NCAA 15.3

אצלי 60, אחד אחרי espn

אני מניח שלמי שיש 5+ ו espn גם יש את פוקס? את גולד ולייב אין לי, לא עד כדי כך פראייר

OrEl74

Well-known member
מנהל
שידור באיכות דיי נמוכה לא?

יאללה נלך לראות

זה המשחק הדחוי מאתמול

משוחק בבית של גורגיה טק במקום הגורגיה דום יכול להיות שגם החצי גמר נגד מיסיסיפי סטייט יהיה היום? לא הקשבתי מספיק

אמנם שידור מוקלט ולא חי אבל מאוד מומלץ!!

למי שיספיק לראות את הדרמה בסיום...

מיד מייגורס

יש ביג, יש מיד, ויש לי מייגורס, האיש השווה מיליונים
C-USA גמר ממפיס הבלתי מנוצחת באיזור והפסד יחיד בכל העונה (מדורגת 3 ארצית) מביסה את טולסה 77-51. בכך בעצם ממפיס הרסה לטולסה כרטיס אוטומטי לטורניר (הרי בין כה וכה ממפיס היתה בפנים) american east גמר UBMC 82- הרטפורד 65 אוניברסיטת מרילנד במחוז בלטימור, או בכינויה הרטריוורס (כבר התאהבתי!) עולה לראשונה לביג-דאנס מן הסתם רק כדי לעוף בסיבוב הראשון. ובכל זאת, הישג שיא זה בוודאי שלח את הקמפוס שלהם להיסטריה המונית

ACC חצאי הגמר

מתבשלת הפתעה בשרלוט? וירגיניה טק מובילה ב 5 במחצית השניה על הראשונה הארצית צ קרולינה

צפון קרולינה עולה לגמר בשניות הסיום

הנסברו בעוד משחק גדול לוקח ריבאונד התקפה וקולע שתי שניות לסוף, 68:66 הנסברו סיים עם 26 ו 9, אלינגטון עם 15 ו 8, כולל נקודות חשובות במאני טיים

SHNIK

New member
סיקור נוסף

דיוק בלו דבילס (2 בחטיבה) 74 - קלמזון טייגרס (3 בחטיבה) 78 כבר כמה שנים חסר לבלו דבילס משהו ולרוב הדירוג הגבוה שלהם נובע מפוליטיקה ואהדה, אך במבחני האמת כמו זה שהיה הערב הם נופלים, והנה הטייגרס ניצלו את החולשה העיקרית של דיוק העונה : מתחת לסל, כשבמדי הטייגרס בלטו הגבוהים של ג'יימס מייס שמצוי בכושר מצויין בטורניר (16 נק' ו4 ריב') וטרבור בוקר הסנטר שהצטיין (18 נק' ו7 ריב'), הטייגרס עולים לגמר חטיבתי ראשון לאחר 46 שנים מחר מול הטאר הילס הערב. שניק.

SHNIK

New member
סת' גרינברג המאמן של ההוקיס בראיון בתום המשחק

(הראו עכשיו בESPN) "אם מישהו חושב שהקבוצה הזו היא לא אחת מ65 הקבוצות הטובות בליגה כיום הוא לא שפוי, עשינו במשחק הזה הכל חוץ מלנצח אותו" הלחץ הפיזי המתון על העסקנים לקראת מחר מתחיל (-: שניק.

SHNIK

New member
BIG 12 : סיקור חצאי הגמר

טקסס לונגהורנס (1 בחטיבה) 77 - אוקלהומה סונרס (4 בחטיבה) 49 הלונגהורנס ניצלו את היתרון העצום שלהם בקו האחורי על מנת לדרוס את הסונרס במחצית השניה, בלטו במדיהם הגארדים הנמוכים שלהם דיג'יי אגוסטון (17 נק' ב60%) ואייג'יי אברהמס (24 נק' ב44%), הסונר היחיד שהגיע למשחק היה בלייק גריפין המוכשר שסיים עם 20 נק' ו13 ריב', סביר להניח שהסונרס יגיעו לטורניר המכללות אבל לפי המשחק הזה ניתן להניח שברגע שיקבלו קבוצת עילית הם עשויים לקרוס, בדיוק כמו שקרה להם הערב. קנזס ג'ייהוקס (2 בחטיבה) 77 - טקסס A&M האגיס 71 ההאגיס בשורותיהם דאנדרה ג'ורדן טרם התאושש מהמחלה נתנו פייט רציני לג'ייהוקס לאורך כל המשחק כשבריאן דייויס סיים ערב מעולה של 16 נק' ו7 ריב', אך בצד המנצח היה הבחור הבלתי עציר של הערב : ברנדון ראש שסיים ערב עצום של 28 נק' (64% שדה) והביא את אלופי החטיבה אשתקד לנסות לשמור על התואר בשחזור של הגמר אשתקד מול הלונגהורנס, צפוי גמר איכותי מול שתיים שעשויות להפגש גם בשלבים הסופיים של המדנס. שניק.

