NCAA MARCH MADNESS, ROUND 2 : 23.3

SHNIK

New member
NCAA MARCH MADNESS, ROUND 2 : 23.3

לאחר הערב, מצפה לחבר'ה מנוחה עד ערב חמישי אז יתחיל שלב הסוויט סיקסטין, הערב צפויות לנו ההתמודדויות הבאות : 18:10, אומהה (מערב תיכון) וילנובה וויילדקטס (12) – סיינה סיינטס (13) משחק קשה בין שתיים מהמפתיעות של הסיבוב הקודם, שתי הקבוצות דומות בכך שהן מתבססות על משחק חוץ, גארדים זריזים ואתלטיים, המפגש המעניין יהיה בין סקוטי ריינולדס של הוויילדקטס וקני האנסברוק של הסיינטס, שניהם בכושר מעולה, המנצחת תפגוש בסוויט סיקסטין את קנזס. 20:15, ליטל רוק (דרום) טקסס לונגהורנס (2) – מיאמי (פלורידה) הוריקנס (7)הלונגהורנס פייבוריטים ברורים, כשדיג'יי אגוסטין ואייג'יי אברמס יהיו צריכים לעצור את ג'ק מקלינטון, הסקורר של ההוריקנס, המנצחת תפגוש בסוויט סיקסטין את סטנפורד. 20:30, בירמינגאם (מזרח) טנסי וולנטירס (2) – באטלר בולדוגס (7) כריס לופטון וחחואן סמית' במצ'אפ ישיר אל מול אייג'יי גרייבס ומייק גרין, ההתקפה המנווטת היטב של הוולס אל מול משחק החפירות של הבולדוגס, לוולס לא יהיה פשוט אבל נראה שלבולדוגס אין תשובה משמעותית לטיילר סמית' ויום טוב שלו עשוי לעשות את ההבדל. 20:40, טמפה (מערב) ווסטרן קנטקי הילטופרס (12) – סן דייגו טוררוס (13) במפגש בין עוד שתיים מהמפתיעות של אתמול המצ'אפ המשמעותי הוא בין שני עושי המשחק של שתי הקבוצות שנמצאים בכושר קליעה נפלא : ברנדון ג'ונסון עבור הטוררוס וטיירון ברזלטון עבור ההילטופרס, מדובר בקרב פתוח ונטול פייבוריטית ובהתחשב בשתי הדרמות במשחקים של הקבוצות בסיבוב הקודם, הצפיות מהמשחק הזה צריכות להיות גבוהות, המנצחת תפגוש בסוויט סיקסטין את קנזס. 20:50, ראלי (מערב תיכון) ג'ורג'טאון הויאס (2) – דייוידסון וויילדקטס (10) ההויאס ניגשים למשחק הזה כשהמפתח לנצחון מבחינתם הוא ברור : לעצור את סטפן קארי, ג'ונתן וואלאס או ג'סי סאפ יקבלו את המשימה שלרוב תתבצע בעזרת דאבלים או טריפלים, אנדרו לאבדייל הניגרי שהיה נפלא מול גונזגה שלשום ינסה להעלים את יתרון 15 הסנטימטרים שיש לרוי היברט עליו ולעצור אותו, ההויאס נראים פייבוריטים ברורים, עם זאת לוויילדקטס יש רצף של 23 נצחונות (רובם אמנם על יריבות חלשות מהחטיבה שלהם, אבל עדיין), את סטפן קארי והרבה הרבה אמוציות על הפרקט, אז מעניין ללא ספק יהיה, המנצחת תתמודד מול ויסקונסין בסוויט סיקסטין. 22:45, ליטל רוק (דרום) ממפיס טייגרס (1) – מיסיסיפי סטייט בולדוגס (8) לא מדובר במצ'אפ פשוט עבור הטייגרס כאשר הצוות הראשון יהיה של ג'ואי דורסי, הרול פלייר ההגנתי הנפלא על צ'רלס רוודס שנמצא בכושר מופלא, כמו כן צפוי קרב צליפות בין כריס דאגלס רוברטס וג'מונט גורדון, לטייגרס יתרון יחסי אבל אני לא מאמין שהם יטיילו פה, המנצחת תתמודד בסוויט סיקסטין עם מישיגן סטייט. 23:00, בירמינגהאם (מזרח) לואיוויל קרדינל (3) – אוקלהומה סונרס (6) אני מתנצל אבל אני ממש לא מתלהב מהקבוצה שיש לסונרס : הם לא מאוזנים וחזקים בעיקר מתחת לסל, לעומת זאת ללואיוויל חלוקת כוחות מרשימה בהרבה, על מנת לתת פייט ללואיוייל הסונרס יצטרכו שדייויד גודהולד הגארד שלהם ימשיך את היכולת הטובה מהסיבוב הקודם, אחרת אני לא רואה פה תחרות. 23:20, ראלי (מזרח) צפון קרוליינה טאר הילס (1) – ארקנסו רייזורבקס (9) לרייזורבקס קבוצה חביבה ולא רעה בכלל, סוני ווימס, דאריאן טאונס ופטריק בוורלי עשו עבודה נפלאה מול ההוז'יירס בסיבוב הקודם, עם זאת נראה שבכל עמדה ובכל אספקט הטאר הילס עדיפים, אני מתקשה לראות כאן מצ'אפ..., המנצחת תתמודד בסוויט סיקסטין עם וושינגטון סטייט. שניק.

