NCAA TOURNAMENT BRACKET

SHNIK

New member
NCAA TOURNAMENT BRACKET

זהו חברים, הסלקשן סאנדיי מאחורינו ולהלן תוצאותיו (ניר, כדאי לטגלן (-:), מיד אנסה לפתוח בניתוח קצר... שניק.

SHNIK

New member
טוב

תזכרו בהערה שלי על הקריסה קודם לכן... אכן קרסתי..., מבטיח לסקר את הבראקט הערב, עכשיו אני חוזר חזרה לישון, לילה טוב... שניק.

SHNIK

New member
נחתכו בחוסר צדק

וירג'יניה טק הוקיס, ההוקיס נתנו עונה סדירה לא רעה, היו רחוקים סל נצחון מהדחה את צפון קרוליינה בחצי גמר טורניר הACC, סת' גרינברג המאמן שלהם שיום לפני הסלקשן סאנדיי הוא אמר בראיון שמי שלא חושב שהקבוצה שלו היא אחת מ65 הטובות בארה"ב הוא משוגע, לאחר הוודע לו שהמכללה שלו בחוץ הוא התמתן והפנה את טענותיו לכך ש65 קבוצות זה קצת מדי עבור טורניר המכללות, עם זאת הוא ציין שהוא מודע לעבודה הקשה עד בלתי אפשרית שיש לאותם עיתנואים/עסקנים שקובעים בסלקשן סאנדיי ולא מאשים אותם... מיסיסיפי רבלס, אז נכון, בטוורניר הSEC הם לא הפליאו (הודחו מול ג'ורג'יה ברבע) אבל בעונה הסדירה הם היו לא רעים בכלל (חצי ראשון עצום, חצי שני טיפה מגמגם), הצירוף של כריס וורן ודוויין קרטיס היה שילוב חביב מאוד, זה יהיה נכון מצדם לחוש תחושה של חוסר צדק. פלורידה גייטורס, האלופה היוצאת היתה צריכה לקבל הזדמנות להגן על התואר לטעמי, הם נתנו עונה לא רעה בכלל, ניצוצות כדורסל חביבים מאוד ראינו מצדם של קלת'ס וספייטס ואני לא חושב שההדחה המוקדמת בטורניר החטיבתי מול אלבמה היא סיבה מספקת להשאיר אותם בחוץ. אריזונה סטייט סאן דבילס החבורה של ג'יימס הארדן המוכשר מספיק טובה על מנת להגיע לטורניר, חצי עונה שני בינוני והדחה מוקדמת בטורניר החטיבתי (מול USC במשחק קשה מאוד, יש לציין...) הכריעו את הכף לרעתם, אני ספקן משהו... שניק.

SHNIK

New member
שכחתי

את נברסקה קורנהאסקרס, קבוצה חביבה מאוד מהביג 12 שנתנו עונה סדירה לא רעה וטורניר חטיבתי לא רע שנעצר מול קנזס אך נותרו בחוץ. שניק.

SHNIK

New member
נהנו מן ההפקר

מיאמי (פלורידה) הוריקנס , במהלך העונה הסדירה הם הראו חוסר יציבות והפסידו גם לקבוצות חלשות מאוד, בטורניר הם חטפו בראש מההוקיס שנותרו בחוץ בסופו של דבר... וילנובה וויילדקטס, סיימו את העונה הסדירה לא רע אבל במהלכה היו שם גם רגעים של חוסר יציבות, אני חושב שיש קבוצות יותר ראויות. אורגון דאקס, לא מצליח להבין למה..., הם לא היו יציבים ומלהיבים במהלך העונה, הודחו מהר מאוד בטורניר החטיבתי ונכנסו לטורניר על חשבון לא מעט יריבות עדיפות כשאחת מהן מהחטיבה שלהם (הסאן דבילס...) קנטאקי וויילדקטס, נתנו עונה לא יציבה אך נהנו מכך שדווקא במשחקים פנים חטיבתיים הם הצליחו, אני לא מסכים על העדפתם על לא מעט מהקבוצות שציינתי בהודעה הקודמת, ההפסד לג'ורג'יה בודאי לא עזר בהרבה..., אני חושב שהם לא ברמה של הטורניר ויעלמו ממנו מהר מאוד... שניק.

למעלה