NBD

rahaminov

New member
NBD

דיברתי עכשיו עם נציג DELL בצ'אט והוא אמר לי ש-NBD זה צורה של משלוח, וכדי לקבל אחריות בארץ אני פשוט צריך אחריות ל3 שנים. מישהו יכול לעשות לי סדר

ypm

New member
לא.

אותה שאלה חוזרת על עצמה פה לפחות 3 פעמים ביום נשבר כבר ה

bar666xp

New member
תקשר לDELL ישראל....

שאל אותם ככה... שלום אני חי בארה"ב וישראל כמה חודשים כאן כמה שם... אני כניראה ירכוש לי שם מחשב נייד ואני חושב על דל, אני רוצה לדעת מה אני צריך לבקש/לדרוש כדי שהיא תהיה תקפה גם בישראל... לא רוצה למצוא את עצמי פתאום בארץ ללא מחשב כמה חודשים רק ביגלל שהאחריות בארץ חלקית כי אין לי הסכם זה או אחר. תפרסם אגב את התשובה שלהם זה מעניין.

rahaminov

New member
עוד שאלה

ראיתי באתר של KSP את המפרט הבא, האם יכול להיות שזה לא אינספירון אלא סטודיו? כי לא ראיתי בשום מקום דגם של אינספירון עם מעבד 2.5 ‎Dell Inspiron 1535 V9300‎ ‎Model Name‎ ‎V9300‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2™Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two channel high definition audio‎ ‎ Wireless‎ ‎Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell 370 Bluetooth Card ROW ‎ ‎ Card Reader‎ ‎Secure Digital (SD) and SD/IO compliant 5-in-1 Combo Card connector - reads MS, MS Pro, SD/SDIO, MMC, xD CD type I/II‎ ‎ Ports‎ ‎(4) USB 2.0 compliant 4-pin ports‎ ‎ HDMI connector‎ ‎ 15-pin VGA video connector‎ ‎ Integrated network connector 10/100/1000 LAN (RJ45)‎ ‎ AC adapter connector‎ ‎ Audio jacks (1 line-in, 1-line out, 1 Mic-in)‎ ‎ 4-pin IEEE 1394 port‎ ‎ 54 mm ExpressCard slot‎ ‎ Consumer IR‎ ‎ OS‎ ‎Free Dos‎ ‎ Weight‎ ‎2.77 kg‎ ‎ Battery‎ ‎Inspiron Primary 6-cell 56WHr Li-Ion‎ האם יכול להיות שזה לא אינספירון אלא סטודיו? כי לא ראיתי בשום מקום דגם של אינספירון עם מעבד 2.5

ypm

New member
1525= אינספיאון / 1535 = סטודיו

אך בדגמי האב טיפוס של הסטודיו רשום על הפלסטיק אינספירון .

giladfi

New member
מצטרף לשאלה..

אני ממש קרוב לקניית המחשב הזה, אבל לא מצאתי אותו בשום מקום אחר במפרט הזה אלא רק בקי.אס.פי... קצת מוזר ומעורר חשד...

RoyBO

New member
בטח ייבוא על פי בקשת מפרט של KSP

לא נראה לי שצריך לדאוג כתוב גם 3 שנים אחריות ע"י דל ישראל= מעבדות יעל לא חושב שזה חשוד

rahaminov

New member
צריך את עזרתכם בפעם האחרונה

אני יודע שיעצתם לי לדבר עם דל ישראל אבל הם לא עובדים היום וזה יהיה אפשרי רק ביום ראשון, הבעיה שלי שדודה (גרה בארה"ב) שלי הולכת לקנות מחר ואני לא מצליח לברר מה אני צריך לבקש ממנה לגבי האחריות. פשוט אם היא תבקש אחריות בינלאומית יגידו לה שמספיק לקחת ל3 שנים ואז זה בינלאומי. אם יש מישהו שעבר את התהליך של קנייה בארה"ב ויודע מה בדיוק צריך לבקש בבקשה שיסביר לי. כי גם כשבדקתי באתר של דל לגבי האחריות, הם נותנים 4 אופציות ובאף אחד מהם לא היה NBD.

RoyBO

New member
אי אפשר לרכוש NBD בחנות רגילה

רק דרך חנות העסקים הקטנים של דל או לטחון את השכל לנציג שירות של דל שיכתוב NBD בקבלה

rahaminov

New member
אני אני אבקש ממנה לקנות באתר שלהם

אז כדי לקבל את האחריות גם בארץ פשוט צריך לבקש שיהיה רשום על הקבלה NBD? מה זה NBD? אני יודע שאנחנו קוראים לזה אחריות אבל כששאלתי נציג של דל בארה"ב הוא אמר לי שזה צורת משלוח, אז מה זה אומר? אני נורא מצטער שאני משגע אותכם, פשוט את כל זה אני אצטרך להסביר לדודה שלי ובשביל זה אני קודם צריך להבין מה זה תודה

sb21

New member
היא לא תוכל לרכוש אחריות NBD בשום חנות.

ניתן לקנות אחריות מסוג זה רק באתר דל. אם היא תקנה בחנות כלשהי (Best buy לדג'), היא תוכל לקנות הרחבת של החנויות ("Geek Squad Black Tie Protection 2 Year Notebook Standard " ב-Best buy לדג')

rahaminov

New member
בחירת אחריות באתר של דל

נכנסתי לאתר וניסיתי לראות איזה אחריות הם מציעים, וראיתי שהם נותנים 4 אפשרויות ובאף אחד מהם לא מוזכר הNBD. צירפתי תמונה שתראו

RoyBO

New member
הסברנו לך שאין אפשרות לרכוש דרך

האתר למשתמשים פרטיים אלא רק דרך החנות לעסקים קטנים-small buisness או שתבקש שירשמו לך בחשבונית NBD ע"י נציג דל

rahaminov

New member
תודה על התשובה, הבנתי

פשוט לפני זה לא אמרתם לי שהאפשרות הזאת היא רק ללקוחות עסקיים (למרות שקוראים לזה next buisness day לא קישרתי את זה ללקוחות עסקיים). ושוב תודה

למעלה