יש לנו נציגות מכובדת בטבלה

שליח מספר 4 מוביל בבטחה אצלנו. שלחנו אותו להתמודד בדירוג הכללי, שם הוא נמצא עם 99.6% (חצי-אחוזון-עליון) במקום ה 13 אלף בערך מתוך הממ.. תעשו חשבון! מתוך למעלה מ 2 מיליון וחצי !!! גאווה למגזר! המשחקים מתחילים בטלוויזיה אחרי שש בערב ב espn לכל המעוניין בהמשך השידורים עוברים למסך הקטנטן של cbs ברשת

קונטיקט תפיל אותי חזק יותר מאוחר

אפילו את הליגה שלנו אני בספק אם אקח

וילנובה בסוויט סיקסטין

ניצחו די בקלות את סיינה במשחק בו הובילו בדו ספרתי לכל אורך המחצית השנייה ניצלו את הניסיון היחסי שלהם בקרב המפתיעות עד תום סקוטי ריינולדס עם 25 8 4 קורי סטוקס עם 20 נקודות מהספסל וילאנובה קלעו ב54% - ככה קשה להפסיד קנזס המפחידה כנראה תסיים את סיפור הסינדרלה הזה בסיבוב הבא טקסס התחילו חזק בדרך לטיול קליל נגד מיאמי

ריינולדס תותח

הוביל את הקבוצה בכל 3 הקטגוריות נובה מוכיחה כמה הביג איסט עמוק השנה טקסס שולטת למרות שההפרש סביר למיאמי טנסי פותחת חזק מול באטלר המאזנים המצוינים של שתי הקבוצות כמעט זהים. בהבדל אחד כמובן, הקבוצות מולן שיחקו...

ראיתי רק קטעים מהמשחק, ועדיין

גם בהם ראיתי כמה מגוון ובלתי עציר סקוטי ריינולדס, פנטסטי! אם רק היה מוסיף 5 ס"מ לגובה שלו היה פרוספקט נ.ב.א מוביל לכל דבר...עכשיו הוא יוכל להגיע רק בתור קומבו-גארד סטייל ג'ייסון טרי... גם הפרשמן קורי סטוקס הראה ניצוצות(ריינולדס סופמור) וגם קלע 20 נק'. לו מידות לא חסר. הגורמים המרכזיים במשחק היו האחוזים הנמוכים של סיינה מהשדה, אבל גם מהעונשין כי היא הלכה המון וקלעה רק 67%.

STEVE NASH

New member
טקסס עם מחצית קלילה

מובילה 43-30. אני עברתי לג'ורג'טאוון - דיווידסון, נראה לי יותר מעניין.

טקסס שורדים את הריצה של פלורידה

ומנצחים ב3 לאחר כמה רגעים מפחידים(אייר בול של אוגוסטין מהקו) אברהמס עם 25 דמיאן גיימס עם 16 16 12 8 לאוגוסטין מצד שני מקלינטון עם 18 צמוד צמוד במשחק של טנסי נגד בטלר - דקות אחרונהות יהיה מעניין דוידסון מנצלים 4 עבירות של היברט ומורידים ל4 - צמוד גם פה קורטני לי קצת נרגע במערב קנטאקי - סן דייגו חוזרים לחיים איזה יופי של משחקים

