NCAA CHAMP WEEK : 13.3

SHNIK

New member
ואחרון חביב

טקסס A&M האגיס (6 בחטיבה) 60 - אייווה סטייט (11 בחטיבה) 47 כצפוי היה זה קרב לא שקול, בו ההאגיס עצרו את אייווה סטייט על 27% שדה בלבד, במדי ההאגיס שחסרו את הסנטר המוכשר שלהם דאנדרה ג'ורדן (מחלה) בלט הרכז דונלד סלואן (12 נק' ו9 אס'), והם מקווים שהוא יחזור הלילה לרבע הגמר מול קנזס סטייט, אחרת הם בבעיה די רצינית... שניק.

SHNIK

New member
BIG 10

ממשחקי הסיבוב הראשון (קבוצות חלשות) היום : אייווה הוקאייס (8 בחטיבה) 47 - מישיגן וולברינס (9 בחטיבה) 55 במשחק בין שתיים מנמושות החטיבה העונה הוולברינס מנצחים בראשותם בלט הגארד מאני האריס עם 19 נק' ועשויים להצלות מחר מול ויסקונסין. פן סטייט ניטאני ליונס (7 בחטיבה) 63 - אילינוי פייטינג איליני (10 בחטיבה) 64 במשחק נוסף בין שתי קבוצות בינוניות הפייטינג איליני נצחו בזכות סל נצחון של צ'סטר פרייז'ר 7 שניות לסיום המשחק הדרמטי הזה, האיש שלהם במשחק היה בריאן ראנדל הפורוורד עם 17 נק', מחר מצפה להם מפגש מול פרדו בו הם עשויים להפרד... מינסוטה גולדן גופרס (6 בחטיבה) 55 - נורת'איסטרן (11 בחטיבה) 52 במשחק בין עוד שתי קבוצות חלשות על הזכות להתמודד מחר מול ההוז'יירס הגולדן גופרס מנצחים, הגארד לורנס ווסטברוק (לא ידוע לי על קשר לראסל מהברוינס) הוביל אותם עם 17 נק'. שניק.

SHNIK

New member
לילה טוב

אמשיך לסקר מחר אחה"צ אלא אם תקדימו אותי, אחלה לילה שיהיה לכם. שניק.

SHNIK

New member
טוב נו...

עקב מספר משימות שהותרתי לעצמי נותרתי ער (ועקבתי בעין וחצי אחר המשחק ששודר בESPN), אסקר עוד מספר משחקים לפני התנומה (-: שניק.

SHNIK

New member
ועכשיו באמת עפתי...

לילה טוב, אם לא תעשו זאת במקומי אסכם את יתר המשחקים מחר אחה"צ, לילה (באמת) שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo2.gif כל פעם אתה מדהים אותי מחדש

והאמת שאני כבר לא יודע איך לפרגן לך יותר. אתה נכס אמיתי

SSPB

New member
ענק!

פשוט נהנה לקרוא! למרות שכבר ראיתי תוצאות אשאיר לך לעדכן שזה יהיה יותר מעניין.

SHNIK

New member
תודה רבה לכולם

אני עושה את זה מנטו אהבה לתחום, אני מאמין ומקווה שבשלבים המתקדמים יותר של המדנס העניין יעלה גם עקב האיכות והתחרותיות שיעלו וגם עקב השידורים הפתוחים באתר של CBS ואולי נוכל לפתח דיונים בתחום כאן (-: שניק.

רוב תודות

יהיו דיונים כשנתחיל לראות משחקים בטורניר ncaa ואולי דיון על ה bracket לפני כן היום טנסי נכנסת למעגל המשחקים go vols!

למעלה