט! כל ההומר בנוגע לקורס היה מצחיק מאוד
נמאס כבר מהקשר של טוני! רוצים קצת שינוי! משהו שיקרה ביניהם ולא סתם את הפגישות שלהם.(אולי חתונה?
) אהבתי את המשימה של טוני-היה מצחיק איך שהוא שר וניגן את מה שהוא רצה להגיד! ואפילו יותר מצחיק היה כאשר הדורקטור אמרה לו שאם הוא יהיה טוב הוא יוכל לשמור על הכסף! מבחינת העלילה- העלילה היתה טובה אבל היה די ברור מי רצח, כי כאשר הם כל כך שמים דגש על מישהו אז יודעים כבר להסתכל בכיון השני. בסך הכול הומר טוב עלילה מרכזית טובה וכל מה שקורה עם טוני פשוט קורע! חודש הפסקה

שיריק2

New member
אהבתי!!!!!! ../images/Emo58.gif

אוקיי- קודם כל עלילה טובה מעניינת וחדישה ובתור ג'יפאית - אהבתי את ההאמר!! הסדנה- כמובן משעשעת!! פאלמר- ממשיך כהרגלו ודאקי עם רמזים בכוונה או שלא אבל אני עדיין חושבת שהוא כן יודע ומשחק את הטמבל- כיפאק היי פאלמר ולי! שוב פרק נוסף עם המון מתח מיני בין טוני לזיוה- לדעתי היא נקשרת אליו יותר ויותר - היא ממש מודאגת לגביו ומצליחה להדאיג גם את גיבס- אהבתי מאד!! אהבתי איך טוני מוצא זמן להיפגש עם חברה שלו- היא עדיין לא יודעת מה הוא עושה- אני עדיין בהרגשה שהוא יפצע ויגיע לבי"ח כך היא תגלה עליו מבחינתי כל פרק שיש קטע סקסי עם טוני- שווה כל שקל. חולה עליו! מגיע לו. קלטתם שהצבע האדום של הסרט מסמל מחלקה פסיכיאטרית? והבחור יודע לשיר לנגן!!- מוכשר הדינוזו הזה! דונלנד ידוע כאחד שמכניס רמזים לגבי דמויות בעלילה- יש לי הרגשה לא טובה לגבי טוני- יכול להיות שהבחור מהמסעדה כן זיהה אותו... היו המון חיבוקים בפרק כל אחד חמוד יותר מקודמו! דווקא לי לא היה ברורו מי רצח כי עשו טוויסטים קטנים- נדמה לי שהאשם שיחק כבר באיזה פרק .... בקיצור- פרק טוב, הומור טוב, מתח מצויין.

למעלה