NCIS עונה 4 פרק 10

Dark Storm

New member
NCIS עונה 4 פרק 10 ../images/Emo58.gif

לצערי רק עכשיו יצא לי לראות את הפרק למרות שהיה לי אותו כבר מיום רביעי... זה מבאס לדעת שיש לי פרק לראות אבל אין את הזמן לראות אותו... בכל מקרה, עוד פרק מעולה - לאט לאט אנחנו מקבלים יותר מידע על המבצע של טוני. סוף סוף גיבס ודאקי השלימו - אני יודע שכמה מכם חיכו לרגע הזה
עדיין אני לא בטוח מה הקשר של החברה של טוני לכל הסיפור
הרג אותי הקטע עם פאלמר שהוא אמר למקגי שהוא לא שוכב עם גופות חח

שיריק2

New member
בדיוק סיימתי גם ../images/Emo58.gif

והתגובה שלי הייתה- ואו! איזה פרק! מדהים! היה בו פשוט הכל! סולחה אמיתית- בין דאקי לגיבס- אפילו ריגש אותי- שגיבס אמר שאמנם סליחה זה סימן לחולשה אך לא בין חברים- טוני מבצע את משימתו הסמוייה כשהוא מחופש לאיש צוות אויר- היה שם מבטא רוסי בין האנשים או שנדמה לי?? זיוה וטוני מדברים על "זה", פארקר ולי עושים את "זה" בוואן ....יש לי הרושם שדאקי נותן לו בכוונה הזדמנויות והוא לא כזה סתום טוני וחברתו עושים את "זה"- אהבתי כל שנייה בקטע!!!!! הוא ממש נפל שדוד מאהבה הוא ממש התאהב באמת!!!....(יש לי הרושם שהיא לא גומרת חיה את העונה, או שמשהו יקרה לטוני). היא עדיין לא יודעת מה הוא באמת עושה. בקיצור העלילה עצמה מותחת מאד- למרות שהייתה לי הרגשה שזו האשה- היה מעולה לגלות, הרגעים של גיבס עם פורנל מעולים כרגיל, הקטעים של אבבי והגמד מדליקים, היו המון קטעים שהעלו אצלי חיוך בפרק הזה. הקטעים עם הספר של מקגיי הרגו אותי מצחוק.

טולי 17

New member
../images/Emo58.gif אןףף סוף כל סוף...

גיבס ודאקי השלימו כל כך חיכיתי לזה זה דיי ונמאס לראות אותם בריב ולא מדברים אחד עם השני.זה היה מוזר ומעצבן וסוף כל סוף נפטרנו מזה. חולה על הקטעים עם לי ופאלמר!!!

gromp

New member
הרוב נאמר../images/Emo58.gif

פרק חמוד מאוד. אהבתי את הסוף. בכלל מענין יהיה לראות עם המשימה של טוני תתקשר למחבל שהיה עצלינו לפני כמה פרקים בסוף עונה משוגע? ואולי יחטפו את החברה של טוני? אהבתי את איך שכולם שונאים את מגי בגלל מה שהוא כתב בספר.

שיריק2

New member
התיאוריה שלי ../images/Emo58.gif

החברה של טוני לא תדע כלום על העבודה שלו , היא תגלה את זה ברגע שהוא יגיע פצוע לבי"ח בו היא עובדת כסטאג'רית.... הוא יפצע בפעילות הסמויה שלו שכמובן לא תצליח והצוות יצילו אותו. ואם זה לא מה שיקרה - בטח מישהו באתר של fanfiction.net כבר ימציא את זה

gromp

New member
סיעור מוחות

בעקבות מה שקורה בפרק-האם זיווה עשתה סקס? היתה מאוהבת? האם נדע את זה בכלל?

Dark Storm

New member
יש מצב שיעשו פרק על זיוה

ושם יענו על כל השאלות האלו אבל לא נראה לי, זה יהיה דיי משעמם לדעתי. יש לי סוגיה אחרת, נחזור קצת אחורה בזמן לימי קייט - משהו שתמיד הפריע לי בדמות שלה, היא הייתה ב Secret Service, מאבטחת אישית של הנשיא אבל משום מה במהלך הסידרה הציגו אותה כדיי אהבלית בכל הנוגע למושגי צבא, לפחות בהתחלה. למה זה מפריע לי? כי כדי להגיע ל Secret Service ועוד לצוות האבטחה של הנשיא, אין מצב שהיא לא הייתה באיזשהו ענף של הצבא קודם, או אפילו עבדה איתם מספיק כדי ללמוד מושגים. לא יודע אבל לדעתי זו הייתה פאשלה רצינית בסדרה (לא במובן שזה הורס את הסידרה אבל בכל זאת מטריד).

gromp

New member
אולי משטרה?

היא הייתה יכולה להיות באלפי מקומות עבודה שלא יהיה לה קשר לצבא. רוב האנשים בארה"ב לא יודעים שום דבר על הצבא. נ.ב. היא הייתה יכולה להיות בFBI לפני כן.

harmless

New member
הלו מזה השגיאות כתיב האלה? בפורום

הזה כותבים משתרה ולא משטרה.

Dark Storm

New member
ממש ממש לא

קודם כל יודעים שהיא לא הייתה במשטרה לפי התגובות שלה בשיחות עם טוני שדיבר על ימיו במשטרה. היא לא הייתה ב FBI כי גם את זה היו מזכירים לפחות באזכור קל בפעם הראשונה שפגשו את פורנל או עבדו עם ה FBI וחץ מזה כדי להגיע ל Secret Service חייבים להיות יוצאי שירות צבאי כלשהו.

gromp

New member
אתה בטוח?

אני לא זוכר שחייבים להיות בצבא,תבדוק בקישור בבקשה אם אתה מוצא חיוב להיות עם עבר צבאי. http://www.secretservice.gov/opportunities_agent.shtml אני מסכים לגבי משטרה וFBI אבל יש מקומות אחרים שאפשר להיות בהם.

Dark Storm

New member
בו נגיד את זה ככה

ל Secret Service עצמו אולי לא צריך עבר צבאי אבל לחוליית השמירה של הנשיא חייבים - הרי אלו הם הטופ שבטופ כמו שאומרים... ושוב גם אם נגיד והיה לה איזה רקע עבר בסוכנות אחרת מאחת הראשי תיבות שיש להם שם, היו מזכירים את זה באיזו שהיא נקודה בסידרה - אולי היה כדי אם הם היו זורקים איזו מילה על העבר שלה בתחום הזה.

../images/Emo58.gif הפרקים האחרונים

בכלל לא משהו. [הפרק עם האחות של מגי למשל
] טוני הוא בערך הדבר היחיד המעניין שקורה
הסצינה בין דאקי לגיבס- יותר מדי לא מציאותי ולא תואמת את הדמויות שלהם.

Dark Storm

New member
דווקא אני אהבתי את הפרקים

היה אקשן, היה הומור והיה פיתוח דמויות (למי שאוהב את זה - אני לא מת על זה חח). כמובן שלא היו פרקים ברמה של SWAK או BLOODBATH אבל עדיין טובים

למעלה