ואיכשהו מצליחה להסתבך לקראת הסוף

אבל בסוף מנצחת 75-72. הנה הסיפור: כל המשחק טקסס מובילה ביתרון דו-סיפרתי. היה כבר 68-58. ואז מיאמי התעוררה ובעזרת הגנה לוחצת ושתי שלשות גדולות של מקלינטון מצמצמת ל68-64. אז ג'י ג'י אברמס שתיים מהקו מצד אחד והארדל מהצד השני ושוב אברמס בעוד שתיים קר כמו רח וזה 72-66. ואז מהלך קבוצתי של מיאמי מביא את היקס להיות חופשי מהשלוש והוא קובר ואנחנו ב72-69 דקה לסוף. אברמס עושה עוד 2 מהקו, מיאמי מאבדים כדור אבל מצליחים לשלוח את קינג לקו והוא מחטיא 2. אז מיאמי יוצאת להתקפה 9.8 שניות לסוף, מקלינטון מוביל את הכדור והופ מחליק פתאום, אבל היקס משתלט על הכדור האבוד וקולע שלשה אדירה בסיבוב 74-72 לטקסס 1.6 טיקים לסוף...ומיאמי שולחים את די.ג'י אוגוסטין לקו...זריקה ראשונה...איירבול!! זה בטח יוריד אותו כמה מקומות בדראפט...את השניה הוא שם בפנים, מיאמי ניסו זריקה רחוקה אחרי הסל ולא הצליחו, הסתיים 75-72. אברמס הוביל את טקסס עם 26 נק', דיימון ג'ונס הוסיך 16 נק' ו-14 ריב', קונור אצ'לי 15 נק' ואוגוסטין עם 12 4 8 ו-3 חט' אבל אחוזים לא טובים. בכלל מיאמי עם 54.5% מהקו ואם להוריד את ה6-6 של אברמס זה 6-16 מהקו לשאר הקבוצה. את מיאמי הוביל מקלינטון עם 18 ביום רע בו הוא גם הראה שהוא לא מנהיג, לא שחקן קלאץ' ולא נעליים.

כמה ליי-אפים חופשיים מתחת לסל אפשר להחטיא?

תשאלו את באטלר. יכול להיות שכל ההחטאות האלו של ליי-אפס פשוטים יעלו להם במשחק, יש שם הארכה אחרי שיוויון 63 בתום הזמן החוקי. גם בין ג'ורג'טאון לדיווידסון צמוד צמוד כשדיווידסון חוזרת בצורה מדהימה למשחק, הרבה תודות לסטפן קארי כמובן. גם ווסטרן קנטקי - סן דייגו צמוד. איזה ערב!

דווידסון, טנסי ו-ווסט קנטקי

הראשונה עם מהפך מדהים על ג'ורג'טאון שהובילה ב-11 במחצית בראשות סטפן קארי הנהדר שקלע 30 נק' מתוכן 25 במחצית השניה. שימו לב, זה ביום לא טוב שלו עם 8-22 מהשדה, אבל בקלאץ' וברגעי המהפך הוא היה והנהיג. ג'ייסון ריצ'רדס הוסיף 20 נק' לדווידסון. הדבר הכי חשוב שדווידסון עשו היה להוציא את היברט מהמשך- שיחק 16 דק' בלבד בגלל בעיית עבירות וגם יצא ב-5. טנסי מנצחת את באטלר בהארכה 76-71 בגלל טעויות של באטלר- מה שאפיין את כל המשחק מצד שתי הקבוצות- כשהטעות הכי גדולה היתה שטנסי מובילה ב-2, במקום לעשות עבירה או משהו או לשמור טוב הם פשוט נתנו לרכז שלהם לצאת קדימה לתת מסירה ארוכה לשחקן שהיה מתחת לסל שלהם פנוי לגמרי ולעשות סל ועבירה וזה גמר להם ת'משחק. כריס לופטון לא יזכור את המשחק הזה כי הוא די נעדר ממנו(9 נק', 25% מהשדה). גם חחואן סמית' לא התעלה ותרם 11 נק' ב-33% מהשדה. מי שכן באו לעבודה בטנסי הם טיילר סמית' המעולה עם 15 נק' ו-7 בריב'(וגם באיב') ו-ווין צ'יזם שגם כן תרם 15 נק'. אצל באטלר באו שניים לשחק- הרכז אי.ג'י גריבס שקלע 21 וחטף 4 ומייק גרין שהוא שחקן אול-אראונד נהדר(ממוצע עונתי של 14.5 6.5 5) תרם 15 7 6. רק חבל שהם עשו את זה בפחות מ-30% מהשדה ועם 10 איבודי כדור. ווסט קנטקי עשתה לעצמה חיים קלים וברחה לסן דייגו לקראת הסוף וניצחה 72-63. הוביל אותה קורטני לי עם 29 נק', 6 ריב' ו-3 חט' וברייזלטון הוסיף 15 נק', 5 אס' ו-3 חט'. אצל המפסידים בלט ג'ינו פומאר(אלא מה) עם 20 נק', 9 ריב' ו-3 חט'. החצי השני שלו, ברנדון ג'ונסון היה חלש עם 13 נק' ב4-15 מהשדה.