SHNIK

New member
BIG 10 : חצאי גמר

ויסקונסין בדג'רס (1 בחטיבה) 65 - מישיגן ספרטנס (4 בחטיבה) 63 זה היה קרב קלאסי של משחק פנים מול משחק חוץ, במשחק הדרמטי הקו הקדמי של הבדג'רס בראשותו של בריאן בוטש (19 נק' ו7 ריב') ומרקוס לאנדרי (18 נק' ו9 ריב') בעוד שבמדי הספרטנס היה זה דרו נייצל כתמיד עם 26 נק' עם עזרה של קאלין לוקאס עם 18 נק'. מינסוטה גולדן גופרס (6 בחטיבה) 50 - אילינוי פייטינג איליני 54 (10 בחטיבה) תרשו לי לשניה אחת... : "אהההההההההההההה!!!!!!!", טוב, עכשיו כשחזרתי לעצמי אסביר, הפייטינג איליני, מכללה עם עבר עצום והווה בינוני מאוד שסיימה את העונה עם מאזן שלילי של 13-18 עוד יכולה להכנס לטורניר, כל מה שחסר להם זה להדהים מחר את הבדג'רס (לפי הניסוח שלי זה עשוי להשמע פשוט...), במותחן בלט שון פרויט הסנטר עם 16 נק' ו8 ריב' עבור הפייטינג איליני, ולחשוב שאני זלזלתי ביכולות שלהם עד לא מזמן עם אותו בחור מהפורום שזהותו לא זכורה לי... שניק.

SHNIK

New member
PAC 10 : משחק הגמר

UCLA ברוינס (1 בחטיבה) 67 - סטנפורד קרדינל (64 בחטיבה) במותחן הזה שני הגבוהים הדומיננטיים של שתי הקבוצות היו בערבים רעים : קווין לאב סבל מכאבי גב לאורך כל המשחק וסיים עם 12 נק' באחוזים רעים (31%) ו6 ריב' וברוק לופז סיים עם 15 נק' באחוזים רעים (36%) ו6 ריב' אז מי שעשה את ההבדל הוא הפליימייקר המופלא של הברוינס דארן קוליסון שסיים יום מופלא עם 28 נקודות, היה בלתי עציר ונתן לברוינס את התואר הראשון שלהם העונה. שניק.

SHNIK

New member
חחח

סטנפורד קלעו במשחק 64 נק', הם לא 64 בחטיבה אלא 2 בחטיבה (-: שניק.

SHNIK

New member
SEC

במשחק המוקדם : קנטקי וויילדקטס (2 במזרח) 56 - ג'ורג'יה בולדוגס (6 במזרח) 60 לאחר המותחן הזה הבולדוגס שומרים על סיכויים להפוך עונה רעה מאוד להפתעה אך מנגד הם נאלצים להתמודד עם העובדה שהם צריכים לשחק שני משחקים ביום אחד : מאוחר יותר בחצי הגמר מול מיסיסיפי סטייט, במשחק עצמו שכלל גם הארכה אחת בלט הסווינגמן טרנס וודברי עם 17 נק' לזכות המנצחים. בחצי הגמר : טנסי וולנטירס (1 במזרח) 91 - ארקנסו רייזורבקס (2 במערב) 92 רעידת אדמה בSEC : המדורגת 3 בדירוג הכולל מפסידה במשחק מדהים שהסתיים בדרמה מטורפת לרייזורבקס שמסתיימת בסל נצחון של סטיבן היל 12 שניות לסיום (הסל היחיד שלו במשחק!) לפני שלופטון החטיא עם הבאזר, אצל המנצחים בלטו צ'רלס תומאס הPF עם 24 נק' ו10 ריב', דארייאן טאונס הסנטר עם 16 נק' והגארד פטריק בוורלי עם 16 נק', אצל המפסידים בלטו כריס לופטון האלמוותי עם 25 נק', טיילר סמית' הפורוורד הנפלא עם 24 נק' ו6 ריב' והגארד חחואן סמית' עם 18 נק'. מיסיסיפי סטייט בולדוגס (1 במערב) - ג'ורג'יה בולדוגס (6 במזרח) בדרבי הבולדוגס מיסיסיפי סטייט הם פייבוריטים טבעיים, אם נוסיף לכך את העובדה שג'ורג'יה רק סיימו לפני מס' שעות מותחן של 45 דקות רק מחזקת את זה, אני אהיה זמין רק בשעות הערב המאוחרות כך ש"תמיד אני" או מישהו אחר מוזמן לסקר את המשחק. שניק.

גורגיה ממשיכה במסע הגג המופלא!

מנצחת בחצי הגמר השני את מיסיסיפי המדורגת ראשונה כעבור כמה שעות אחרי משחקה הקודם ברבע הגמר 64:60 גיינס הוביל אותם עם 20, ג'קסון עם 12 ו 8 ריב', האמפרי קולע 6 חשובות בשתי הדקות האחרונות. במיסיסיפי המוצפת צרלס רודס עם 22 נק' גורגיה תשחק מול ארקנסו היום ראשון בגמר

SHNIK

New member
BIG EAST : משחק הגמר

ג'ורג'טאון הויאס (1 בחטיבה) - פיטסבורג פנתרס (7 בחטיבה) ההויאס מועמדים לנצח את הפנתרים, סאם יאנג יצטרך למצוא את מקומו מול הצפיפות בהגנת ההויאס בעוד שהפנתרים יחפשו דרך לעצור את גודזילה, במשחק ששידורו מתחיל בדקות הקרובות בESPN, בדיוק כשאני זז לישון, "תמיד אני"/מישהו אחר, הסיקור לטיפולך (אהיה כאן רק הערב מאוחר). לילה טוב! שניק.

למעלה