NCIS עונה 3 פרק 22

Dark Storm

New member
NCIS עונה 3 פרק 22 ../images/Emo58.gif

עוד פרק מעולה, אין ספק כי הסידרה רק משתפרת מפרק לפרק. מטריד אבל שהראו את טוני שולף את קלף המוות בקלפי הטארוט - סימן רע לפרק הבא?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אחלה פרק

לגבי הקלפי טארוט. אני חושבת שזה לאו דווקא אומר שהוא ימות אלא שמישהו מסביבו ימות ואנחנו יודעים שמישהו הולך למות. לא נראה לי שיוציאו את טוני בעיקר כי לא נראה לי שלשחקן יש סיבה להפסיק לשחק אבל לא יודעת.. נקווה שלא. הסידרה ממש לא תהיה אותו הדבר בלעדיו

harmless

New member
דווקא

קלף המוות לא קשור בכלל למוות. הנה הפירוש: בשעת הקריאה יבטא קלף המוות התחדשות, סיום תקופה ויציאה לדרך אחרת. בזמנים כאלה אנו עלולים לחשוש מהלא נודע, אך הקלף מרגיע אותנו ורומז שיכול להיות ששינוי יטיב עימנו. הקלף מסמל לעתים שאנו צריכים שינוי מתקופה רעה, אך פוחדים ונאבקים מלעשות אותו. למרות שפעמים רבות השינויים אינם בשליטתנו, עלינו לקדמם רכובים על הסוס הלבן - ביטוי לטוהר הנפש והחוזק הפנימי שיוביל אותנו אל הדרך החדשה.

Dark Storm

New member
בסדר, אבל לא כולם מפרשים את זה כך

בדר"כ שמדברים על קלף המוות זה בדיוק מה שזה אומר - מוות, אנשים לא הולכים לחפש את המשמעות האמיתית של זה, מוות זה מוות.

Dark Storm

New member
עוד הערה לגבי השחקני אורח בפרק

בפרק שיחק טים רוס (ג'רי קמפר בפרק) שידוע לחובבי "מסע בין כוכבים" כטובוק מ Star Trek: Voyager ואם זה לא מספיק אז גם שיחק בפרק קונור טריניר שמוכר יותר כקומנדר צ'רלס "טריפ" טאקר ב- Star Trek: Enterprise ולאחרונה גם ב-2 פרקים של סטארגייט אטלנטיס.

שיריק2

New member
מה קרה לאייקון ה"ספויילר?"

לא דובר שיש לסמנו כשמדברים על פרקים שלא שודרו ???

Dark Storm

New member
מידע על שחקני אורח לא מהווה ספויילר

לפחות לא מה שאני כתבתי בהודעה כי אין שום מידע על מה יקרה בפרק.

ToryMaster

New member
אני לא מבינה

מישהוט אומר לך שזה מהווה עבורו ספוילר, איך אפשר בכלל להתווכח עם זה?

Dark Storm

New member
קודם כל היא לא "אמרה" היא "שאלה"

אם אני לא טועה היא כבר ראתה את הפרק. אבל ליתר בטחון אני אסביר את המושג ספוילר מחדש: ספוילר בה מהמילה האנגלית Spoil שמשמעותה לקלקל, נכון שהמושג ספוילר הוא יחסי לכל אדם (יש אנשים שמעולם לא ראו סידרה מסויימת ולכן אפילו מידע על הפרק הראשון של הסידרה זה ספוילר עבורם) אבל בתקנון הפורום הוחלט כי ספוילר בפורום הזה נכון לגבי פרקים של הסדרות שלא שודרו בארץ עדיין (אישית, אני אסמן ספוילר גם אם מדברים על פרקים של עונה 2 לטובת אלו שרק עכשיו התחילו לראות את הסידרה). מה שאני כתבתי בהודעה המדוברת זה מידע כללי אודות שקחני אורח מבלי למסור פרטים על תפקידם בפרק או מידע עלילתי, בנוסף אותם שחקנים הופיעו בסידרה בפעם הראשונה כך שלא ניתן להסיק מכך שאני מזכיר את שמם איזשהן הנחות לגבי העלילה (זה לא כאילו אמרתי שקת'רין בל באה לתפקיד אורח). נגיד ואומר ששחקן כך וכך הולך להופיע בעונה 4 בפרק מסויים - זה לא יהווה ספוילר לאף אחד כי זה לא הרס או גילה שום דבר הקשור לצפיה בסידרה. לסיכום, ספוילר מתייחס רק למידע הקשור לעלילה בדרך ישירה או עקיפה.

Dark Storm

New member
אממ אוקי חח ../images/Emo9.gif

תצרכי לפרט לי על זה באחד הימים חח

Hieros Gamos

New member
^^'

אולי מחר. אני הולכת לישון. אני אשלח לך מסר או משהו. *ווהו מחר האוס!! ואממ NCIS
*

למעלה