STEVE NASH

New member
איזו דרמה בין טנסי לבאטלר

הארכה אחרי שבאטלר משווים 25 שניות, ושתי הקבוצות עם טעויות בתקפות הבאות. האם תגיע עוד הפתעה? שיוויון 63-63. צמוד גם בין דיווידסון לגורג'טאוון.

דוידסון לא עוצרים

24 נצחונות רצופים - שלום לגורגטאון היברט ופטריק יואינג קארי שחקן נהדר - בלתי ניתן לעצירה לא מפחד מהמגע קלע מדהים

SHNIK

New member
אם הדרמות לא הספיקו

דרמה מתבשלת בליטל רוק : 10 דקות לסיום 50-49 לממפיס על מיסיסיפי סטייט, הטייגרס הובילו לאורך רוב המשחק עד כה ביתרון משמעותי ובדקות האחרונות הסטייט חזרו בראשותו של ג'מונט גורדון (16 נק', 8 ריב' ו5 אס') ו10 נק' של בן הנסבורו (האח של טיילר), בעוד שבטייגרס בלטו עד כה דריק רוז (11 נק' ו3 אס'), כריס דאגלאס רוברטס (11 נק') וג'ואי דורסי (בן וואלאס של המכללות, כבר אמרתי?) עם 11 נק', 13 ריב' ו6 חסימות... במשחקים נפרדים נראה שלואיוויל וצפון קרוליינה משייטות בקלילות לקראת הסיבוב הבא מול אוקלהומה וארקנסו (מובילים מעל 20 נק') שניק.

ממפיס יוצאת בשן ועין

מנצחת 77-74 את מיסיסיפי סטייט. דריק רוז הוביל עם 17 9 7 וכריס דגלאס-רוברטס הוסיף 17 נק' משלו. ג'ו דורסי סיים עם 13 נק', 12 ריב' ו-6 גגות. מהצד השני ג'מונט גורדון עם מופע משלו של 21 11 5, בן הנסברו תרם 19 נק' וצ'ארלס רודס סיים עם 14 נק' ו-10 ריב'. כאמור בשני המשחקים הפחות מעוניינים של הערב לואיויל מביסה 78-48 את אוקלהומה ונורת' קרוליינה דורסת 108-77 את ארקנסו. פעם שניה ברציפות הטאר-הילס עוברים את ה-100 נק'. גם בשלב הבא? בכל מקרה בלואיויל חלוקת נקודות מאוזנת מאוד בראשות ארל קלארק עם 14 נק' וג'רי סמית' עם 12. בצד המפסיד דיויד גודבולד עם 15 נק'. אצל הטאר-הילס כרגיל השלישיה המובילה הפגיזה. טיילר הנסברו עם עוד דאבל-דאבל לאוסף של 17 נק' ו-10 ריב', טיי לוסון עם 19 4 7 ו-ווין אלינגטון עם 20 נק'. גם דיון תומפסון השתתף בחגיגה עם 16 נק' משלו בתוספת 3 גגות. בכלל נורת' קרולינה עם 64% מהשדה. מהצד השני סוני ווימס הוביל עם 19 נק' באחוזים רעים ודריאן טאונס הוסיף 15 נק' ו-9 ריב'. באיזור מזרח כל הפייבוריטיות עלו ובשלב הבא נורת' קרולינה מול וושינגטון סטייט ולואיויל מול טנסי. אני מהמר על נורת' קרולינה מול לואיויל בגמר האזור. בדרום גם נמנעו הסינדרלות כשממפיס תשחק מול מישיגן סטייט וסטנפורד מול טקסס במשחקים שאמורים להיות הרבה יותר מעניינים וצמודים מאשר במזרח. במערב זה כבר יותר מעניין כש-UCLA שהתקשתה מול טקסס A&M תפגוש את ווסטרן קנטקי המפתיעה. קסאבייר תפגוש את ווסט וורג'יניה המפתיעה גם כן. לדעתי קנטקי יקרסו מול UCLA והמשחק השני יהיה צמוד עד הסוף כשאני אקווה לניצחון של ווסט ווירג'יניה על קסאבייר המשמעממת. ובאזור מעניין לא פחות, המיד-ווסט, קנזס תפגוש את וילאנובה וסקוט ריינולדס הלוהט ו-וויסקונסין תפגוש את דווידסון של סטפן קארי הלוהט לא פחות. יהיה מעניין. שווה בהחלט לחכות ליום חמישי!

למעלה