NCAA 16.3

NCAA 16.3

סלקשן סאנדיי בלאדי סאנדיי היום בו נחרצים גורלות, וכולם באים בדין לפני השופט הגדול שם למעלה - העיתונאים המשחקים בשעות הערב, מי שרוצה יכול לחפש ב espn או פוקס שידורים החל משבע בערב עד חצות המשחקים המרכזיים: גמר ACC: צ קרולינה - קלמזון גמר ביג 12 - שתי הגדולות: טקסס-קנזס גמר ביג 10: ויסקונסין - אילינוי אילינוי המפתיעה עם מאזן שלילי ביותר עד הטורניר כזכור מדורגת 10 בלבד! גמר SEC: ארקנסו - גורגיה אחרי ששיחקה שניים אתמול, גורגיה תנסה לעשות את הבלתי וכן הלאה, גם היא היתה במאזן שלילי ביותר, ומדורגת שישית במזרח הדרום-מערב (הווה אומר 11-12!)

אין שידורים ../images/Emo10.gif

ותודה לערוצי espn ופוקס, וכל מה שכולם אמרו על ערוץ הספורט המקומי

SHNIK

New member
ב-1:00 יש גיים נייט בESPN

ולדעתי מדובר בסיקור של הסלקשן סאנדיי, אני מקווה להיות פה (אם העייפות לא תכריע אותי...), באשר לסיקורים אני בספק אם יהיה לי זמן, אבל מבטיח להשתדל במקרה שאתה/מישהו אחר לא תעשו זאת... שניק.

גמר ACC קרולינה מנצחת

86:81 את קלמזון ותקבל ככל הנראה #1 בטורניר ncaa, נתון שבשנים האחרונות לא עזר לאלופות ACC. שוב מוכיחה אופי משחק אחרי משחק, סימן טוב לבאות אלינגטון הוביל עם 24, הנסברו הבלתי נגמר עם 18 ו 11, טיי לואסון עם 12 ו 8 אסיסטים קייסי ריוורס כיכב אצל הנמרים עם 28 הטאר הילס שלטו בריבאונד 49-34, עשו 34 נק' פאסט ברייק, ובריצת 12-2 בפתיחת החצי השני פתחו פער שהחזיק מעמד גם בסיום.

גמר SEC - סינדרלה עדיין לא רוצה הביתה

גורגיה פותחת בסערה מול ארקנסו 26:9, נראה אם תחזיק מעמד גם אתמול פתחה חזק מול קנטקי, והחתולים חזרו למשחק מהר

גורגיה,קנזס,ויסקונסין

גורגיה אכן משלימה טורניר מדהים מבחינתה, זוכה ב SEC ומבטיחה כרטיס ל ncaa עם נצחון 66:57 על ארקנסו בביג 10 קנזס גוברת על יריבתה העיקרית טקסס 84:74, לתואר שלישי רצוף עם מבול של 15שלשות. מריו צ'אלמרס מתפוצץ עם 30 כולל 8 שלשות אוגוסטין המצוין עם 20 לטקסס, עוד נשמע מהם בטורניר בביג 12 ויסקונסין מנצחת כצפוי את אילינוי 61:48 פעם ראשונה לוקחת דאבל עונה רגילה+טורניר אזורי אצל הבאדגרס חמישיה מאוזנת ללא קלע בולט, הם שומרים את אילינוי על 40% מהשדה בליגת southland האזוטרית, טקסס-ארלינגטון עולה לראשונה לncaa אחרי נצחון על נורת'ווסטרן סטייט 82-79

SHNIK

New member
המשמעות

היא שמרחב הפעולה של העיתונאים והעסקנים בדקות אלו מצטמצם בקבוצה אחת, שהרי תואר הSEC שהולך לבולדוגס שמעולם לא היו נכנסים לטורניר באף סיטואציה אחרת ימנע מאחת מקבוצות הבועה להוותר בחוץ... שניק.

../images/Emo91.gif../images/Emo32.gif espn nascar

עם כל הצער שבדבר, נאסקאר (מרוץ מכוניות) הרבה יותר פופולרי מכדורסל בחלקים נרחבים של אמריקה, בעיקר בדרום. למרות שכדורסל מכללות אכן מביא לשגעון זמני במארס אני יודע, בטח שמעתם שנאסדאק נפל היום בוול סטריט. לא, זה משהו אחר
עכשיו ב espn שידור ישיר של נאסקר מבריסטול, טנסי, אחד המסלולים התובעניים והקשים בסבב. מכוניות צבועות בשלל צבעי הקשת ושלל צבעי הספונסרים והדגמים, 300 סיבובים משעממים לצופה התמים... קהל עצום ביציעים שבא מכל קצוות ארץ לחזות בשאון המנועים (לחזות? שאון?) למי שאוהב ספורט מוטורי, יש חיים מחוץ לפורמולה 1

למעלה