ncis נגמר בהולמרק?

shirkarmon

New member
ncis נגמר בהולמרק?

שלום לפי לוח השידורים ליום שני ה- 1 בינואר, אני לא רואה את ncis, הייתכן והם מפסיקים לשדר את ncis כשכבר התחילו את העונה השלישית? שאלה נוספת האם זיווה עוד תחזור בהמשך הסדרה או שזה הפרק האחרון שראו אותה? חשובה לי מאוד השאלה הראשונה תודה מראש ויום טוב שיר

א אוהל

New member
לא יודעת לגבי זיוה אבל

רק אותי הדמות שלה עצבנה? לדעתי היא היתה וולגרית ובלתי-נעימה. חוצמזה, לא יכלו להביא מישהי עם מבטא ישראלי בעברית? מה עם כל הסנדי בר ומילי אביטל וחברותיהן שמחפשות עבודה בהוליווד? גם הדימוי של המוסד והנפוטיזם השורה בו לא היה מלבב במיוחד...(אני אפילו לא יודעת אם זה נכון או לא). מקווה שירדו מהעניין הישראלי בקרוב.

שיריק2

New member
יהיו הרבה משפטים שהיא אומרת בעברית

אמנם עלגת אבל קורע לאללה ולגבי המוסד וישראל זה באמת מה שחושבים עלינו, ולדעתי זה מגניב שאנחנו מוזכרים בסדרה הרבה פעמים- הם פשוט לא יכולי בלעדינו ובלי הקשר הישראלי לא הייתה עונה שנייה ושלישית לדעתי, וגם ברביעית יש פרק שקשור חזק אלינו.

ענתר

New member
לא יכולתי שלא לצחוק

אתמול, מהעברית של זיוה, ומהשטויות שהם חושבים על הישראלים ולמה לא נותנים תרגום לעברית שלה? באמת היה עדיף שהיו לוקחים שחקנים ישראלים הייתי מעדיפה שיזכירו אותנו קצת בהבטים אחרים.

Dark Storm

New member
לדעתי מייצגים את ישראל כמו שצריך

במהלך הסדרה, מהרגע שזיוה מצטרפת, ישראל מוזכרת לרוב לטובה, וגם כאשר מדברים על משהו שגרם לישראל להראות באור שלילי - זה משהו שקרה גם במציאות ככה שזה לא אשמתם. בסה"כ הסדרה ויוצריה מאוד פרו-ישראל.

ענתר

New member
מדברת רק על סמך זיכרון../images/Emo58.gif

לא מכירה את הסידרה בעל פה אבל זוכרת את הפעם שזיווה נהגה בפראות, כי היא בורחת מהמטענים, נו באמת?

א אוהל

New member
בדקתי ב-imdb

לצערי
עוד נראה אותה.... געגועים לקייטלין

לפי מה שראיתי

משדרים שני פרקים ביום רביעי... כנראה נעכשיו נזכה לשני פרקים בשבוע... אם אתם זוכרים גם בפעם הקודמת הם שינו את הלוח שידורים כדי שהסדרה לא תסתיים כל כך מהר.. מה שמטריד אותי דווקא זה הפרסומים על הורדת בי בי סי פריים אני ממש מקווה שהולמרק לא הבא בתור

למעלה